Cum să vizionezi premiile Grammy 2018 Kodi Live Online gratis

Cea mai mare ceremonie de premiere a industriei muzicale este la doar 2 zile! Da, ai citit-o corect! Cea de-a 60-a ediție a premiilor Grammy este chiar la colț, iar fanii muzicii din întreaga lume au ochii pe cea mai mare scenă din toate.


Organizată de Academia de înregistrare, Grammy Awards Ceremony este un eveniment onorabil, cel mai onorabil din industria muzicală. Întregul eveniment este încărcat de spectacole extraordinare din cele mai importante senzații muzicale ale lumii și de sărbători și de onoare pentru cei care au oferit atât de mult industriei.

Urmăriți Grammy Awards Kodi în direct gratuit, fără probleme. Nominalizările sunt deja disponibile pentru toate categoriile, iar oamenii au degetele încrucișate și linia ochilor atrasă! Așa că fiți pregătit deja pentru premiile Grammy 2018 Kodi. Urmați ghidul nostru și vedeți cum să urmăriți premiile Grammy pe Kodi.

Pentru mai multe suplimente video sau suplimente pentru canale IPTV în direct, vizualizați lista noastră cu cele mai bune suplimente Kodi și asigurați-vă că utilizați un VPN Kodi.

Când sunt Grammy 2018

Etapa celei de-a 60-a premii Grammy 2018 va avea loc pe 28 ianuarie în Madison Square Garden. Fermecătorul James Corden va găzdui evenimentul, iar publicul va asista la spectacole impresionante ale unora dintre cei mai mari cântăreți precum Lady Gaga, Pink, Childish Gambino și Little Big Town.

Premiile Grammy Repository Kodi 2018

Depozitul pe care îl recomandăm pentru Grammy Awards Kodi este un depozit de judecată, iar suplimentul pe care îl recomandăm este Verdict Kodi. Depozitul de judecată este un depozit de încredere, în timp ce Verdict Kodi addon este un foarte bun supliment pentru TV live, emisiuni TV, filme, concerte, sport etc..

Premiile Grammy 2018 Kodi Addons Official

 1. cCloud Tv
 2. USTVNow
 3. BBC iPlayer
 4. FilmOn TV
 5.  Livestream.com

Notă importantă! Dacă transmiteți Grammy 2018 cu oricare dintre suplimente fără a vă conecta VPN, atunci aveți grijă! Vă compromiteți confidențialitatea și securitatea. Acesta este locul în care a VPN Kodi vă protejează identitatea & vă protejează împotriva notificărilor privind încălcarea drepturilor de autor și a DMCA-urilor în timp ce deblocați conținut restricționat geo.

 CTA

Premiile Grammy 2018 Kodi Adunări neoficiale

 1. Live Mix
 2. Lihattv IPTV
 3. Verdict
 4. derbedeu
 5. Wampa

Cum să urmăriți premiile Grammy Kodi pe versiunea 17.6 sau mai mică din Krypton

 1. Deschis Kodi pe dispozitiv.cum să vizionezi premiile grammy pe kodi
 2. Faceți clic pe butonul Setări (angrenaj icoană) din meniul din stânga.cum să urmăriți grammy premii kodi pe versiunea kriptonă 17.6 sau mai mică
 3. Acum salege Fişier Administrator din meniu > Faceți dublu clic pe Adăugați sursa. Faceți clic pe locul în care scrie „Nici unul“ > introduce https://archive.org/download/judgezips/ > Clic O.K.cum să vizionezi premiile grammy kodi pe jarvis versiunea 16 sau superioară
 4. Denumiți această sursă Hotărâre și faceți clic pe O.K.premii grammy kodi
 5. Reveniți la Ecranul de start > Click pe Add-on-uri > Acum faceți clic pe butonul Pictograma casetei din colțul din stânga sus.cum să adaugi premii Grammy Kodi addon
 6. Click pe Instalați din fișierul zip > Click pe Hotărâre > Selectați repository.judgement.zip > Așteptați să apară notificarea.premii Grammy descărcare kodi
 7. Acum faceți clic pe Instalați din depozit > Căutați și deschideți Judecată Repo > Deschideți accesorii video > Click pe Verdict > Lovit Instalare și așteptați notificarea activată suplimentară.cum să vizionezi premiile Grammy Kodi pe firestick
 8. Puteți accesa complementul accesând secțiunea Add-on-uri meniul > Componente video > Verdict.

Cum să urmăriți premiile Grammy Kodi pe versiunea Jarvis versiunea 16 sau superioară

 1. Deschis Kodi > Clic Sistem > Mergi la Fişier Administrator > Dublu click Adăuga Sursă.
 2. Clic Nici unul > introduce URL- https://archive.org/download/judgezips/ > Clic Terminat > Numeste-l ‘Hotărâre’ > Clic Terminat > Apoi selectați O.K.
 3. Mergi la Ecran de pornire Kodi > Clic Sistem > Click pe Add-on-uri > Selectați Instalați din fișierul zip.
 4. Click pe Hotărâre > Clic repository.judgement.zip
 5. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Deschis Judecată Repo > Deschis Complemente video > Selectați Verdict > Lovit Instalare > Așteptați instalarea suplimentului.

Premiile Grammy 2018 Kodi Download

 1. Descarca Zip Fişier pe dispozitiv.
 2. Deschis Kodi > Add-on-uri > Apasă pe Pictograma în formă de cutie.
 3. Clic Instalați din fișierul zip > Naviga și deschis descărcat fișier Zip.
 4. Clic Instalați din Repositoriu > Judecată Repo > Componente video > Verdict > Instalare > se bucura!

Cum să vizionezi premiile Grammy Kodi pe Fire Stick

Pentru a urmări premiile Grammy pe Fire Stick, va trebui să instalați mai întâi Kodi pe Fire Stick. După instalarea Kodi, urmați acești pași:

 1. Deschis Kodi aplicație pe Fire Stick.
 2. Deschis Opțiuni pentru dezvoltatori > Aprinde Debugging ADB și aplicații din surse necunoscute.
 3. Procedura de aici înainte va fi aceeași cu cea a lui Krypton V17. Consultați metoda menționată mai sus.

Premiile Grammy 2018 emisii / canale

Spectacolul de premiere va fi difuzat pe CBS. Cu toate acestea, știrile „E!” Și site-ul oficial al premiilor Grammy vor oferi o acoperire exclusivă de pre-show și post-show.

Cum să vizionezi premiile Grammy 2018 fără cablu

Din păcate, dacă nu intenționați să urmăriți premiile Grammy prin Kodi și nu urmați ghidul nostru Kodi pentru premii Grammy, atunci puteți transmite evenimentul folosind aceste linkuri.

 1. Pârtii uscate de perete uscat
 2. Wattpad
 3. Teatrul Rio

Cu toate acestea, nu ne asumăm nicio garanție ca aceste site-uri să fie sigure sau de încredere. Vă recomandăm să optați pentru un serviciu KodiVPN pentru a vă proteja confidențialitatea și a accesa fluxurile geore restricționate.

Cuvinte finale

Premiile Grammy este o ceremonie pe care niciun fan al muzicii nu o poate rata. Cu nominalizări pentru mai mult de 80 de categorii, hype-ul a atins deja cerul. Așa că vă grăbiți și urmați ghidul nostru și aflați cum să urmăriți premiile Grammy pe Kodi înainte de a fi prea târziu!

Un lucru pe care vă putem asigura este că experiența Kodi Awards Grammy va fi ceva ce nu veți uita niciodată. Întreaga seară va fi plină de stele, o adunare unde vor fi toate super-stelele.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map