Notă: UFC 223 s-a încheiat, cu toate acestea Mcgregor și Khabib câștigă mult hype în acest an. Puteți viziona Mcgregor vs Khabib în direct online.

UFC 223 este pe cale să surprindă fanii UFC cu o plimbare palpitantă finală și o ciocnire între cei mai buni titani din lume în cel mai popular turneu mixt de arte marțiale din industrie. Cu toată pompa de adrenalină, fanii UFC își urmăresc luptătorii preferați să lupte cu ea la Octagon.

Dar ce modalitate mai bună de a urmări meciurile UFC 223 online decât Kodi? Pur și simplu nu există. Puteți prinde toate Meciurile UFC 223 live online gratis pe sporturi kodi. Vei fi uimit cât de ușor poți urmări ufc 223 fără cablu pe Kodi. Citiți mai departe pentru a afla. Dar înainte de a merge mai departe, este dată conferința de presă de la Khabib și Holloway.

Contents

Cum să vizionezi UFC 223 Pe Kodi Gratuit online fără cablu

Există alte modalități, mai simple și mai eficiente din punct de vedere al costurilor prin care poți transmite în direct evenimentul UFC 211 pe internet. Întrucât nu necesită un ID sau o parolă pentru transmisia în direct, această metodă poate suna ilegal. Internetul este plin de astfel de suplimente UFC 211 Kodi, dar este nevoie de un adevărat geniu pentru a separa un add-on care funcționează pe deplin fără legături proaste de cele care sunt debordate de linkuri proaste.

După ce am ecranizat o varietate de suplimente Kodi pentru UFC 211 care ar putea fi fiabile și funcționale pe deplin, am extras 3 cele mai bune suplimente kodi pentru suplimentele KFC 223 UFC împreună cu canalele lor de unde puteți viziona în direct UFC 223.

În continuare sunt adăugate Kodi Addon-urile restricționate pentru Streaming Live UFC 223.

 1. DAZN
 2. SportsDevil (Instalare pe Kodi)
 3. ProSport

CTA UFC

Cum să urmăriți lupta UFC 223 pe Kodi folosind ProSport Kodi Addon

Adăugarea ProSport Kodi poate fi instalată din depozitul SuperRepo. Urmați pașii dați pentru a instala addonul pentru a urmări UFC 223 pe Kodi.

 1. Instalați dispozitivul Depozitul SuperRepo
 2. Din Ecran de pornire Kodi, accesați setările (pictograma roată)
 3. Click pe Manager de fișiere
 4. Click pe Adaugă sursa de două ori (partea stanga)
 5. Sub “Introduceți căile sau căutați locațiile media”Introduceți adresa exactă: http://srp.nu
 6. Introduceți numele pentru această sursă media ca Super Repo
 7. Mergi la Add-on-uri
 8. Click pe Complementele mele
 9. Faceți clic pe butonul elipsele (..) în vârf
 10. Selectați instalarea din Fișier Zip
 11. Gaseste-ti Dosarul SuperRepo și faceți clic pe ea
 12. Faceți clic pe butonul Versiunea Kodi aveți (de ex. Jarvis, Krypton)
 13. Selectați Repozitorii
 14. Click pe superrepo
 15. Faceți clic pe fișierul zip: superrepo.kodi.krypton.repositories-x.x.xx.zip (x înseamnă un număr de versiune care se poate schimba în timp)
 16. ProSport este instalat acum

Cum să urmăriți Khabib vs Holloway pe Kodi Krypton Versiunea 17.6 și versiunea inferioară

 1. Lansați Kodi
 2. Click pe Add-on-uri
 3. Acum faceți clic pe butonul Instalator de pachete (casetă) pictogramă din colțul din stânga sus
 4. De acolo selectați Instalați din Repositoriu
 5. Click pe Componente video
 6. Găsiți DAZN din lista de suplimente și faceți clic pe el
 7. Selectați Instalare și așteptați Adăugare Notificare activată pentru fereastră pop-up
 8. Du-te înapoi la Ecranul de start
 9. Faceți clic pe Add-ons, apoi Accesorii video și selectați DAZN
 10. Conectați-vă la complement și urmăriți gratuit Joshua vs Parker pe Kodi

Addon-ul dat funcționează doar în câteva țări, deoarece este un addon geo-restricționat, prin urmare, va trebui să vă asigurați că configurați VPN Kodi.

Cum să urmăriți UFC 223 Lupta legal pe Kodi folosind UFC Fight Pass

Puteți surprinde toate meciurile UFC 223 printr-o sursă oficială, adică UFC Fight Pass. Acest supliment legal Kodi pentru ufc este destinat utilizatorilor de internet care sunt deja abonați ai mărcii UFC. În acest fel, utilizatorii UFC pot trăi în mod legal lupte UFC.

Înainte de a începe instalarea suplimentului UFC Fight Pass Kodi, trebuie să descărcați depozitul Portse pe dispozitivul dvs. și de acolo îl puteți conecta direct cu dispozitivul Kodi. Pentru a instala UFC Fight Pass pe Kodi, trebuie să urmați pașii menționați mai jos:

 1. Lansați Kodi > Faceți clic pe Add-on-uri > Faceți clic pe pictograma casetei mici plasată în stânga sus > Instalați din fișierul zip > Navigați în fișierul zip descărcat înainte de a începe configurarea > Așteptați până când complementul este activat.cum se instalează ufc combat pass pe kodi
 2. Instalați din depozit > Repositorul suplimentar al Portsei > Componente video > UFC Fight Pass > Instalare.cum să adăugați ufc pass pass
 3. Așteptați până când este instalat suplimentul.cum să urmărești legal ufc 211 pe kodi
 4. Pentru a deschide complementul, accesați Ecranul de pornire > Add-on > Supliment video > UFC Fight Pass > Introduceți ID și parolă > se bucura!

Cum se deblochează addonul UFC Fight Pass și urmează UFC 211 folosind VPN

În ciuda popularității masive a evenimentului, UFC PPV este difuzat doar în anumite țări și pe anumite canale. Înseamnă că, dacă nu locuiești în niciuna dintre țările în care UFC nu are autorizație, atunci nu ai prea multe șanse să urmărești evenimentul live, în ciuda faptului că ai un permis legal.

Se întâmplă astfel încât să avem și o soluție la această problemă. Puteți să transmiteți în continuare eveniment UFC 223 în flux, oriunde în lume, cu un VPN Kodi. Acest VPN deblochează geo-restricțiile și vă permite să urmăriți acțiunile live cu o comoditate extremă.

Împachetându-l

Cu doar 2 zile rămase la începutul UFC 211, utilizatorii de internet s-ar putea să se întrebe cum să difuzeze lupte UFC 211 pe dispozitivul lor. Componenta UFC 211 Fight Pass Kodi este o modalitate prin care puteți transmite în mod legal lupte UFC 211 care ar necesita ID-ul și parola dvs. de autentificare. Cu toate acestea, dacă doriți să găsiți un supliment ufc 211 Kodi în care nu vi se va cere esențialul de conectare, atunci urmăriți în continuare lupte UFC 223 cu suplimente cCloud, Evolve, VidTime și Castaway Kodi pentru UFC 223.

Pentru orice întrebări și sugestii, vă rugăm să postați un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos.