Cum să vizionezi UFC 235 Jones vs Smith pe Kodi Krypton, Leia și pe FireStick

Căutați o opțiune fără probleme pentru a transmite gratuit evenimentul principal UFC 235 în direct? Apoi parcurgeți ghidul nostru și vedeți cum puteți uita cu ușurință Jones vs Smith pe Kodi. Bucurați-vă de evenimentul complet UFC în direct pe Kodi prin suplimentele sale uimitoare Kodi, oferind fluxuri HD cu un singur clic.


Jon Jones s-a întors la octogon la UFC 232 cu o bătaie după o suspendare de 15 luni. S-a confruntat cu Alexander Gustafsson și a păstrat Campionatul UFC Light Heavyweight. Acum, este pregătit să-și apere titlul împotriva lui Anthony „Lionheart” Smith pe 2 martie la UFC 235 din Las Vegas, NV.

Anthony Smith este un atacant excelent și rapid în octogon, ceea ce va fi un lucru pe care Jones îl va ține cont. Cu toate acestea, combinația Jiu-Jitsu și boxul lui Jon Jones vor fi cu siguranță la îndemână pentru el. Jocul de teren al lui Smith este slab, întrucât el nu este o mare parte din grappler, dar jocul de teren al lui Jones este puternic și acest lucru ar putea cauza probleme pentru Smith.

Ambii acești luptători s-au îndreptat spre vârf și au rămas umili de-a lungul carierei. Chiar și în cadrul conferinței de presă UFC 235, ambii acești luptători au avut observații respectuoase unul pentru celălalt, care arată maturitatea lor.

Livestream UFC 235 pe Kodi

Aceasta va fi una dintre lupte și nu-ți poți permite să o ratezi. Dacă aveți probleme de difuzare sau căutați o modalitate de a-l transmite în direct, atunci cea mai bună opțiune disponibilă este Kodi.

LAS VEGAS, NEVADA – 31 IANUARIE: în cadrul Conferinței de presă UFC 235 din interiorul Teatrului David Copperfield de la MGM Grand, la 31 ianuarie 2019, în Las Vegas, Nevada.

Kodi are unele dintre cele mai bune suplimente pentru aburirea acțiunilor sportive de luptă în direct, fără să plătească nicio taxă. Cu toate acestea, transmiterea pe Kodi fără VPN poate fi riscantă, deoarece suplimentele care furnizează fluxuri gratuite sunt uneori supuse pirateriei. Prin urmare, mai bine să fiți în siguranță decât să-i pare rău, folosiți un serviciu VPN fiabil pentru a vă proteja confidențialitatea.

Există cei mai buni furnizori de VPN Kodi, precum PureVPN, care are un supliment dedicat Kodi. Acest lucru permite utilizatorilor să se bucure de streaming cu Kodi fără probleme de conectare. În plus, prin streamingul de suplimente Kodi și pentru a fi conectat la un server VPN, vă puteți bucura de streaming fără probleme, deoarece aceste servere au o viteză îmbunătățită de descărcare și încărcare.

obține kodi vpn cta

Cum să urmărești Jon Jones vs Anthony Smith pe Kodi Krypton 17.6

 1. Deschis Kodi > Faceți clic pe butonul Setări icoanăcum să urmărești ufc 235 pe kodi
 2. Faceți clic pe butonul Fişier Administrator opțiune > Faceți dublu clic pe Adăugasursă opțiune > Se va deschide o casetă de dialogcodi addon pentru ufc 235
 3. Clic <Nici unul> și introduceți asta URL- http://onenation.info/Repo/ > Clic O.K. Numiți această sursă media ca „O singură națiune“ > Clic O.K > Clic O.K din nou pentru a închide caseta de dialogurmăriți ufc 235 pe kripton 17.6
 4. Reveniți la meniul principal Kodi și faceți clic pe butonul Adăugasuplimente filaDepozit de cod ufc235
 5. Faceți clic pe butonul Cutie icoană din colțul din stânga susvizionati ufc 235 pe planeta mma
 6. Selectați Instalare din Zip fişier opțiunefișier kodi zip pentru jones vs smith
 7. Parcurgeți lista și faceți clic pe unu Naţiune > Click pe onenation-1.0.5.zip și așteptați notificareaun depozit național pentru a urmări ufc pe kodi
 8. Acum faceți clic pe Instalare din Repertoriu opțiune de fișier > Parcurgeți lista în jos și selectați Un depozit de națiuniCum să urmărești Smith vs Jones pe Kodi Leia 18
 9. Mergi la Componente video pliant > Selectați Înşelăciune > Clic Instalare > Așteptați notificarea

Cum să urmărești UFC Jon Jones vs Anthony Smith pe Kodi FireStick

Cum să urmărești Smith vs Jones pe Kodi Leia 18

 1. Deschis Kodi > Click pe Setări
 2. Deschis Fişier Administrator opțiune > Faceți dublu clic pe Adăugasursă opțiune > Va apărea o casetă de dialog
 3. Clic <Nici unul> și tastați acest lucru URL- http://www.lvtvv.com/repo/ > Clic O.K. Denumiți această sursă ca „Kodil“ > Clic O.K > Clic O.K din nou
 4. Întoarceți-vă la ecranul principal > Clic Adăugasuplimente
 5. Faceți clic pe butonul Cutie icoană din colțul din stânga sus
 6. Faceți clic pe butonul Instalare din Zip opțiune de fișier
 7. Parcurgeți lista și faceți clic pe Kodil > Click pe kodil-1.3.zip și așteptați notificarea
 8. Acum faceți clic pe Instalare din Repertoriu opțiune de fișier > Selectați Depozitul Kodil din listă
 9. Deschis Componente video pliant > Selectați Planeta MMA > Clic Instalare > Așteptați notificarea

Cum să urmărești UFC Jon Jones vs Anthony Smith pe Kodi FireStick

Pentru a urmări acest eveniment principal pe FireStick prin Kodi, mai întâi va trebui să instalați Kodi pe FireStick. După instalarea Kodi, urmați acești pași:

 1. Deschideți aplicația Kodi pe Fire Stick
 2. Deschideți Opțiuni pentru dezvoltatori > Activează depanarea și aplicațiile ADB din surse necunoscute.

După aceea, urmați procedura ilustrată mai sus pentru Kodi Krypton sau Kodi Leia, ambele sunt proceduri similare, dar au suplimente diferite.

Concluzie

Lupta se va încheia duminică viitoare, dar hype-ul a atins apogeul și va continua să crească odată cu trecerea timpului. Asigurați-vă că primiți sistemele dvs. orientate pentru transmiterea în direct a evenimentului și urmăriți acest joc intens ca ambii tirani prin intermediul unor lovituri reciproce..

Ambii sunt luptători decorați și au câștigat o mare reputație în industria sporturilor de luptă. Acesta este motivul pentru care multe persoane susțin acest lucru ca o dată în viață.

Transmiterea cu Kodi nu este un lucru complex și cu siguranță veți avea o experiență excelentă în streaming cu suplimentele Kodi menționate mai sus. Milioane de oameni se bazează pe Kodi pentru nevoile de streaming live și Kodi nu dezamăgește pe nimeni. Cu toate acestea, un furnizor VPN este foarte recomandat pentru streaming în siguranță.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map