Ești fan UFC care caută opțiunile disponibile pentru a viziona UFC 235 live online?

Ei bine, nu mai spune! Avem totul acoperit pentru tine.

Parcurgeți acest ghid, alegeți opțiunea de streaming mai bună care vi se pare fezabilă și acordați-vă pentru a vedea unele acțiuni MMA acerbe.

UFC 235 Locația și data luptei

Octagonul pentru UFC 235 va fi dat foc în T-Mobile Arena, Las Vegas, Nevada, pe 2 martie. Până în prezent, T-Mobile Arena, incluzând lupta Khabib vs McGregor, care a fost cea mai mare luptă anul trecut, a găzduit 10 evenimente UFC.

UFC 235 Timp de luptă în diferite zone

UFC 235 va începe la ora 11:15 GMT, defalcarea cărților de luptă este următoarea:

Carte preliminară precoce11:15 pm GMT
Cartea preliminară1:00 am GMT
Început card principal3:00 am GMT

Dacă urmați timpul EST sau PT (care este de obicei urmat în SUA), atunci puteți urmări lupta în direct la următoarea perioadă:

Carte preliminară precoce3:15 pm PT sau 6:15 pm ET
Cartea preliminară5 pm PT sau 8 pm ET
Început card principal19:00 PT sau 10 pm ET

Cum să vizionezi UFC 235 Jon Jones vs Anthony Smith online fără cablu

Vizionarea acțiunilor sportive în direct la TV pare acum la modă ca întreaga lume să se îndrepte spre streaming online. Există numeroase opțiuni de streaming online, atunci de ce optați pentru TV prin cablu. Tăierea cablurilor este noua tendință și este timpul să intrați în ea.

Puteți opta pentru diferite servicii precum Hulu, Amazon Prime, Sling TV etc. care oferă opțiuni de streaming sport live. În afară de aceasta, puteți, de asemenea, să vă înregistrați pe platforma online ESPN și să transmiteți în direct acest eveniment PPV, deoarece sunt difuzoarele oficiale ale UFC 235.

Transmiterea online este întotdeauna convenabilă, deoarece nu ați dat să vă lipiți de televizor și puteți viziona orice dacă sunteți din mers fără cablu. Un alt mare beneficiu de care vă puteți bucura prin difuzarea acestuia fără cablu este faptul că multe platforme de streaming online au și aplicații mobile, permițându-vă să accesați conținutul mult mai ușor.

Cum să vizionezi UFC 235 Jones vs Smith în SUA live stream

Oamenii care locuiesc în SUA au șansa de a viziona acest eveniment în direct în T-Mobile Arena, dar sloturile sunt, evident, limitate. Oricum, puteți transmite în continuare evenimentul în direct fără a vă îndrepta spre Las Vegas, la biroul dvs. sau acasă.

ufc pe spn + în statele unite

Urmăriți UFC pe ESPN + în SUA

UFC 235 este un eveniment Pay per View și ESPN Plus îl va transmite doar. Prin urmare, abonați-vă la serviciul ESPN Plus sau comandați acest eveniment Pay per View, contactând furnizorul dvs. de servicii. În afară de asta, puteți obține și UFC Fight Pass și urmăriți lupta în direct pe platforma oficială UFC. Pentru a urmări UFC pe ESPN + în afara SUA conectați-vă cu un VPN și selectați IP-ul american pentru a debloca ESPN+.

Ia un vpn

Pentru a afla mai multe opțiuni de streaming online cu PPV, consultați opțiunile UFC 235 Fight Pay Per View.

Cum să urmărești UFC 235 Tyron Woodley vs Kamaru Usman în Canada live stream

Din păcate, evenimentul principal nu va fi disponibil în direct prin intermediul unui radiodifuzor, deoarece este în mod normal disponibil pentru alte evenimente UFC, deoarece este o luptă Pay per View..

flux ufc în Canada

TSN Streams UFC în Canada

Cu toate acestea, puteți urmări luptele preliminare ale cărților în direct pe TSN (Rețeaua sportivă).

Pe de altă parte, încercați opțiunile de streaming online disponibile pentru transmisia în direct a UFC 235, cum ar fi platforma oficială UFC sau ESPN+.

Cum să transmiteți UFC 235 în Australia

Aussies poate achiziționa evenimentul Pay per view de la Main Event, care este un furnizor de fluxuri online excelent pentru toate acțiunile sportive de luptă în direct. Planul principal de evenimente poate fi achiziționat cu 54,95 USD și puteți alege dacă doriți să îl transmiteți pe Foxtel sau Optus TV.

Urmăriți UFC 235 Tyron Woodley vs Kamaru Usman Live UK Stream

Eleven Sports a fost radiodifuzorul oficial al evenimentelor UFC din Marea Britanie, dar după încheierea acordului cu UFC, sportul BT a devenit partenerul oficial.

BT Sport transmite UFC în Marea Britanie

Transmiteți UFC în Marea Britanie prin BT Sports

Prin urmare, fanii Regatului Unit al sporturilor de luptă pot urmări în direct evenimentul principal pe BT Sport. Unul dintre cele mai bune lucruri despre BT Sport este că utilizatorii pot transmite în direct evenimentul prin intermediul aplicației sale mobile disponibile pentru Android, Windows și iPhone.

Pentru a transmite fluxul UFC pe BT Sports în afara Regatului Unit, conectați-vă cu un VPN pentru a vă asigura o transmisie lină.

Ia un vpn

Cel mai ieftin mod de a urmări Anthony Smith vs Jon Jones Fight

UFC 235 este un eveniment Pay per View și pentru a-l transmite în direct, va trebui să achiziționați serviciul său. Cu toate acestea, nu toată lumea își poate permite o taxă de abonament intensă, motiv pentru care am găsit cea mai ieftină modalitate de a urmări UFC 235. Pentru a analiza această soluție, parcurgeți această lucrare în jur pentru a urmări Smith vs Jones pe PPV.

Bilete UFC 235

Cei dintre voi care doresc să călătorească în Las Vegas, Nevada, pentru a urmări această luptă în direct în T-Mobile Arena, rezervați biletele noastre online de pe următoarele site-uri:

 1. Site-ul oficial al UFC
 2. Axs.com
 3. Scaune vii
 4. Seat Geek
 5. Experiență VIP UFC

Carti de lupta UFC 235

carte principală de luptă ufc 235 2019

Card principal UFC 235

Card preliminal UFC 235 2019

Card prelim UFC 235

card preliminar timpuriu

Card preliminar UFC 235

Cum să vizionezi Jon Jones vs Anthony Smith UFC 235 pe Kodi

În ciuda faptului că este un eveniment Pay per View, fanii se pot bucura de fluxurile live gratuite UFC 235 pe Kodi. Cel mai bun lucru despre Kodi este că oferă utilizatorilor posibilitățile de a transmite aproape orice este plătit fără a cheltui un singur ban.

Pentru a vedea cum să difuzați în direct evenimentul pe Kodi, urmați acești pași:

 1. Deschis Kodi > Click pe Setări
 2. Deschis Fişier Administrator opțiune > Faceți dublu clic pe Adăugasursă opțiune > Va apărea o casetă de dialog
 3. Clic <Nici unul> și tastați acest lucru URL- http://www.lvtvv.com/repo/ > Clic O.K. Denumiți această sursă ca „Kodil“ > Clic O.K > Clic O.K din nou
 4. Întoarceți-vă la ecranul principal > Clic Adăugasuplimente
 5. Faceți clic pe butonul Cutie icoană din colțul din stânga sus
 6. Faceți clic pe butonul Instalare din Zip opțiune de fișier
 7. Parcurgeți lista și faceți clic pe Kodil > Click pe kodil-1.3.zip și așteptați notificarea
 8. Acum faceți clic pe Instalare din Repertoriu opțiune de fișier > Selectați Depozitul Kodil din listă
 9. Deschis Componente video pliant > Selectați Planeta MMA > Clic Instalare > Așteptați notificarea

LVTVV este un depozit neoficial Kodi, care raspândește conținut din canale și surse oficiale de sport. Prin urmare, utilizarea unei VPN este foarte recomandată atunci când accesați fluxurile UFC 235 pe Kodi.

Ia un vpn

Cum să urmăriți UFC 235 pe Amazon FireStick

Amazon FireStick a schimbat fața streamingului online de când a intrat în industrie. Diversitatea de conținut accesibilă prin Amazon FireStick și FireTV este motivul pentru care a stabilit o mare reputație.

Puteți transmite stream UFC 235 pe Amazon FireStick descărcând aplicația oficială UFC disponibilă în magazinul de aplicații Amazon. Oferă acces la toate cele mai recente meciuri UFC și evenimente PPV de calitate HD. Cu toate acestea, va trebui să cumpărați un plan de abonament înainte de a începe difuzarea.

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de streaming gratuit pe Amazon FireStick, puteți face acest lucru prin instalarea Kodi pe FireStick și prin streaming prin suplimente Kodi. Iată metoda de a face acest lucru:

 1. Instalați Kodi pe FireStick
 2. Deschideți aplicația Kodi pe Fire Stick
 3. Deschideți Opțiuni pentru dezvoltatori > Activează depanarea și aplicațiile ADB din surse necunoscute.
 4. După aceea, urmați procedura ilustrată mai sus pentru instalarea suplimentului Kodi și începeți să transmiteți fluxul.

Urmăriți UFC 235 pe Roku

Roku este, de asemenea, unul dintre cele mai bune dispozitive de streaming disponibile pe piață pentru persoanele care iubesc streaming online nelimitat.

Roku acceptă lupta UFC 235 online

Transmiteți UFC pe Roku

Roku poate fi folosit pentru streaming de filme, emisiuni TV, documentare, sporturi în direct și multe altele. Prin urmare, fluxurile geek care folosesc Roku pot viziona, de asemenea, UFC 235 pe Roku prin următoarele canale:

 1. Showtime PPV
 2. SUA TV
 3. ESPN+

Utilizatorii vor trebui să se aboneze mai întâi la aceste servicii, întrucât sunt servicii plătite, iar acesta este un eveniment de plată pe vizionare. Un alt lucru care trebuie să țineți cont de faptul că unele dintre aceste canale pot fi restricționate geo și pentru a evita aceste restricții geografice, utilizați un furnizor VPN care este de încredere pentru streaming.

Urmăriți gratuit UFC online

Freeloading este ceva de dragoste pentru internauți și dacă intenționați să urmăriți gratuit UFC online, puteți încerca aceste link-uri de streaming:

 1. Știri de box Acum TV
 2. Potrivit TV
 3. UFC neoficial YouTube
 4. Luptați în direct

Streamingul gratuit sună distractiv, dar poate deveni o durere pentru dvs., deoarece astfel de site-uri de streaming gratuite sunt pline de reclame care continuă să apară și re-direcții multiple. Prin urmare, este propria ta alegere pentru a opta pentru aceasta, dar nu o recomand personal.

Concluzie

Suntem la doar 2 zile distanță de unul dintre evenimentele istorice UFC și hype-ul este alimentat de-a lungul timpului. Aceasta va fi o bomboană de ochi pentru fanii MMA, deoarece unele dintre cele mai mari nume sunt pe cărțile de luptă.

Aceasta va fi prima apărare la titlu a lui Jones după întoarcerea lui și o ocazie grozavă pentru Anthony Smith de a lăsa o amprentă în timp ce a urcat bine scara. Ambii acești luptători i-au distrat pe fani de-a lungul carierei lor.

Fanii sunt întotdeauna curioși să găsească cele mai bune modalități posibile de a transmite live astfel de evenimente, motiv pentru care m-am gândit să îl pun pe față pe masă. Astfel, utilizatorii trebuie să decidă ce li se potrivește cel mai bine și să aleagă modul de streaming dorit, în funcție de nevoile lor.

Am degetele încrucișate pentru UFC 235, deoarece nu putem prezice nimic de acum, deoarece toate luptele de pe cărți sunt de mare intensitate și dure. Haideți să așteptăm și să urmărim cine va fi învingătorii acelei nopți, dar amintiți-vă, mai bine în siguranță decât să ne pare rău. Utilizați un VPN în timp ce transmiteți fluxul pentru a vă asigura confidențialitatea și protecția.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me