123Movies Kodi-ul suplimentar este una dintre cele mai mari surse de filme de pe Kodi, deoarece are cele mai noi filme și emisiuni TV de la Hollywood din întreaga lume.

123-Filme-Kodi

În acest ghid, puteți găsi instrucțiuni despre instalarea 123Movies Kodi addon cu șase pași simpli. Nu uitați să consultați ghidul nostru complet pentru codi. Veți avea nevoie de cel mai bun VPN Kodi pentru streaming securizat și pentru deblocarea fluxurilor geore restricționate.

Cum se instalează 123movies Kodi Add-on pe versiunea 18 Leia și versiunea inferioară

 1. Deschideți Kodi > Apasă pe setări icoană > Faceți clic pe File Manager.cum se instalează 123movies kodi addon
 2. Faceți dublu clic pe Adăugare sursă > Clic <Nici unul>.123movies addon pe kodi kripton 17.6
 3. Introduceți această adresă URL: http://androidaba.com/addons/ > Faceți clic pe OK > Denumiți această adresă URL ca „ANDABA“ > Faceți clic pe OK.cum să adăugați 123movies kodi adodn pe kodi kripton 17.6
 4. Reveniți la meniul principal Kodi > Faceți clic pe fila Componente suplimentare.vizionați filme pe codi 123movies addon
 5. Apasă pe Cutie pictogramă (Pictograma instalatorului de pachete) > Clic Instalați din fișierul zip123movies kodi addon pe firestick
 6. Clic ANDABA > Deschis repertoriu > Selectați kodil.zip > Așteptați notificarea.descărcați 123movies kodi addon
 7. Acum selectați Instalați din Repositoriu > Clic Depozitul Kodil > Deschis Componente videoinstalați 123movies din depozitul kodil
 8. Selectați 123 Filme > Clic Instalare > Așteptați notificarea.

123 filme fișier zip

123Movies URL nouă 2019

Deoarece ghidurile de mai sus privind instalarea 123Movies pe Kodi Leia, Krypton și Jarvis au fost încercate și testate, dacă, în orice caz, conținutul media nu este difuzat, există șansa ca URL-ul dvs. încorporat în suplimentul 123Movies Kodi să fie incorect..

Urmați pașii de mai jos pentru a introduce un nou URL:

 1. Lansa Kodi > Add-on-uri > Componente video > Faceți clic dreapta pe 123Movies > Setări.123movies addon new url
 2. presa ‘Adresa paginii’ fila prezentă în partea stângă > Modificați adresa URL în http://kdil.co/repo/.123movies adaugă noul URL de bază
 3. Această adresă URL ar funcționa la fel de bine, așa că continuați să vă bucurați de cele mai recente conținut media disponibile.

Cum se instalează 123Movies pe Kodi Krypton Versiunea 17

 1. Deschis Kodi > Mergi mai departe la Setări în partea de sus a meniului principal > Manager de fișiere > Dublu click Adaugă sursa.cum se instalează 123movies addon
 2. O casetă va apărea, tastați http://kdil.co/repo/ pe locul unde se spune introduceți numele sursei media, de ex. „Kodil Repo” > Faceți clic pe OK > Verificați dublu adresa URL și numele sursă și faceți clic din nou pe OK pentru a închide această casetă de dialog.cum se instalează 123movies kodi pe versiunea 17.6 sau mai mică
 3. Intoarce-te la Ecran de pornire Kodi prin apăsarea ‘Esc’ buton > Add-on-uri > Click pe Pictograma casetei (Pictograma Instalatorului de pachete) din stânga sus > Instalați din fișierul zip > Kodil Repo > Click pe Kodil.zip.123movies descărcare kodi
 4. Instalați din depozit > Depozitul Kodi Israel > Componente video > Acum faceți clic pe 123Movies.123movies video addon
 5. Clic Instalare și așteptați instalarea suplimentului.cum să transmiteți filme pe 123movies addon
 6. presa ‘Esc’ să mă întorc la Ecran de pornire Kodi > Add-on-uri > Componente video > Click pe 123Movies > și bucurați-vă!

123movies adoni pe setările kodi krypton versiunea 17

Cum se instalează 123Movies pe Kodi Jarvis Versiunea 16

Procedura de instalare 123Movies pe versiunea Kodi Jarvis rămâne aceeași, așa cum s-a arătat mai sus pentru Kodi Krypton Versiunea 17. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că în Kodi Krypton, „Setare” a fost folosită în loc de tasta „Sistem”..

123movies Kodi Descarcă

 1. Descărcați Fișier Zip pe dispozitiv > Deschis Kodi > Mergi la Add-Ons > Apasă pe Pictograma casetei > Click pe Instalați din fișierul zip > Naviga Fișier zip și deschideți-l > Așteptați să apară notificarea.
 2. Click pe Instalați din depozit > Deschis Kodil Repo > Deschis Complemente video.
 3. Click pe 321 Filme > Lovit Instalare > Așteptați notificarea.

Cum se instalează 123movies pe Fire Stick

Puteți instala cu ușurință 123 de filme pe Fire Stick dacă aveți Kodi instalat. Dacă nu aveți Kodi pe Fire Stick, urmați ghidul nostru la Instalați Kodi pe Fire Stick.

 1. Lansa Kodi aplicație activată Stick de foc.
 2. Mergi la Opțiuni pentru dezvoltatori > Activează depanarea și aplicațiile ADB din surse necunoscute.
 3. Acum urmați pașii pentru instalarea 123 de filme pe Kodi Krypton menționate mai sus.

Pentru a debloca conținutul său, puteți utiliza un VPN plătit gratuit pentru Firestick Kodi 2020.

123movies Erodi Kodi / Nu funcționează / Corectează

123Filmurile pot înceta să funcționeze într-un mod neașteptat și pot să nu răspundă pentru o anumită perioadă de timp până când reporniți Kodi și vă confruntați cu aceeași problemă. Pentru a evita această problemă, trebuie să vedeți dacă suplimentul 123Movies Kodi a fost actualizat la versiunea sa actuală.

Pentru a afla cum să instalați actualizări pentru 123Movies, urmați pașii de mai jos:

 1. Lansa Kodi > Add-on-uri > Adăugare videoclipuri > Faceți clic dreapta pe 123Movies > informație.123movii nu funcționează
 2. Click pe Actualizați și porniți Actualizare automată.

cum să actualizați 123movies addon

Nu există fluxuri disponibile

În timp ce încercați să difuzați orice film, puteți întâmpina această eroare, afirmând „Nu există fluxuri disponibile”. Nu este nimic de care să vă faceți griji, este o eroare obișnuită.

Fix

Se produce dacă memoria cache a sistemului este completată sau dacă reclama se actualizează. Remediați această eroare, întâi ștergând memoria cache și apoi reinstalând suplimentul.

Instalarea dependenței nu a reușit

În timp ce încercați să instalați suplimentul, o notificare poate să apară „Eșuat la instalarea dependenței”. Această eroare înseamnă că fie lipsesc unele fișiere în depozite, fie că depozitul pe care îl utilizați o instalarea suplimentului a fost închis.

Fix

În primul rând, asigurați-vă că depozitul și suplimentul pe care încercați să îl instalați sunt actualizate. În al doilea rând, utilizați întotdeauna surse de încredere pentru a instala orice add-on, deoarece unele depozite conțin malware.

123Filme care nu joacă

În timp ce lansați suplimentul 123Movies Kodi, este posibil să fiți martor că suplimentul poate atârna fără niciun motiv specific, sau conținutul media pe care îl vizionați se blochează mai des.

Aceste probleme pot indica o direcție, adică modernizarea software-ului Kodi. Kodi Krypton Versiunea 17 este cea mai recentă versiune Kodi. Așadar, dacă din întâmplare aveți Kodi Jarvis Versiunea 16 instalată pe dispozitivul dvs., atunci trebuie să faceți upgrade la cea mai recentă versiune.

123Movies Error Check Jurnal

Eroare de jurnal 123movies

Eroarea de verificare a jurnalului ar putea fi foarte frustrantă pentru utilizatorii Kodi atunci când depun timp și efort în instalarea suplimentului 123movies Kodi. De îndată ce sunteți gata să transmiteți filme, vi se va afișa o „eroare de verificare a jurnalului”. Cu toate acestea, nu este nevoie să vă faceți griji, deoarece nu putem rezolva nimic. Urmați pașii descriși mai jos pentru a remedia problema:

 1. Ștergeți memoria cache.
 2. Pentru a șterge memoria cache, trebuie să descărcați „Instalator suplimentar ” și instalați „Adăugarea instrumentului de întreținere”.
 3. clar ascunzătoare> Pachetele de purjare > presa ‘Da’ când apare o casetă care cere permisiunea de a șterge fișierele.
 4. Repornire Kodi.

O altă soluție pentru remedierea erorii de verificare a jurnalului este prin intermediul VPN Kodi. Dacă mai primiți o eroare în timpul redării fișierelor media din suplimentul 123Movies Kodi, înseamnă că, din orice șansă, puteți accesa conținut blocat geo.

Problemele dvs. pot fi rezolvate cu adevărat după obținerea unui VPN, deoarece vă va permite să accesați conținut geo-blocat. VPN este cea mai bună opțiune, deoarece îți păstrează IP-ul în anonimat guvernului, ISP-urilor sau hackerilor.

123movies Kodi Recenzii

123 Filme a fost foarte populară în rândul publicului Kodi de mult timp. Utilizatorii au apreciat foarte mult acest supliment; iata cateva tweet-uri ale utilizatorilor:

123 Filme și Ducky a fost cel mai bun addon din Kodi. Mulțumesc pentru tot ce ai făcut.

– Brooklyn Boy ?? (@ImaMuthafknBkBy) 18 noiembrie 2017

Bine ați venit. Și mi-au plăcut kodi și 123movies

– Amanda Porter (@Sky_Vicious_) 30 decembrie 2017

Gânduri finale

123Movies Kodi-ul suplimentar este o opțiune unică pentru dvs. de a transmite tone de conținut media pe configurarea Kodi. Urmați ghidul oferit despre instalarea suplimentului 123Movies Kodi. Instalarea suplimentului 123Movies Kodi pe Kodi Krypton și Kodi Jarvis rămâne aceeași. Asigurați-vă că instalați VPN pe Kodi pentru a debloca fluxurile geo-reticite.

Dacă mai aveți probleme, nu ezitați să încercați alte cele mai bune suplimente kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me