Cum se instalează 1Channel PrimeWire pe Kodi XBMC în 7 pași

1 Componenta suplimentară de canale pentru Kodi nu permite doar utilizatorilor Kodi să transmită filme, emisiuni TV sau conținutul lor preferat, dar a adăugat o caracteristică specială numită „secțiune favorită”. Acesta este locul în care utilizatorii Kodi își pot stoca conținutul de streaming preferat. Astfel, este mai ușor să îl găsiți mai târziu.


1 Componenta Khannel Kodi a rămas cu Kodi ca unul dintre cele mai populare suplimente kodi pentru o perioadă, doar datorită puținelor sau deloc legăturilor sale rele. În acest ghid, oferim un proces pas cu pas despre cum se instalează 1Channel pe Kodi.

Cum se instalează 1Channel PrimeWire pe Kodi Versiunea 17
Cum se instalează 1Channel PrimeWire pe Kodi Versiunea 16
1Channel Kodi Blocked
1Channel Kodi Download
1Channel Kodi Nu funcționează

Cum se instalează 1Channel PrimeWire pe Kodi Krypton Versiunea 17

 1. Lansa Kodi > Acum faceți clic pe „Setări“ cheie care poate fi găsită în partea de sus a ecranului > Selectați Manager de fișiere.cum se instalează 1channel primewire pe kodi
 2. Acum faceți dublu clic Adaugă sursa > Click pe ‘Nici unul’ și introduceți adresa URL kodivpn.co/repo/kodil.zip și introduceți numele sursa media la fel de „Kodil“.cum se instalează 1channel primewire pe Kodi krypton versiunea 17
 3. Acum revino la Ecran de pornire Kodi prin apăsarea ‘Esc’ buton > Click pe Add-on-uri > Acum faceți clic pe „Instalator de pachete” pictogramă care poate fi găsită în colțul din stânga sus.1channel primewire pe kodi
 4. Click pe Instalați din fișierul zip > Găsiți și faceți clic pe Kodil > Kodil.zip > Așteptați completarea permite.1channel primewire pentru setarea kodi
 5. Acum faceți clic pe Instalați din depozit > Depozitul Kodil > Componente video> 1Channel > Instalare > Odată instalat, veți vedea complementul 1Channel activat.1channel primwire pe setările kodi
 6. Ați instalat cu succes 1Channel Kodi Complement.1channel primwire pentru configurația kodi
 7. Mergi la Ecran de pornire Kodi > Add-on-uri > Componente video > 1Channel > se bucura!

1channel primewire kodi zip download file

Cum se instalează 1Channel PrimeWire pe Kodi Jarvis Versiunea 16

Pașii pentru instalarea suplimentului 1Channel Kodi pe Kodi Jarvis Versiunea 16 urmează acești pași menționați în ghidul de mai sus pentru Kodi Krypton Versiunea 17. Trebuie să rețineți că, deși pașii pot rămâne identici în cele două versiuni ale Kodi , aspectul este complet diferit.

În Kodi Jarvis, puteți găsi meniul principal situat în partea de jos a ecranului, în timp ce în Kodi Krypton meniul principal este situat în partea stângă în poziție verticală. O altă diferență pe care o puteți găsi este cheia „Sisteme” înlocuită de tasta „Setări” din Kodi Krypton Versiunea 17.

Dacă doriți să știți ce versiune de Kodi utilizați, trebuie să accesați Ecran de pornire Kodi> Setări > Informatii despre sistem > rezumat > Uitați-vă în partea de jos dreapta pentru a dezvălui versiunea dvs. Kodi.

Cum se instalează 1Channel PrimeWire pe Kodi Jarvis Versiunea 16

1Channel Kodi Blocked

Se poate întâmpla cu siguranță că, din diverse motive, este posibil să nu puteți accesa unele link-uri la filme sau emisiuni TV. Vi se poate părea rupt, dar aceste link-uri pot fi accesate numai utilizatorilor Kodi care trăiesc într-o țară în care încărcătorul a oferit acces.

Aceasta înseamnă că dacă un utilizator Kodi care trăiește în regiunea asiatică ar putea să nu poată accesa o parte din conținutul media care a fost încărcat în regiunea SUA. Acesta se numește conținut geo-blocat. Cu toate acestea, nu trebuie să intrați în panică atât timp cât aveți un VPN pentru Kodi.

VPN vă va permite să accesați conținut geo-blocat indiferent de locația dvs. curentă și, prin urmare, puteți vedea orice conținut media oferit în suplimentele Kodi. În afară de aceasta, puteți ascunde adresa dvs. IP, care va bloca pe orice persoană, adică guvernul sau furnizorul de internet, să vă urmărească activitatea pe internet. Puteți rula gratuit pe internet în siguranță!

1Channel Kodi Download

Există o altă modalitate de instalare a suplimentului 1Channel Kodi care vă poate ajuta să săriți primii patru pași descriși în ghidul de mai sus. Puteți instala direct fișierul zip 1 din Repository de aici și urmați pașii suplimentari:

Odată ce deschideți linkul, aceasta vă va cere permisiune pentru a descărca pe dispozitiv și Salvați-l.

Acum Lansați Kodi > Mergi la Add-on-uri > Click pe Pictograma Instalator pachet > Instalați din fișierul Zip > Acum Naviga fișierul descărcat de pe dispozitiv > Clic O.K.

Acum selectați Instalați din Repositoriu opțiune > Click pe Depozitul Kodil > Acum selectați Componente video > 1Channel > Instalare > se bucura!

1Channel Kodi Nu funcționează

Utilizatorii Kodi pot întâmpina unele dintre problemele care pot împiedica funcționarea suplimentului 1Channel Kodi. Acestea au fost furnizate mai jos cu corecțiile lor:

1Cannel Agățat continuu

În timp ce instalează suplimentul 1Channel Kodi, utilizatorii Kodi încearcă să utilizeze suplimentul, dar se confruntă cu multe probleme și dificultăți, inclusiv complementul fiind agățat o perioadă, închiderea bruscă sau poate pur și simplu să nu mai funcționeze.

Soluţie

Această problemă persistă, deoarece este posibil să fi instalat versiunea beta 1Channel Kodi beta. După ce faceți clic pe „instalați” suplimentul 1Channel, vă solicită utilizatorului dacă dorește să instaleze noua versiune beta sau versiunea mai veche.

Versiunea beta este versiunea care este în curs de dezvoltare și nu este încă completă. Încercați să descărcați versiunea completă a suplimentului 1Channel Kodi, care ar trebui să rezolve problema.

În cazul în care problema suspendată persistă

Utilizatorii Kodi s-ar putea confrunta cu aceeași soartă chiar și atunci când au instalat versiunea mai veche și completă.

Soluţie

Motivul pentru care problema persistă se datorează continuării utilizării versiunii mai vechi de Kodi i.e. Kodi Jarvis Versiunea 16. Instalarea celei mai recente versiuni de Kodi i.e. Kodi Krypton Versiunea 17 poate rezolva problema dvs..

1Cannel Nu a reușit conectarea la adresa URL

Pe măsură ce suplimentele Kodi încearcă să se actualizeze la versiunea mai nouă sau atunci când proprietarii complementului se schimbă pe mâini, link-ul poate de asemenea tinde să se schimbe prin intermediul căruia este instalat depozitul Kodi.

Cel mai actualizat link către suplimentul 1Channel Kodi este http://kdil.co/repo/

După ce v-ați conectat la linkul potrivit, puteți instala din depozit așa cum este descris în ghidul pas cu pas.

Pentru a înfășura lucrurile

Dacă urmați ghidul pas cu pas despre instalarea 1Channel pe Kodi, este posibil să fiți capabili să transmiteți pur și simplu filme, emisiuni TV, documentare și alt conținut media fără niciun cost. Pentru a debloca conținutul blocat geo în regiunea dvs., atunci trebuie să aveți un VPN Kodi pentru a accesa media. Dacă 1Channel Kodi nu pare să funcționeze, atunci poate fi necesar să urmați anumite pași pentru a depăși aceste probleme. După instalare, ești bine să mergi!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map