Afdah-Kodi-addon

Addonul Afdah Kodi permite utilizatorilor să-și transmită filmele preferate prin extragerea de linkuri prin fluxul Afdah.TV pe Kodi în calitate HD. Cel mai bun lucru este că puteți avea Afdah deblocat pe Kodi folosind un VPN Kodi și să îl utilizați atât cât doriți.

Ce este Afdah.TV ?

Afdah.TV a fost un serviciu de transmisie online global, care a fost foarte preferat de către observatorii binge, deoarece au putut viziona filme HD pe Afdah.

Aplicația pentru filme gratuite Afdah a fost lansată acum câțiva ani, dar din cauza problemelor de piraterie site-ul filmului Afdah; Aplicația pentru filme gratuite Afdah.TV și Afdah au fost penalizate și, prin urmare, aplicația Afdah TV și site-ul Afdah Movie au fost blocate.

Cu toate acestea, Afdah.TV a recuperat și și-a schimbat domeniul în Afdah.to și din nou utilizatorii au avut acces la aplicația de filme gratuite Afdah.

De ce și unde este blocată aplicația TV Afdah?

Afdah.TV a fost blocat în principal în Marea Britanie, deoarece mulți utilizatori au primit notificări atunci când au încercat să acceseze site-ul. Iată o captură de ecran a contului oficial de socializare Afdah, punând la îndoială dacă site-ul Afdah Movies a fost blocat în Marea Britanie:

  Cum se instalează Exodus & New Exodus pe Kodi Leia 18 și Krypton 17.6 April 2023 Update

De ce și unde este blocată aplicația TV Afdah?

Cum deblochează aplicația Afdah ?

Dacă doriți să aveți Afdah deblocat, atunci veți avea nevoie de un serviciu VPN bun pentru a ocoli geo-restricția implicată. ISP-urile din Marea Britanie au blocat accesul la Afdah și există numeroase servere proxy disponibile online care vă vor ajuta să accesați aplicația Afdah TV, dar există întotdeauna riscul de a utiliza astfel de servere online, deoarece o singură scurgere DNS vă poate pune în probleme grave.

Depozitul Afdah Kodi

Afdah Kodi a fost disponibil anterior în depozitul Mucky Ducks, dar depozitul Mucky Duck nu mai funcționează. Cu toate acestea, acum este disponibil în depozitul Kodi Israel. Am oferit procedura completă de instalare a suplimentului Afdah Kodi în acest ghid și vă puteți referi la el pentru a vă bucura de filme HD cu suplimentul Afdah Kodi și aveți aceeași experiență excelentă a aplicației Afdah TV pe Kodi..

Cum se instalează Afdah pe versiunile Kodi Leia și Krypton

 1. Lansați Kodi pe dispozitiv > Faceți clic pe butonul Setări icoană.cum se instalează afdah pe kodi
 2. Click pe Manager de fișiere > Dublu click Adaugă sursa.cum se instalează afdah pe kodi krypton versiunea 17.6 sau mai mică
 3. Clic ‘Nici unul’ și tastați http://lazykodi.com/ > Clic O.K.cum să adăugați afdah pe codul de foc
 4. Denumiți această adresă URL: „Lazy Kodi” și Faceți clic pe O.K > Clic O.K din nou și caseta de dialog se va închide.afdah.tv addon pe kodi jarvis
 5. Intoarce-te la Meniu principal Kodi > Clic Add-on-uri > Apasă pe Box-icon.setup afdah pe kodi
 6. Click pe Instalați din fișierul zip opțiune.afdah addon nu funcționează
 7. Acum selectați Lazy Kodi opțiunile disponibile.descărcați afdah kodi addon
 8. Click pe DEPOZITE > Click pe ANDROIDABA > Deschis repertoriu > Selectați repository.kodil-104.zip.depozitul afdah
 9. Acum faceți clic pe opțiunea Instalare din depozit.afdah.to pentru filme gratuite online
 10. Deschideți depozitul Kodil > Accesați accesorii video > Selectați Afdah > Faceți clic pe Instalare
  Cum se instalează Brettus Kodi pe Leia, Krypton, Jarvis și Firestick

instalați afdah leneș depozit 2023

Cum se instalează Afdah pe Kodi Jarvis v16 și o versiune ulterioară

 1. Descărcați Depozitul Kodil Fișier zip.
 2. Deschis Kodi Jarvis V16.
 3. Click pe Instalați din fișierul zip > Căutați pe sistem și deschideți fișier descărcat > Așteptați notificarea.
 4. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Deschis Depozitul Kodil.
 5. Deschis Componente video.
 6. Click pe Afdah > Clic Instalare > Așteptați notificarea.

Cum configurați Afdah pe Fire Stick ?

 1. Deschis Kodi pe Stick de foc. Dacă nu ați instalat Kodi pe Fire Stick, atunci instalați-l mai întâi.
 2. Mergi la Opțiuni pentru dezvoltatori > Activează depanarea și aplicațiile ADB din surse necunoscute.

Urmați acum metoda de instalare elaborată anterior pentru versiunile Kodi Leia și Krypton, deoarece nu va exista nicio diferență.

Pentru a debloca conținutul său, puteți utiliza un VPN plătit gratuit pentru Firestick Kodi 2023.

Afdah Erori / Probleme / Corecții

Afdah Addon nu funcționează

Această eroare poate apărea pe Kodi-ul dvs. atunci când încercați să accesați suplimentul Afdah Kodi pentru filme cu vrăjitoare. Motivul care stă la baza acestei erori ar putea fi sursa învechită a suplimentului sau suplimentul poate fi demodat.

Fix

Instalați suplimentul Afdah Kodi din depozitul Kodil așa cum am menționat anterior în acest ghid. Complementul a fost disponibil anterior în depozitul Mucky Ducks, dar acel depozit nu mai funcționează, ceea ce cauzează probleme pentru accesarea acestui supliment..

Mucky Duck Repo nu funcționează

Depozitul Mucky Duck a fost unul dintre cele mai populare depozite Kodi și a găzduit numeroase suplimente populare Kodi. Cu toate acestea, deoarece era un depozit suplimentar de la terți, prin urmare, era vulnerabil să fie închis.

  Sport Matrix Kodi Addon: Ghid de instalare pas cu pas pentru Kodi Krypton 17.6

Fix

Depozitul Mucky Duck a fost închis și toate suplimentele pe care le-a găzduit sunt acum disponibile în alte depozite. Ca acest supliment Afdah a fost disponibil în depozitul Mucky Duck, dar acum este disponibil în depozitul Kodil.

Afdah Kodi Recenzii

Suplimentul Afdah Kodi și depozitul Mucky Ducks au avut o mare reputație în comunitatea Kodi, dar de când s-a oprit, mulți utilizatori și-au ridicat sprâncenele peste ea:

Comentariu din discuție Comentariul burnt_wick din discuție "Toți Mucky Ducks se adaugă? Am probleme pentru ca orice adăugări Mucky Ducks să funcționeze la noua instalare Kodi 17. VPN fără ajutor, detalii în textul de mai jos.".

Cuvinte finale

Afdah.TV este un site web de streaming online uimitor, care a fost îmbunătățit atunci când suplimentul său a fost dezvoltat pentru Kodi. Totuși, acest site a fost implicat în sine în piraterie și la fel a fost și suplimentul său. Depozitul care a găzduit suplimentul a fost închis, dar suplimentul este acum disponibil în depozitul Kodil. Încercați acest supliment pentru film, deoarece are multe de oferit, dar asigurați-vă că utilizați un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me