Cum se instalează Alluc pe Kodi în mai puțin de 7 minute

Ce este Reprezentantul Alluc?

Dacă doriți să transmiteți cele mai recente emisiuni TV / filme prin Kodi, atunci poate doriți să luați în considerare utilizarea Alluc. Deși trebuie să vă înscrieți pentru un cont, interfața este simplă și ușor de navigat. Extensia are o bază de date uriașă de conținut disponibil pentru streaming. În acest fel, puteți fi la curent cu ultimele episoade ale serialelor tale TV, alături de filme noi / clasice. Citiți acest ghid sistematic de mai jos pentru informații despre cum se instalează Alluc pe Kodi.


Cum se instalează Alluc pe Kodi Krypton Versiunea 17 sau superioară

 1. Lansa aplicația Kodi V17 Krypton și clic pe pictograma „Gear”.Cum se instalează Alluc pe Kodi
 2. Veți vedea o listă de opțiuni. Selectați ultimul etichetat „File Manager”.cum se instalează alucul pe versiunea 17 sau versiunea de kodi krypton
 3. Aici veți găsi surse pentru depozitele Kodi. Clic pe „Adaugă sursa” pentru a introduce adresa URL.alluc kodi
 4. Faceți dublu clic pe „Nici unul”Și introduceți următoarele URL-: http://kdil.co/repo/aluc pe setarea kodi
 5. Nume sursa media „Kodil Repo”Și a lovit O.K buton.aluc pe setările kodi
 6. Găsiți și faceți clic pe sursa media pe care ați adăugat-o și ați numit-o anterior, adică „Kodl Repo“.aluc pe configurația kodi
 7. Selectați “Kodil.zip“.Alluc kodi tutorial
 8. Selectați “Video Adăugasuplimente“ > Alluc > Clic Instalați din depozit.alluc kodi
 9. Bucurați-vă de streaming pe Alluc Kodi.

Cum se instalează Alluc pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau mai jos

 1. Deschis Kodi V16 Jarvis și faceți clic pe „Sistem” opțiune.
 2. Navigați și selectați „Fişier Administrator”Fila”.
 3. Alege “Adaugă sursa”Opțiune făcând dublu clic pe ea.
 4. Click pe “Nici unul”Pentru a introduce adresa URL.
 5. Copiaza si lipeste: http://kdil.co/repo/
 6. Dați un nume sursei, cum ar fi „Kodil Repo“.
 7. Click pe Sistem > Adăugasuplimente > Instalare din Zip Fişier.
 8. Faceți clic pe „Kodil Repo“.
 9. Selectați “Kodil.zip
 10. Așteptați notificarea activată prin adăugare.
 11. Reveniți la ecranul de start și selectați „Programe“.
 12. Selectează Depozitul Kodil> Componente video > și apoi găsiți.
 13. apasă pe Instalare buton!

Descărcare Alluc Kodi

 1. Descărcați fișierul Zip în dispozitiv.
 2. Mergi la Add-on-uri > Apasă pe Cutie icoană > Clic Instalați din fișierul zip > Navigați sistemul către folderul care are fișier zip descărcat > Selectați “Kodil.zip“ > Așteptați notificarea.
 3. Clic Instalați din Repositoriu > Click pe “Kodil Repertoriu” Selectați “Video Adăugasuplimente“ >Alluc > Clic Instalare.

Alluc vs Exod

Exodul există ca unul dintre cele mai bune suplimente kodi pentru streaming de documentare, sport, desene animate, anime, emisiuni TV și filme. Cu toate acestea, alluc addon nu va rămâne mult timp, având în vedere că dezvoltatorii au introdus oficial o ultimă actualizare. Conform unui anunț, Covenant este înlocuitorul oficial al suplimentului. Asta înseamnă că Alluc are cu siguranță o mână superioară pe Exodus. Nu există amenințări cu închiderea extensiei și aveți acces tehnic la o bază de date uriașă de conținut.

Alucarea nu funcționează / Probleme / Corecții

Alucă eroare de conectare

Ați instalat suplimentul Alluc, ați văzut că pop-ul vă întâmpină și ați acceptat renunțarea la dispoziție. Cu toate acestea, atunci când alegeți să rulați Alluc în modul de bază sau avansat, nu puteți trece ecranul de conectare și primiți o eroare.

Soluţie

Acest lucru ar putea fi posibil, din cauza contului dvs. nu a fost înregistrat cu succes. Accesați http://accounts.alluc.com/ pentru a vă înscrie și asigurați-vă că faceți clic pe linkul de confirmare pe care îl primiți prin e-mail. În principal, erorile de autentificare apar din cauza confirmării adresei dvs..

Alluc a eșuat la instalarea unei dependențe

Această eroare este cea mai frecventă pe Kodi atunci când se instalează diferite suplimente din depozite kodi variate. Pot fi multe motive pentru care este posibil să vedeți acest lucru, dar nu este necesar să vă panicați. Urmați pașii de mai jos pentru a remedia eroarea.

Soluţie

Dacă doriți să scăpați de instalarea unei erori de dependență nu a reușit, luați în considerare dezactivarea repos care nu mai funcționează. De multe ori, Kodi încearcă să preia informații de la repos repos. Aceasta duce la eșecul instalării. O altă soluție este întinerirea Kodi prin extensia Indigo.

Alluc Nu s-au găsit rezultate

Această eroare apare mai ales când căutați un anumit spectacol. În principal, veți vedea o listă de rezultate care se potrivesc cu întrebarea dvs. Cu toate acestea, există câteva zile în care este posibil să primiți o eroare „fără rezultate găsite”. Aflați de ce vedeți această eroare mai jos:

Soluţie

Alluc are o bază de date uriașă de conținut care le permite utilizatorilor să urmărească filmele / seriile preferate la maxim. Cu toate acestea, eroarea nu semnifică faptul că există o problemă cu suplimentul. Uneori, este posibil să nu existe rezultate pentru căutarea oferită. Pentru a verifica dublu interogarea de căutare, accesați http://alluc.ee

Recenzii Alluc Kodi

Componenta Alluc Kodi a reușit să acumuleze o reputație uriașă pe piața suplimentelor terță parte. Puteți găsi mulți utilizatori care laudă extensia pentru interfața sa simplă și capacitatea de a furniza fluxuri de înaltă calitate pentru o varietate de emisiuni TV / filme.

Uite un idiot, alucul este minunat etc, dacă are probleme atunci îi place viața într-un fel de efort și sortează-l !! Wat un bellend! Sfaturi Kodi ?

– Joeniniho (@ joesimons19) 31 octombrie 2017

Cu toate acestea, uneori utilizatorii întâmpină probleme atunci când încearcă să vizualizeze conținutul lor preferat. Mai jos puteți vedea un utilizator care arată frustrare pentru că nu poate găsi fluxuri pentru Stranger Things din celălalt supliment.

Urmăream toată săptămâna linkurile Stranger Things Openload și Alluc pe Covenent, cu excepția faptului că astăzi nu erau disponibile… .wierd

– Jamie Cohen (@JCKodiRocks) 3 noiembrie 2017

Cont Alluc Kodi

Puteți crea cu ușurință contul dvs. Alluc online, accesând pagina Zona conturilor Alluc. După ce sunteți înregistrat, puteți integra ușor Alluc cu Covenant.

Alluc vs Legământ

Alluc oferă surse și link-uri de streaming pentru emisiuni TV și filme TV și dacă integrați Alluc în Covenant, veți primi mai multe surse pentru streaming și asta cu o calitate mai bună a fluxului.

API-ul Alluc

După înregistrare, puteți obține cu ușurință o cheie API din tabloul de bord al contului. Obțineți cheia API de acolo, copiați-o și duceți-vă la Kodi.

Mergi la add-on-uri > Video Add-on-uri > Click dreapta Legământ > Setări > Clic Conturi > Derulați în jos și selectați Alluc și lipiți butonul API-ul cheie că ai obținut de la tine Alluc cont > Clic O.K. Acum veți putea transmite fluxuri mult mai multe surse de streaming și conținut de calitate mai bună.

Înfășurarea lucrurilor

Sperăm că acest ghid vă ajută să înțelegeți cum să instalați Alluc pe Kodi, deși depanați problemele comune cu extensia. Bucurați-vă de vizionarea de filme / emisiuni TV în supliment, fără probleme. Cu toate acestea, dacă întâmpinați probleme cu suplimentul, nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos. De asemenea, nu ezitați să împărtășiți articolul cu prietenii / membrii familiei. O zi bună! ��

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map