Cum se instalează BBC iPlayer Kodi Addon și fluxuri de acces în afara Marii Britanii

cum se instalează-BBC-iplayer-pe-kodi


Acest articol discută pașii ușori pentru instalarea BBC iPlayer Kodi, dar oferă și informații despre cum să deblochezi BBC iPlayer addon în afara Regatului Unit cu un VPN pentru Kodi.

VPN-ul Kodi este un lucru indispensabil pentru toți utilizatorii Kodi, deoarece acesta este un complement Kodi cu restricții geo-restricționate și nu va funcționa decât dacă utilizați un server din Marea Britanie.

Dacă sunteți fan al televiziunii britanice, atunci BBC iPlayer trebuie să fie un serviciu de acces la streaming. Adăugarea oficială a BBC iPlayer pentru Kodi vă permite să vizionați, emisiuni populare, evenimente în direct, știri, emisiuni radio, sport și multe altele.

Repositoriu BBC iPlayer Kodi (IPlayer WWW)

„IPlayer WWW” este depozitul de unde puteți instala BBC IPlayer addon și bucurați-vă de spectacole britanice nelimitate. Nu trebuie să adăugați manual acest depozit, deoarece este deja disponibil în Kodi.

Din păcate, addon-ul funcționează doar în Marea Britanie. Cu toate că, există o modalitate de a accesa acest addon folosind un VPN Kodi și ocoliți restricțiile geografice – vom ajunge pe acest subiect mai târziu.

Cum se instalează BBC iPlayer Kodi pe Kodi Leia și Krypton

Iată pașii pentru instalarea BBC iPlayer pe versiunea 18 Kodi Leia și Krypton 17.6 sau mai mică. Rețineți că imaginile de mai jos sunt preluate din versiunea Kodi 17.6 Krypton.

 1. După instalarea Kodi versiunea 17.6 sau mai mică, lansați software-ul în sistemul dvs. și Selectați opțiune addon din meniul principal.cum se instalează bbc iplayer kodi
 2. Clic de mai sus în formă de pachet simbol (Browser Addon).cum se instalează bbc iplayer kodi pe versiunea 17.6 sau mai mică
 3. Clic „Instalare din depozit” opțiune.cum se instalează bbc iplayer kodi pe jarvis versiunea 16 sau mai mare
 4. Acum Selectați „Componente video” opțiune.descărcare bbc iplayer kodi
 5. Găsi „IPlayer WWW” depozit și Selectați aceasta.cum se instalează bbc iplayer kodi pe firestick
 6. Acum după selectarea depozitului IPlayer Clic Instalare opțiune.Cum să urmăriți Kodi BBC iPlayer în afara Regatului Unit
 7. Acum așteptați notificarea „Addon activat“.

Cum să urmăriți Kodi BBC iPlayer în SUA

Cum se instalează BBC iPlayer Kodi pe Jarvis Versiunea 16 sau Pași superiori

Pașii pentru instalarea BBC IPlayer pe Kodi nu sunt foarte diferiți de pașii de mai sus. Iată pașii pentru instalarea BBC IPlayer pe Kodi Jarvis sau versiunea superioară:

 1. După instalarea Kodi versiunea 16 sau o versiune ulterioară, deschideți Kodi și Selectați videoclipuri opțiune.
 2. Clic Add-on-uri opțiune.
 3. Navigați la A lua mai mult opțiune defilând în jos.
 4. Cauta „IPlayer WWW” depozit și apoi Selectați aceasta.
 5. Click pe instalare opțiune.
 6. Așteptați confirmarea prin notificare „Adăugare activată”.

Adăugarea BBC IPlayer este acum instalată și puteți accesa accesând videoclipuri>Add-on-uri>IPlayer WWW din meniul principal.

Descărcare BBC iPlayer Kodi (Metodă directă)

Pe de altă parte, puteți descărca suplimentul direct de pe site-ul oficial al lui Kodi. Urmați acești pași:

 1. În primul rând, descărcați fișierul Zip de pe site-ul oficial Kodi.
 2. Deschis Aplicația Kodi pe sistemul tău, Selectați “Add-on” opțiune din meniul principal.
 3. Acum Clic în caseta de formă a pachetului de mai sus (Browserul Addon).
 4. Selectați Instalați din Fișier Zip, navigați până unde ați descărcat fișierul ZIP și instalați „Plugin.video.iPlayerwww-3.0.22.zip“
 5. Așteptați notificarea „Adăugare activată”.

Cum să urmăriți Kodi BBC iPlayer în afara Regatului Unit

Una dintre modalitățile de a urmări BBC IPlayer pe Kodi în străinătate sau în afara Regatului Unit este printr-un VPN Kodi. Cu un server VPN în Marea Britanie, puteți modifica adresa IP și accesa orice conținut pe BBC iPlayer.

Însă nu uitați că nu toate VPN-urile pot oferi acces la Kodi BBC IPlayer. Este important să alegeți VPN-ul potrivit, care deblochează BBC iPlayer în afara Regatului Unit.

Dacă sunteți în căutarea VPN pentru a debloca BBC IPlayer în afara Regatului Unit, căutați întotdeauna VPN-ul care oferă un server în Marea Britanie, oferă performanțe rapide și are o garanție de returnare a banilor. În acest fel, veți putea testa VPN-ul și în cazul în care nu reușește să deblocheze BBC IPlayer, puteți recupera banii înapoi.

Pași pentru deblocarea BBC IPlayer de pe sistemul tău

 1. Înregistrați-vă pentru furnizorul dvs. VPN dorit pentru Kodi.
 2. Descărcați configurarea și instalați VPN-ul pe sistemul dvs..
 3. conecteaza-te la contul tau.
 4. Accesați opțiunea server și conectați-vă la un server din Marea Britanie.
 5. Acum accesați BBC iPlayer addon pe Kodi și bucurați-vă de streaming nelimitat.

Cum să urmăriți Kodi BBC iPlayer în SUA

Nu vă faceți griji dacă locuiți în SUA și doriți să urmăriți Kodi BBC IPlayer. Procedura de a urmări Kodi BBC IPlayer în SUA va rămâne aceeași. Folosind un serviciu VPN, puteți accesa Kodi BBC addla IPlayer în SUA sau oriunde în lume. Deși există alte metode de accesare a conținutului de la BBC iPlayer, însă VPN rămâne cea mai bună soluție pentru a debloca Kodi BBC IPlayer în afara Regatului Unit.

Un alt beneficiu suplimentar al utilizării addon-ului oficial este că canalele și spectacolele britanice live sunt trase direct de pe site-ul oficial al BBC. Acest lucru face ca fluxul să fie neted și nu trebuie să faceți frecvent probleme de tamponare BBC IPlayer Kodi.

BBC iPlayer Kodi nu funcționează / erori / probleme

Verificați eroarea de jurnal

Cea mai frecventă eroare cu care se confruntă majoritatea utilizatorilor este „Verificați jurnalul pentru mai multe informații”. Această problemă apare atunci când încercați să accesați conținut geo-bloc, cum ar fi BBC IPlayer în afara Regatului Unit.

Soluţie

Cea mai eficientă soluție pentru eroarea menționată mai sus este folosirea VPN. Datorită geo-restricției, trebuie să aveți locația IP din Marea Britanie pentru a accesa complementul. Un serviciu VPN oferă opțiunea de a schimba locația dvs. prin conectarea la un server din Marea Britanie. Setarea locației IP în Marea Britanie va elimina această eroare în câteva minute.

Conectarea repozitorului nu a reușit

Cea de-a doua problemă cea mai frecventă nu a reușit să conecteze depozitul. Această problemă se referă la fișierele lipsă din depozit sau la instalarea incorectă.

Soluţie

Pentru a preveni această eroare, verificați întotdeauna conexiunea la internet. Dacă internetul dvs. nu funcționează corect sau există o întrerupere în timpul descărcării, șansele de a lipsi fișierele din repo cresc. Pentru a depăși această problemă, ștergeți depozitul existent și mergeți la o nouă instalare.

Întrebări BBC iPlayer Kodi Faqs

Cum pot primi BBC iPlayer pe Kodi Box

 1. Instalați și descărcați Kodi în casetele dvs. Kodi.
 2. Deschideți aplicația Kodi și urmați pașii similari menționați mai sus cu privire la modul de instalare a BBC iPlayer addon pentru Krypton 17.6 sau mai mic și Jarvis 16 sau mai mare.
 3. Acum bucurați-vă de canalele și show-urile preferate britanice live pe Kodi Box.

Puteți obține BBC iPlayer pe Kodi Amazon Firestick

Puteți obține suplimentar și BBC iPlayer pe Amazon Firestick! Iată pașii pentru instalarea suplimentului BBC iPlayer Kodi:

 1. Mai întâi, descărcați și instalați Kodi pe Amazon Firestick.
 2. Deschis Amazon Firestick și Selectați “Sistem”.
 3. Acum găsiți „Setări“ opțiuni din meniu și Selectați aceasta.
 4. Selectați „Opțiuni pentru dezvoltatori”.
 5. Permite „Aplicații din surse necunoscute” și „ABD Debugging”.
 6. Acum accesați meniul de acasă și scrieți „Kodi“ în opțiune de căutare.
 7. Acum Deschis aplicația Kodi și urmați pașii similari menționați mai sus despre cum se instalează BBC IPlayer addon pentru Krypton 17.6 sau mai mic și Jarvis 16 sau mai mare.

Este BBC iPlayer gratuit pe Kodi

Da! BBC iPlayer este absolut gratuit pe Kodi și vă puteți bucura de canale și spectacole britanice nelimitate. Nu trebuie să plătiți abonament lunar pentru a viziona emisiunea sau filmul dvs. preferat pe BBC iPlayer Kodi.

Cu toate acestea, dacă locuiți în afara Regatului Unit, VPN este o cerință esențială pentru a accesa emisiunile BBC iPlayer și canalele live pe Kodi din cauza geo-restricțiilor.

Concluzie

Adăugarea BBC IPlayer de pe Kodi este unul dintre cele mai bune add-on-uri pentru iptv kodi pentru utilizatorii care adoră să urmărească canale și spectacole britanice live. Sper că acest articol vă va ajuta să instalați BBC IPlayer Kodi. În plus, oferă și răspunsuri la toate întrebările dvs. legate de probleme în timp ce utilizați BBC iPlayer xbmc.

Totuși, dacă doriți să aflați mai multe despre BBC iPlayer, vă rugăm să menționați comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map