Cum se instalează Beast Kodi Build în mai puțin de 7 minute

Complexul Beast Kodi este o construcție populară, cum ar fi construirea de kodi de titan. Acest lucru se datorează faptului că este cea mai bună construcție Kodi pentru streaming evenimente sportive pe Kodi. Utilizatorii pot instala Beast Kodi 18 Leia, 17 Krypton sau Beast Kodi 16.1 Jarvis pe orice platformă precum Mac, Android sau Windows. Beast Kodi build 17.4 are instalate câteva coduri grozave de cod. Calitatea fluxului oferit de Beast Kodi 17 este impecabilă chiar dacă sunteți conectat la cel mai bun VPN pentru Kodi.


Registrul Beast Kodi și contul de conectare Beast Kodi sunt câteva noutăți pe care nu le veți vedea cu alte compilări și suplimente optime de codi. În acest ghid, vă vom arăta cum instalați Beast pe Kodi.

Cum se instalează Bestia pe Kodi Krypton Versiunea 17 sau superioară

 1. Deschis Kodi > Faceți clic pe butonul Setări icoană > Mergi la Fişier Administrator.cum se instalează bestia pe kodi
 2. Clic Adăuga Sursă > Click pe Nici unul > Tastați acest lucru URL-: https://thebeast2.com/repo/ > Clic O.K.cum se instalează bestia pe kodi krypton versiunea 17 sau mai mare
 3. Dă nume ‘Fiară Repo“ la această sursă > Click pe O.K > Du-te înapoi Acasă Ecran prin utilizarea ESC cheie.cum să adăugați bestia pe kodi
 4. Click pe Add-on-uri > Apasă pe Cutie în formă de icoană > Clic Instalare din Zip Fişier > Clic Bestie Repo> Deschide repository.beast > Selectați „repository.beast-1.14.zip”.bestia kodi
 5. Clic Instalare din Repertoriu > Deschis “Depozitul bestiei ” > Selectați “Completarea programelor ” > Faceți clic pe „ Fiară vrăjitor NE.“ > Click pe Instalare > Așteptați până când apare notificarea!bestia 2 kodi
 6. Intoarce-te la Add-on-uri > Faceți clic pe „Complementele mele“ > Click pe Program Adăugasuplimente > Click pe Fiară vrăjitor NE > Faceți clic pe Configurare> Introduceți E-mail ID-ul și Parola pentru semnare sus.instalarea kodi a fiarei
 7. Acum deschis Fiară Vrăjitorul S.U.A. din nou din Program Add-on-uri > Clic „[Install Installer] Construiește“ > Selectați 5 octombrie versiunea > Acum puteți utiliza și bucura cu ușurință The Beast!

setările kodi fiarei

Acum puteți accesa cu ușurință suplimentul Beast Kodi din adăugasuplimente meniul și bucurați-vă de conținutul preferat.

Cum se instalează bestia pe Kodi Jarvis versiunea 16 sau mai jos

 1. Deschis Kodi Jarvis> Faceți clic pe „Sistem“ > Selectați “Fişier Administrator“.
 2. Faceți clic pe „Adăuga Sursă“ > Click pe “Nici unul“ > Introduceți acest lucru URL-: „http://thebeast2.com/repo“.
 3. Intoarce-te la Ecranul de start și faceți clic pe „Sistem“ > Click pe “Add-on-uri“ > Faceți clic pe „Instalare din Zip Fişier“ > Faceți clic pe „Fiară vrăjitor“ > Faceți clic pe „repository.beast-1.14.zip“ > Faceți clic pe OK > Așteptați notificarea.
 4. Intoarce-te la Kodi Acasă ecran > Faceți clic pe „Programe“ > Faceți clic pe „My Adăugasuplimente“ > Deschis Program Adăugasuplimente > Selectați “ Fiară vrăjitor“.
 5. Faceți clic pe butonul Configurare icoană> Introduceți e-mail abordare tu ai înregistrat> Faceți clic pe „The Fiară octombrie a 5-versiune.

După instalare, reporniți Kodi pentru a accesa suplimentul Beast Kodi.

Cum se instalează Beast Kodi pe Fire Stick

Un VPN Firestick vă va asigura că puteți accesa acest build Fire Stick dacă vă confruntați cu restricții geografice din zona dvs..

 1. Deschis Kodi Stick de foc > Faceți clic pe butonul Setări icoană > Clic Sistem > Mergi la Dezvoltator Opțiuni > Acum Permite Aplicații din Necunoscut surse și ADB debugging.
 2. Deschis Kodi > Faceți clic pe butonul Setări icoană > Mergi la Fişier Administrator.
 3. Clic Adăuga Sursă > Click pe Nici unul > Tastați acest lucru URL-: https://thebeast2.com/repo/ > Clic O.K.
 4. Dă nume ‘Fiară Repo“ la această sursă > Click pe O.K > Du-te înapoi Acasă Ecran prin utilizarea ESC cheie.
 5. Click pe Add-on-uri > Apasă pe Cutie în formă de icoană > Clic Instalare din Zip Fişier > Clic Bestie Repo > Deschis repository.beast > Selectați “repository.beast-1.14.zip“
 6. Clic Instalare din Repertoriu > Deschis “Depozitul bestiei ” > Selectați “Completarea programelor ” > Faceți clic pe „ Fiară vrăjitor NE.“ > Click pe Instalare > Așteptați până când apare notificarea!
 7. Intoarce-te la Add-on-uri > Faceți clic pe „Complementele mele“ > Click pe Program Adăugasuplimente > Click pe Fiară vrăjitor NE > Faceți clic pe Configurare> Introduceți E-mail ID-ul și Parola pentru semnare sus.
 8. Acum deschis Fiară Vrăjitorul S.U.A. din nou din Program Add-on-uri > Clic „[Install Installer] Construiește“ > Selectați 5 octombrie versiunea > Acum puteți utiliza și bucura cu ușurință The Beast!

Registrul Beast Kodi

Beast Kodi nu seamănă cu celelalte completări și completări. Indiferent dacă doriți să instalați Beast pe Kodi 17 sau Jarvis, va trebui să vă înregistrați online. Doar parcurgeți pașii pentru a vă înregistra și apoi verificați contul.

Conectarea Beast Kodi

După ce v-ați autentificat, depozitul Beast Kodi 17 va fi disponibil. Există diferite servere pentru Marea Britanie și SUA. Utilizatorii trebuie să se înregistreze / să se autentifice pe domeniile respective în locația lor.

 1. Utilizatorii americani se pot înscrie și înregistra de pe http://thebeast2.com.
 2. Utilizatorii din Marea Britanie se pot înregistra de pe http://thebeast1.com.

Procedura de conectare la Beast Kodi este foarte simplă. Trebuie să introduceți numele dvs., să introduceți o adresă de e-mail validă și o parolă. După ce ați introdus detaliile, faceți clic pe „Inregistreaza-te“.

Site-ul se va reîncărca și vă va solicita datele de autentificare. Conectați-vă folosind detaliile pe care le-ați introdus pentru înregistrare. Verificați adresa dvs. de e-mail pentru a continua cu procesul de instalare.

Pentru verificare, derulați în jos și veți găsi bara de verificare. Faceți clic pe ea și conectați-vă din nou. Va apărea o notificare care precizează că sunteți acum verificat.

Beast Kodi Down / Nu funcționează / Erori / Probleme

Eroarea Expertului Beast Kodi Verifică jurnalul pe Fire Stick

Această eroare apare de obicei în timpul instalării Beast pe Kodi Fire Stick. Motivul pentru care apare această eroare este din cauza firewallului și a filtrelor de conținut.

Soluţie

Rezolvarea acestei erori este foarte ușoară, conectați-vă la contul dvs. și dezactivați toate filtrele de conținut activate. Acest lucru va rezolva problema și veți putea continua procesul de instalare sau vizitați acest cel mai bun blog de vrăjitori kodi.

ISP-ul Beast Kodi UK este blocat

Această eroare apare atunci când un rezident ne-britanic încearcă să acceseze serverul UK Beast.

Soluţie

Dacă sunteți un rezident din Marea Britanie, atunci conectați-vă la Beast, altfel puteți utiliza un serviciu VPN Kodi. Trebuie doar să vă conectați la un server din Marea Britanie oferit de VPN și accesați serverul Beast UK.

Recenziile Beast Kodi

Bestia Kodi Reddit

Utilizatorii continuă să posteze problemele lor cu Beast Kodi pe Reddit și este acolo unde vă ajută toate! Uita-te la asta:

bestia reddit recenzie

Și, aici avem un fan al Beast Kodi 17.4 (V4 din seria Beast Kodi 17):

recenzii bestia reddit

Twitter-ul Beast Kodi

Aparent, Bestia Kodi a deschis o lume cu totul nouă:

bestia twitter review

The Beast Kodi Vs The Beast 2 Kodi

Diferența dintre aceste două este foarte de bază, una este destinată utilizatorilor din SUA, iar cealaltă este pentru utilizatorii din Marea Britanie. Pentru a fi specific, The Beast Kodi este un server dedicat pentru utilizatorii din Marea Britanie, iar The Beast Kodi 2 este destinat utilizatorilor din SUA. Dar, evident, pentru un utilizator VPN această diferență nu contează. De aceea, utilizarea unui VPN oferă utilizatorului un avantaj.

Pentru a-l înfășura!

Utilizatorii care caută o experiență uimitoare în streaming de evenimente sportive pot instala Beast pe Kodi 17. Acest supliment este fără îndoială minunat! În plus, politica registrului Beast Kodi este ceva nou.

A avea două servere dedicate pentru locații diferite este, de asemenea, ceva ce nu vom vedea în mod normal. Recenziile și erorile cu această compilare indică faptul că această compilare este fiabilă. Cu toate acestea, pentru utilizatorii care nu sunt în Marea Britanie sau SUA se poate face ușor progres prin intermediul VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map