Cum se instalează Bob (fără restricții) Dezlegat pe Kodi în 3-5 minute

Ce este dezlănțuit Bob (fără restricții)?

Bob Unleashed este unul dintre suplimentele de top Kodi care oferă filme noi și vechi și emisiuni TV de calitate HD. Bob Unleashed, cunoscut anterior ca Bob Unrestricted, a trecut la un add-on de nivel următor, cu funcții extra-obișnuite.


Bob Unleashed oferă un aspect nou suplimentului, cu o nouă interfață și a remediat toate erorile care erau prezente anterior în Bob Unrestricted. Pentru a ști cum să instalați Bob (fără restricții) Dezlegat pe Kodi, am oferit instrucțiuni pas cu pas.

Notă: Bob Unleashed poate să nu funcționeze în regiunea dvs. din cauza geo-restricțiilor. Va trebui să vă schimbați IP-ul pentru a instala acest add-on. Puteți face acest lucru cu un VPN pentru a debloca suplimentul Bob Unleashed Kodi.

CTA

Cum se instalează Bob (fără restricții) Dezlegat pe Kodi Krypton Versiunea 17 sau superioară

 1. Deschideți-vă Kodi software-ul > Click pe Pictograma Setări, denumită și „pictograma roată” > Selectați Manager de fișiere opțiune situată la sfârșit > Acum faceți dublu clic pe Adaugă sursa pentru a adăuga un link de depozit.cum să instalați Bob fără restricții dezlănțuit pe Kodi
 2. O casetă apare în fața ecranului, faceți clic pe ‘Nici unul’ opțiune > Acum tastați tasta Depozitul Noobs and Nerds Adresa URL http://noobsandnerds.com/portal/ și faceți clic pe OK > Introduceți acum numele depozitului „Noobs and Nerds” și faceți clic pe O.K deci cutia dispare.Cum se instalează bob, fără restricții, dezlănțuit pe versiunea 17 sau superioară a lui Kodi krypton
 3. Acum du-te la Meniu principal Kodi prin apăsarea ‘Esc’ butonul de pe tastatură de mai multe ori > Apoi faceți clic pe Add-on-uri fila > Aici vedeți în colțul din stânga sus a Pictograma Instalator pachet, o pictogramă în formă de casetă, faceți clic pe ea.bob fără restricții dezlănțuit pe kodi
 4. Acum faceți clic pe Instalați din fișierul zip opțiune > Localizați și faceți clic pe Noobs and Nerds > Acum faceți clic pe Noobs and Nerds Repo (2.2) .zip și așteptați instalarea.bobunrestricted s-a dezlănțuit pe setările kodi
 5. După instalarea depozitului, faceți clic pe Instalați din Repositoriu opțiune > Derulați în jos și faceți clic pe Depozitul Noobs and Nerds > Componente video > Găsi Bob Dezlegat din diferite componente kodi enumerate și faceți clic pe el > Clic Instalare.bob fără restricții a fost dezlegat la instalarea kodi
 6. Pentru a vizualiza suplimentul Bob Unleashed Kodi, accesați Meniu principal Kodi > Click pe Add-on-uri > Componente video > Uită-te la dreapta și defilează în jos unde vei găsi Bob Dezlegat > se bucura!

bob fișier cod cod zip nelimitat

Avertizare! Ar trebui să utilizați un VPN pentru a rămâne anonim în timp ce folosiți Bob (Fără restricții) Dezlegat, deoarece vă va proteja confidențialitatea. Utilizați 85% reducere la PureVPN și difuzați conținut nelimitat pe Bob (Fără restricții) Dezlănțuit.

Cum se instalează Bob (fără restricții) Dezlegat pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau mai jos

 1. Deschis Kodi > Click pe Sistem fila situată în meniul principal > Acum faceți clic pe Manager de fișiere > Dublu click Adaugă sursa > Tip URL- http://noobsandnerds.com/portal/ și faceți clic pe Terminat > Numele tipului „Noobs and Nerds” și faceți clic pe Terminat > Acum faceți clic pe O.K.
 2. Intoarce-te la Ecran de pornire Kodi > Sistem > Add-on-uri > Instalați din fișierul zip > Derulați în jos pentru a face clic pe Noobs and Nerds > Apoi Noobs and Nerds Repo (2.2) .zip > și așteptați-l să instaleze depozit.
 3. Acum trebuie să faceți clic pe Instalați din Repositoriu opțiune > Depozitul Noobs and Nerds > Componente video > Bob Dezlegat > Instalare > se bucura!

Descărcare Bob Unleashed

Aplicația Bob Unleashed Kodi poate fi descărcată direct pe Kodi atunci când instalați prin computer sau laptop. Faceți clic AICI pentru a descărca fișierul zip din depozitul Noobs and Nerds pe computer și urmați pașii de mai jos:

După ce ați descărcat fișierul Noobs and Nerds Zip, Deschideți Kodi > Mergi la Add-on-uri > Instalator de pachete „Icoana casetelor” > Apoi faceți clic pe Instalați din fișierul zip > Va apărea o casetă în care trebuie să o faci găsiți și faceți clic pe fișierul zip pe care l-ați descărcat pe computer / laptop > Fișierul de depozitare va fi apoi instalat.

Pasul 2: Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Aici veți găsi Depozitul Noobs and Nerds, apasa pe el > Acum du-te la Componente video > Bob Dezlegat > Apoi apasa Instalare > se bucura!

Bob Erori dezlănțuite

Înainte ca Bob Unleashed să devină Bob Unrestricted, acesta a fost umplut cu numeroase bug-uri care au înnebunit utilizatorii Kodi. Cu toate acestea, acele erori și probleme au fost rezolvate. Printre problemele cele mai frecvente cu Bob Unrestricted se numără „Fără flux de indisponibilitate”, „Eșec la instalarea dependenței” și „Nu există legături disponibile”. Aceste probleme sunt rezolvate acum, datorită dezvoltatorului său „Dev”.

Bob a dezlănțuit că nu lucrează la Kodi

Bob Unleashed a fost actualizat recent la o nouă versiune, adică v1.0.1. Prin urmare, este necesar ca utilizatorii Kodi să instaleze Kodi Krypton versiunea 17.3 pentru a funcționa perfect. Dacă nu ați instalat încă noul Kodi, continuați acum.

Stream Bob Unplayable

Cu versiunea sa anterioară a lui Bob Unrestricted, noul add-on Bob Unleased Kodi a remediat toate erorile recente. Utilizatorii Kodi vor găsi numeroase fluxuri de redare în Bob Unrestricted, ceea ce i-a frustrat.

Decizia de a re-marca Bobul suplimentar a venit de la dezvoltatorul său „Dev”, care a renovat complet marca. Acum, utilizatorii Kodi pot găsi legături sparte foarte limitate la acest nou supliment.

Recenzii Bob Unleashed Kodi

Mulți utilizatori Kodi consideră că Bob Unleashed este accesoriul lor, pentru că îl preferă pe Elysium sau Genesis Reborn. Acest supliment a recrutat noi utilizatori pentru suplimentul lor, deoarece Bob Unleashed a făcut un upgrade.

Folosesc doar BOB Unleashed. Numai în completare găsesc bancomat de încredere

– Decanus Rex (@DecanusRex) 16 august 2017

Bob Unleashed are toate resursele pentru filme și emisiuni TV. Nu trebuie să mergeți nicăieri atunci când îl aveți pe Bob Unleashed. Este plin cu ore de pachet de divertisment pentru familia și prietenii tăi.

revizuirea reddit bob a dezlănțuit

The Wrap Up

Adăugarea Bob Unleashed a devenit o față nouă și mai bună a suplimentului Bob Unrestricted de la Noobs and Nerds. Cu ghidul de instalare prezentat mai sus, puteți acum să instalați Bob Unleashed pe Kodi. Acum bucurați-vă de ore nelimitate de divertisment non-stop cu Bob Unleashed Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map