Cum se instalează Brettus Kodi pe Leia, Krypton, Jarvis și Firestick

Brettus Kodi este unul dintre cele mai populare Kodi Build care are niște suplimente grozave de kodi pentru conținut specific, precum Brettus Anime pentru iubitorii de Anime, Brettus Kids Tube pentru desene animate, Brettus Documentare pentru cele mai bune fluxuri de documentare și Brettus Retro pentru filme și emisiuni TV vechi..


Asigurați-vă că utilizați un serviciu VPN fiabil Kodi în timp ce utilizați Brettus Addon pentru a vă proteja confidențialitatea online și a naviga în siguranță.

În acest ghid, vă vom arăta cum să instalați Brettus pe Kodi, astfel încât să vă puteți bucura de conținutul preferat fără bariere.

Depozitul Brettus Kodi

Brettus Kodi Addon este disponibil prin propriul său depozit Brettus.

Descărcare Brettus Kodi

 1. Descărcați Fișier Zip pe dispozitiv.
 2. Deschideți Kodi > Clic Add-on-uri > Faceți clic pe butonul Pictograma casetei.
 3. Clic Instalați din fișierul Zip > Naviga unde se află fișierul zip descărcat > Așteptați notificarea.
 4. Mergi la Instalare din Repertoriu.
 5. Clic Depozitul Brettus > Deschis Componente de program > Selectați Brettus construiește vrăjitor > Clic Instalare.

Cum se instalează Brettus pe Kodi Krypton Versiunea 17.6 sau versiune inferioară

 1. Lansa Kodi pe dispozitivul dvs. > Faceți clic pe butonul Angrenaj (setări) pictogramă pentru a naviga în setări.cum se instalează brettus kodi
 2. Din meniu, selectați Fişier administrator > Se va deschide o fereastră nouă > Faceți dublu clic pe Adăuga Sursă.cum se instalează brettus kodi pe versiunea 17.6 sau mai mică
 3. Va apărea o casetă de dialog, faceți clic pe bara de adrese care spune <Nici unul> și introduceți asta URL-: https://www.midian.appboxes.co/repo2/ > Clic O.K.cum să adăugați brettus kodi
 4. Denumiți această sursă media „Brettus Repo ” > Clic O.K > Verificați dublu URL- și numele și faceți clic O.K din nou pentru a închide caseta de dialog.brettus kodi addon
 5. Reveniți la ecranul de pornire, Deschideți Adăugasuplimente secțiune din meniul din stânga > Apasă pe Cutie (pachet instalare) icoană din colțul din stânga sus > Din această fereastră nouă, selectați Instalați din fișierul zip.cum se instalează brettus kodi pe jarvis versiunea 16 sau mai mare
 6. Click pe brettus Repo > Selectați repository.Brettusrepo-1.0.zip > Așteptați instalarea depozitului.depozit brettus kodi
 7. Odată ce apare notificarea, faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Deschis brettus Repo > Deschis Componente de program pliant > Click pe brettus construieşte vrăjitor > Lovit Instalare > așteaptă pentru adăugape activat notificare.

cum se instalează brettus kodi pe firestick

Expertul este acum instalat și gata de utilizare, bucurați-vă de toate suplimentele Brettus pentru depozit preinstalate pentru dvs.!

Cum se instalează Brettus Kodi pe versiunea 16 sau versiunea superioară a Jarvis

 1. Deschis Kodi > Sistem > Fişier Administrator > Dublu click Adăuga Sursă > Selectați Nici unul > Tip URL https://www.midian.appboxes.co/repo2/ > Clic Terminat > Numele tipului „brettus Repo“ > Clic Terminat > Faceți clic pe OK.
 2. Du-te la Kodi Acasă Ecran > Clic Sistem > Mergi la Adăugasuplimente > Click pe Instalare din Zip Fişier.
 3. Navigați și faceți clic pe „brettus Repo“ > Click pe repository.Brettusrepo-1.0.zip.
 4. Instalare din Repertoriu > Depozitul Brettus > Program Adăugasuplimente > Brettus construiește vrăjitor > Instalare > Așteptați instalarea suplimentului.

Cum se instalează Brettus pe Kodi Fire Stick

Mai întâi va trebui să instalați Kodi pe Fire Stick și apoi veți putea instala Brettus Kodi 17 și Brettus pe Kodi 18. Faceți clic aici pentru a vedea cum instalați Kodi pe Fire Stick.

După ce ați instalat Kodi, urmați acești pași pentru a instala Brettus pe Kodi Fire Stick.

 1. Deschis Kodi aplicație pe Fire Stick
 2. Deschis Opțiuni pentru dezvoltatori > Activează depanarea și aplicațiile ADB din surse necunoscute.

Acum urmați pașii menționați mai sus pentru instalarea Brettus pe Kodi krypton V17. Nu va exista nicio diferență în procedură. Pentru a debloca fluxurile geo-blocate, utilizați un VPN gratuit pentru Firestick Kodi 2020.

Brettus Kodi nu funcționează / erori / probleme

Brettus pe Kodi nu a reușit să instaleze fișierul zip

În timp ce instalați Brettus Kodi, este posibil să vă confruntați cu această eroare. Acest lucru se întâmplă dacă încercați să instalați depozitul printr-un fișier Zip învechit.

Fix

Pentru a preveni această eroare, descărcați fișierul zip al depozitului dintr-un depozit de încredere.

Brettus pe Kodi nu a reușit să instaleze dependența

Când încercați să instalați suplimentul din depozit, această eroare poate apărea. Ei bine, motivul din spatele acestei erori este că sursa de depozitare pe care o utilizați ar putea fi închisă sau s-ar putea să fi fost mutată la o nouă adresă URL.

Fix

Ori de câte ori adăugați o sursă, verificați dacă este fiabil și funcționează. În al doilea rând, asigurați-vă întotdeauna că ați introdus corect adresa URL. În al treilea rând, dacă această eroare se produce încă, încercați să utilizați un alt depozit.

Recenzii Brettus Kodi

Brettus Kodi a fost foarte apreciat în comunitatea Kodi datorită suplimentului pe care îl are în pachet. Popularitatea acesteia poate fi ușor evaluată prin conectarea pe Twitter și căutarea în Brettus addon. Același lucru este cazul dacă căutați Brettus Kodi creează recenzii pe Facebook, dar sunt ceva mai vechi. Vei fi uimit să vezi că Brettus construiește recenzia Kodi, câți oameni o recomandă de fapt. Aici, uitați:

Pinul Brettus Kodi

În timp ce utilizați Brettus Builds, este necesar un cod PIN pentru accesarea conținutului pentru adulți și a suplimentelor pentru adulți. Puteți să căutați directoarele de pe internet pentru acel Pin, deoarece continuă să se schimbe.

Împachetându-l

Brettus V4 Kodi este un lucru uimitor dacă doriți să vă diversificați biblioteca Kodi. Recenziile Brettus Builds Kodi sunt foarte bune de acum, iar utilizatorii l-au lăudat foarte mult.

Adăugarea Brettus Kodi îi oferă avantajul celorlalți datorită conținutului specific. În acest ghid, am oferit pași detaliate despre instalarea Brettus pe Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map