Cum se instalează Cellardoor TV Wizard pe Kodi Krypton 17 și Jarvis 16

Acest ghid discută o configurare completă despre cum se instalează Cellardoor TV Wizard pe Kodi. Urmăriți cele mai recente conținut media cu Cellardoor TV Wizard.


Înainte de a începe instalarea acestui depozit, înțelegeți că veți fi vulnerabil în timp ce îl utilizați.

Vă recomand să utilizați un VPN pentru Kodi care vă poate cripta traficul și vă va oferi acces nelimitat la conținut restricționat. Adapsoarele și depozitele Kodi terțe pot fi uneori dăunătoare sau pot furniza conținut piratat, motiv pentru care este recomandat să utilizați un protocol securizat.

Cellardoor TV Wizard este locul unde să găsiți cele mai noi cele mai bune construcții Kodi pentru Krypton, alături de opțiunile cu teme de culoare pentru Skodi Skodi.

Recent, a fost compatibil cu toate dispozitivele dvs. și este rapid și ușor de navigat. După instalarea Cellerdoor TV Wizard, puteți găsi Build-uri care conțin cele mai bune suplimente Kodi adică Pact, Bob, Poseidon și multe altele.

Cum se instalează Cellardoor TV pe versiunile Kodi Leia și Krypton

 1. Lansa Kodi pe sistemul tău > Selectați Setări pictogramă sau pictogramă în formă de angrenaj din meniul superior > Click pe Manager de fișiere > În partea de jos a ecranului din stânga, faceți dublu clic pe Adaugă sursa.Cum se instalează Cellardoor TV pe Kodi
 2. Când apare caseta, faceți clic pe ‘Nici unul’ > Apoi tastați Adresa URL a televiziunii Cellardoor adică http://cellardoortv.com/repo/ > Clic O.K > Tastați numele depozitului i.e.. Cellardoor TV pe opțiunea din partea de jos a casetei > Clic O.K.Cum se instalează Cellardoor TV pe versiunea 17 sau superioară a lui Kodi Krypton
 3. Intoarce-te la Kodi Acasă > Click pe Add-on-uri opțiune > Selectați în formă de cutie pictogramă din colțul din stânga sus.Vrăjitorul Cellardoor TV pe Kodi
 4. Acum faceți clic pe Instalați din fișierul zip > Din casetă, faceți clic pe Cellardoor TV > Apoi selectați repository.cdrepo-8.8.zip > Apoi așteptați instalarea depozitului.Configurarea kodi a asistentului pentru celular TV
 5. Mergi la Meniu principal Kodi din nou > Selectați Add-on-uri > Apoi Componente de program > Asistent TV Cellardoor.Setări Kodi Wizard TV Cellardoor
 6. Selectați Instrument de întreținere sau CDTV Build, sau orice alte opțiuni din listă.

Configurația kodi a asistentului pentru Cellardoor TV

Cum se instalează Cellardoor TV pe versiunea 16 sau mai jos de Kodi Jarvis

 1. Deschis Kodi > Mergi la Sistem > Apoi Manager de fișiere > Dublu click Adaugă sursa.
 2. Tastați URL- http://cellardoortv.com/wizard/ și faceți clic pe Terminat > Introduceți numele „Cellardoor TV” > Clic Terminat > Clic O.K.
 3. Mergi la Meniu principal Kodi > Click pe Sistem > Apoi Add-on-uri > Apăsați pe Instalați din fișierul zip > Selectați Cellardoor TV > Apoi faceți clic pe plugin.program.CellardoorTVwizard.zip > Așteptați instalarea.
 4.  După ce instalați Cellardoor TV Wizard, vizualizați acest supliment pentru întreținerea Kodi și instalarea Cellardoor TV Builds.

Expertul Cellardoor TV nu funcționează / erori / probleme

Eroare a codului de pin TV Cellardoor

Când instalați Cellardoor TV Build prin Ares Wizard, este nevoie de un cod PIN pentru a continua pașii suplimentari. Link-ul unde puteți găsi Codul PIN este, de asemenea, furnizat în aceeași casetă. Cu toate acestea, atunci când introduceți codul, aceasta produce o eroare.

Soluţie

Pentru a remedia această problemă, trebuie să introduceți codul PIN într-un minut pentru a evita această eroare. Această eroare apare în mod normal atunci când serverul este cronometrat. De îndată ce veți tasta codul, cu atât mai repede veți putea viziona filme și emisiuni TV.

Adresa URL a codului zip nevalid

Când utilizatorii Kodi primesc o astfel de eroare, se datorează faptului că există o problemă de server la sfârșitul lor. Această eroare apare atunci când încercați să instalați Infusion Build din Cellardoor TV Wizard. Cu toate acestea, este posibil să nu găsiți aceste erori întorcând imediat ce a fost rezolvată. Infusion Build a schimbat Infusion Build la Ares Wizard, care funcționează bine acolo.

Cellardoor TV Down

În unele ocazii, veți găsi că Cellardoor TV nu funcționează și nu veți găsi multe dintre cele mai bune suplimente kodi din listă. Acest lucru se datorează actualizărilor efectuate de Build. Drept urmare, utilizatorilor Kodi le este greu să difuzeze conținut.

Soluţie

Cea mai bună soluție la această problemă este să așteptați până la actualizarea acestei versiuni. Kodi Builds conține multe suplimente care necesită actualizare, așa că cea mai bună opțiune este să aștepți câteva minute și să încerci să accesezi un add-on.

Cum să actualizați Cellardoor TV

Pentru a actualiza Cellardoor TV, trebuie să activați Auto-actualizare sau puteți să îl actualizați manual. Pentru a efectua oricare dintre aceste opțiuni, urmați pașii de mai jos:

 1. Deschis Kodi > Mergi la Add-on-uri > Click pe Componente de program > Click dreapta Asistent TV Cellardoor > Click pe informație.
 2. Din opțiunea oferită în partea de jos, faceți clic pe Actualizați pentru actualizări manuale.
 3. Aprinde Auto-update pentru actualizare automată.

Cum să actualizați Cellardoor TV

Există o modalitate alternativă de a instala Cellardoor TV Wizard cu Ares Wizard. Urmați pașii de mai jos pentru o abordare alternativă:

 1. Instalați expertul Ares pe Kodi
 2. Deschis Vrăjitorul Ares > Click pe Parcurgeți clădiri în meniul de sus > Din lista Construcții care apare, faceți clic pe Cellardoor TV > Clic Instalare.

Împachetându-l

Asistentul TV Cellardoor aduce o distracție extraordinară pentru utilizatorii Kodi cu diverse categorii de add-on-uri. În acest ghid am oferit pași complet despre cum să instalați Cellardoor TV Wizard pe Kodi, astfel încât să urmăriți emisiunile preferate. Urmați acest ghid și distrați-vă mai multe ore. Pentru mai multe informații, vedeți cel mai bun ghid pentru vrăjitorii kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map