Înșelăciunea-Kodi-addon

Deceit Kodi addon este un supliment complet de divertisment care poate fi utilizat pentru toate nevoile de agrement. Are filme, emisiuni TV, TV în direct și sport.

Un lucru minunat despre acest add-on este disponibilitatea integrării Trakt și Real Debrid, care permite utilizatorilor să își păstreze biblioteca de conținut.

Dacă doriți să transmiteți în flux toate cele mai recente filme și emisiuni TV live, atunci veți avea nevoie de un VPN pentru a debloca fluxurile. Asigurați-vă că alegeți una dintre cele mai bune VPN pentru Kodi înainte de a începe difuzarea.

Depozitul Kodi Addon Repository

Adăugarea în caz de înșelăciune este disponibilă în depozitul One Nation. Acest depozit are și alte suplimente populare, precum Sports Devil, Adult Swim, YouTube, F4M Tester etc..

Cum se instalează Deceit pe Kodi Leia și Krypton

Urmați acești pași pentru a instala complementul Deceit pe versiunile dvs. Kodi Leia și Krypton pentru a vă bucura de filmele preferate, emisiunile TV și multe altele:

 1. Lansa Kodi de pe desktopul Windows > Veți vedea a Pictograma Gear (Setări), faceți clic pe pe el > de aici va apărea un nou meniu Clic pe Manager de fișiere.cum se instalează înșelăciunea pe kodi
 2. Acum, veți vedea două coloane care apar, faceți clic pe Adaugă sursa din coloana din stânga.cum se instalează înșelăciunea pe versiunea 17.6 sau mai mică de kodi krypton
 3. O casetă de dialog cu o bară de adrese va apărea, Faceți clic pe locul unde se spune și tastați acest lucru URL- http://onenation.info/Repo/ > Clic O.K > Denumiți această sursă media ca Un Repo > Clic O.K > După ce ați introdus detaliile, verificați de două ori URL-ul sursă și numele sursă și faceți clic pe O.K pentru a închide caseta de dialog.cum să instalați înșelăciunea pe versiunea 16 sau versiunea mai mare de kodi jarvis
 4. Acum reveniți la Meniu principal Kodi > Din coloana din stânga, faceți clic pe butonul Add-on-uri fila pentru a deschide Add-on-uri meniul > Din acest meniu, faceți clic pe butonul Instalator de pachete (Pictograma casetei), prezent în colțul din stânga sus.înșela descărcare codi
 5. Click pe Instalați din fișierul zip opțiune din listă.depozit de înșelăciune
 6. Veți vedea o listă de opțiuni, selectați Un Repo din listă > Clic repository.onenation-1.0.5.zip > Așteptați să apară notificarea „Adăugată instalată”.înșelăciune care nu funcționează / erori / probleme / în jos / remediere
 7. După apariția notificării, faceți clic pe Instalați din Repositoriu opțiune > Faceți clic și răsfoiți OneNation Repo > Deschis suplimente video > Parcurgeți lista în jos pentru a deschide Înșelăciune Kodi5 > Clic Instalare si asteapta > Va apărea o notificare care confirmă instalarea suplimentară.

addon înșelăciune

Cum se instalează Deceit pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau superioară

Deceit poate fi instalat cu ușurință pe Kodi Jarvis urmând acești pași:

 1. Deschis Kodi Jarvis V16 pe dispozitiv.
 2. Acum, faceți clic pe Sistem > Faceți clic și deschideți Manager de fișiere.
 3. Faceți dublu clic pe Adaugă sursa pentru a intra în legătura sursă a depozitului.
 4. Clic <Nici unul> > Tastați acest lucru URL- http://onenation.info/Repo/ și Faceți clic pe Terminat > Denumiți adresa URL sursă a depozitului ca fiind Un Repo > Clic Terminat > Clic O.K.
 5. Intoarce-te la Kodi Acasă > Clic Sistem > Clic Add-on-uri.
 6. Click pe Instalați din fișierul zip opțiune > Click pe Un Repo > Selectați repository.onenation-1.0.5.zip > Așteptați să apară notificarea.
 7. Acum selectați Instalați din Repositoriu opțiune > Deschis OneNation Repo.
 8. Deschis Componente video pliant.
 9. Selectați Înşelăciune > Clic Instalare > Așteptați să apară notificarea.

Descărcați înșelăciune Kodi

Descărcați fișierul zip > Meniu principal Kodi > Add-on-uri > Click pe Pictograma casetei.

Clic Instalați din fișierul zip > Căutați și deschideți fișierul zip suplimentar descărcat adică Faceți clic pe repository.onenation-1.0.5.zip > Așteptați să apară notificarea.

Click pe Instalați din Repositoriu > Click pe OneNation Repo > Deschis Componente video > Click pe Înşelăciune > Clic Instalare > așteptați să apară notificarea.

Înșelăciunea nu funcționează / erorile / remedierea pe Kodi

Nu există fluxuri disponibile

Este posibil să întâlniți o eroare pop-up în timp ce încercați să transmiteți un film nou sau uneori un film vechi, afirmând „Fără fluxuri disponibile”. Această eroare apare atunci când nu există furnizori disponibili pentru fluxurile de conținut media respective.

Fix

Pentru a remedia această eroare, accesați setările suplimentare, creșteți numărul de furnizori și ștergeți memoria cache suplimentară. Acest lucru va remedia cu siguranță această eroare și veți putea transmite filmul dorit. Cu toate acestea, dacă eroarea persistă, atunci nu există furnizori reali pentru conținutul respectiv.

Cuvinte finale

Deceit este un pachet complet pentru toți iubitorii de Kodi și streaming-uri, datorită varietății de categorii de conținut pe care le oferă. Multe suplimente se concentrează pe un anumit segment de conținut, cum ar fi câteva suplimente care se concentrează pe difuzarea de filme, în timp ce unele pe sport și câteva pe Live TV. Nu este cazul lui Deceit, deoarece a acoperit toate segmentele majore de conținut.

În plus, existența integrărilor Trakt și Real Debrid este un factor major pe care utilizatorii îl preferă. Înșelăciunea a câștigat un mare respect în comunitate datorită funcționalității sale bune și a varietății de conținut. Vă recomandăm utilizatorilor noștri să încerce acest supliment, urmând ghidul nostru pentru a vedea cum se instalează Deceit addon pe kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me