Elektra Vault, un add-on complet care oferă sporturi în direct, filme, emisiuni TV și documentare la un loc. Chiar dacă găsiți cele mai bune suplimente Kodi, cum ar fi Covenant sau Exodus, nu veți vedea categoria Sport pe lista lor. Un supliment care conține toate aceste categorii sunt rare în lumea Kodi. Acesta este motivul pentru care toți utilizatorii Kodi trebuie să aibă supliment Elektra.
În acest ghid, vă arătăm cum să instalați Elektra Vault pe Kodi. Urmând pașii de mai jos pentru Kodi Krypton și Jarvis, instalați acest supliment în 5 minute.

 1. Cum se instalează Elektra Vault pe Kodi 17
 2. Cum se instalează Elektra Vault pe Kodi 16
 3. Elektra Vault Kodi Zip Download
 4. Erori / probleme ale Elektra Vault / Nu funcționează

Avertizare! Ar trebui să utilizați un VPN pentru a rămâne anonim în timp ce utilizați Elektra Vault, deoarece vă va proteja confidențialitatea. Utilizați 85% reducere la PureVPN și transmite conținut nelimitat pe Elektra Vault.

Cum se instalează Elektra Vault pe Kodi Krypton Versiunea 17 sau superioară

 1. Pentru a instala Elektra Vault pe Kodi, trebuie să Deschideți Kodi Krypton > Mergi la Pictograma Setări că vezi de sus > Acum selectați o opțiune numită Manager de fișiere > Dublu click Adaugă sursa listat în partea stângă.Cum se instalează Elektra Vault pe Kodi
 2. Va apărea o casetă unde trebuie să faceți clic ‘Nici unul’ și introduceți tasta Adresa URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Clic O.K > Introduceți numele ‘Supremaţie’ > și Faceți clic pe O.K până când caseta salvează informațiile și dispare.Cum se instalează Elektra Vault pe Kodi krypton versiunea 17 sau superioară
 3. Acum du-te la Ecran de pornire Kodi prin apăsarea ‘Esc’ butonul de pe tastatură de mai multe ori > Click pe Add-on-uri fila situată vertical pe partea stângă > Acum atingeți Pictograma Instalator pachet plasat în partea stângă sus.Cum se adaugă Elektra Vault pe Kodi
 4. Aici veți vedea o mică listă de opțiuni, faceți clic pe Instalați din fișierul zip > Derulați în jos pentru a localiza și faceți clic pe Supremaţie > Acum faceți clic pe repository.supremacy-1.2 > Apoi faceți clic pe repository.supremacy-1.2.zip > Acum așteptați-l să instaleze suplimentul.Elektra Vault la configurarea Kodi
 5.  Veți găsi aceeași listă mică de opțiuni, dar acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Depozitul Supremacy > Componente video > Vault Elektra > Instalare.Elektra Vault pe configurația Kodi
 6. După ce instalați suplimentul, reveniți la Ecran de pornire Kodi > Click pe Add-on-uri > Componente video > Uită-te la dreapta și defilează în jos pentru a găsi Elektra Vault > se bucura!

Setări de kodi Elektra Vault

Cum se instalează Elektra Vault pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau mai jos

 1. Deschideți Kodi Jarvis > Selectați Meniul Sistem prezent orizontal pe ecran > Acum faceți clic pe File Manager > Apoi faceți dublu clic pe Adăugare sursă.
 2. Faceți clic pe „Nimeni” și vă va solicita un URL de depozit http://supremacy.org.uk/zip/repo/ copy lipiți acest link și faceți clic pe Terminat > Acum tastați numele depozitului, adică „Supremacy” și faceți clic pe Terminat > Faceți clic pe OK.
 3. Faceți clic pe Install from Repository > Acum derulați în jos pentru a găsi Depozitul Supremacy > Accesați accesorii video > Vault Elektra > Instalare > se bucura!

Elektra Vault Kodi Zip Download

Elektra Vault poate fi descărcat cu un fișier Zip pe care îl puteți descărca AICI. După descărcarea fișierului, puteți urma pașii de mai jos:

 1. După ce deschideți Kodi, accesați accesorii > Faceți clic pe pictograma în formă de casetă din colțul din stânga sus > și faceți clic pe Install from Zip File
 2. Va apărea o casetă în care trebuie să navigați în fișierul pe care l-ați descărcat fișierul zip Supositare > Așteptați instalarea
 3. Odată instalat, faceți clic pe Install from Repository > Faceți clic pe Supremacy Repository > Componente video > Vault Elektra > Instalare > Bucurați-vă de oameni!

Erori / probleme ale Elektra Vault / Nu funcționează

Elektra Vault a eșuat la instalarea unei dependențe

Ori de câte ori depozitul nu este adecvat pentru a instala un supliment, acesta va da „Eșecul la instalarea unei erori de dependență”. Această eroare nu se referă în mod normal la o problemă cu suplimentul, ci mai ales cu depozitul.

Soluţie

Schimbarea în depozit poate face truc. În prezent, Elektra Vault se găsește în diverse depozite, dar Supremacy Repository este depozitul preferat. Am discutat despre procesul de instalare Elektra Vault cu Supremacy Repository, la care lucrează perfect.

Probleme de tamponare Elektra Vault

Uneori, legăturile furnizate de Elektra Vault durează mult timp tamponând videoclipurile. Buffering-ul este o problemă comună care poate fi găsită cu multe suplimente Kodi.

Soluţie

Pentru a remedia problema tamponării, trebuie să ștergeți memoria cache pe Kodi. Uneori, memoria cache ar putea supraîncărca Kodi și asta ar putea împiedica în timp ce protejați videoclipurile. Pentru a goli memoria cache, încercați să instalați Merlin Auto Cleaner.

The Wrap Up

Elektra Vault are potențialul de a atinge culmile popularității dacă este în măsură să convingă utilizatorii Kodi ca un add-on complet. Cu sporturi în direct, filme, emisiuni TV și documentare pe stoc, este sigur că va deveni un add-on popular. Acest ghid a arătat cum se instalează Elektra Vault pe Kodi pentru a putea urmări orice conținut media.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me