Proiectul Ares Repo

Actualizați: Ares Wizard a fost spus anterior să fie închis. Cu toate acestea, Ares Wizard a revenit cu o nouă adresă URL și o mulțime de noutăți noi.

Proiectul Ares este depozitul pentru Ares Wizard care conține tone de conținut media, inclusiv suplimente kodi de la terți și propriile componente complementare ale lui Ares. Expertul se află în suplimentele sale de program și prin descărcarea Expertului, veți obține diferite suplimente și depozite pentru Kodi. În acest ghid vom oferi instrucțiuni despre cum se instalează Ares Wizard pe Kodi în pași simpli. Așadar, citiți mai departe!

Fiți informați, unele dintre suplimentele disponibile în Ares Kodi sunt restricționate din punct de vedere geologic și este necesar să se deblocheze un VPN pe Kodi..

Nou URL URL de asistență pentru asistență

Acest vrăjitor a fost închis anul trecut și întreaga comunitate Kodi a fost șocată când a auzit vestea întristării. Expertul a fost o componentă cheie Kodi pentru fiecare geek Kodi, iar atunci când a ieșit din joc, utilizatorii au fost lăsați neîncrezători cu privire la modul de înlocuire a acestuia.

Cu toate acestea, de când s-a întors, comunitatea Kodi a salutat-o ​​cu brațele deschise. Expertul a revenit cu o nouă adresă URL, adică „http://ares-repo.eu/“. Utilizatorii pot accesa cu ușurință acest URL pentru a utiliza expertul lor preferat care are soluții pentru toate nevoile utilizatorilor Kodi.

Cum se instalează Expertul Ares pe versiunea 18.5 sau mai mică din Kodi Leia

 1. Deschis Kodi > Faceți clic pe butonul Pictograma roții > Faceți clic pe butonul Manager de fișiere > Faceți dublu clic pe Adaugă sursa.
 2. Clic <Nici unul> > Introduceți această adresă URL http://ares-repo.eu/ > Clic O.K > Denumiți această adresă URL ca AresBuild > Clic O.K > Verificați dublu numele și URL- apoi faceți clic pe O.K pentru a închide caseta de dialog.
 3. Întoarceți-vă la dvs. Ecran de pornire Kodi > Click pe Add-on-uri > Faceți clic pe butonul pictograma casetei > Selectează Opțiunea Instalare din fișier Zip > Click pe AresBuild și așteptați notificarea.
 4. Acum revino la Ecranul de start și faceți clic pe butonul Adăugasuplimente fila > Click pe Program Adăugasuplimente și selectați Vrăjitorul Ares.

Este atât de simplu!

Cum se instalează noul Expert Ares pe Kodi – Video Guide

Cum se instalează Expertul Ares pe versiunea 17 sau superioară a lui Kodi Krypton

 1. Deschideți Kodi din sistemul dvs. > Faceți clic pe pictograma Setări > Selectați Manager fișiere > Acum faceți dublu clic pe Adăugare sursă.cum să instalați asistentul ares pe kodi
 2. Aici veți vedea o casetă, așa că faceți clic pe locul în care scrie „Niciuna” > Acum va solicita adresa URL, astfel încât tastați http://areswizard.uk/ și faceți clic pe OK > Acum tastați numele sursei media „Ares” și faceți clic pe OK > Faceți clic din nou pe OK.cum să instalați asistentul ares pe versiunea 17 de kodi krypton
 3. Acum reveniți la Meniul principal Kodi apăsând pe tasta „Backspace” > Faceți clic pe Add-on-uri > Apoi pictograma Instalator pachet.ares vrăjitor pe kodi
 4. Acum trebuie să faceți clic pe Opțiunea Instalare din fișierul zip > Apoi faceți clic pe Ares > respository.aresproject > repository.aresproject-0.0.8 > Acum așteptați să se instaleze.cum să adăugați un asistent ares pe kodi
 5. După ce este instalat, trebuie faceți clic pe opțiunea Instalare din depozit > Apoi găsiți și faceți clic pe Ares Project > Accesați programele complementare > Vrăjitorul Ares > Instalare > Instalația va dura câteva minute.ares wizard setup kodi
 6. Reveniți din nou la Meniul principal Kodi > Faceți clic pe Add-on-uri > Componente de program > Apoi faceți clic pe Ares Wizard > Va instala automat și va încărca Expertul care va dura câteva minute.Ares setări kodi wizard
 7. După ce va fi finalizat, va reorienta utilizatorii Kodi către Expertul său, unde puteți alege suplimente și Build-uri. Deci bucura-te!

asistent de configurare ares kodi

Cum să instalați asistentul Ares pe versiunea 16 sau mai jos de Kodi Jarvis

 1. Lansați Kodi Jarvis > Sistem > Manager de fișiere > Faceți dublu clic pe Adăugare sursă > Faceți clic pe Nici unul și tastați URL-ul kodivpn.co/repo/ares.zip și faceți clic pe Terminat > Tastați numele „Ares” și faceți clic pe Terminat > Acum faceți clic pe OK.
 2. Întoarceți-vă la ecranul de pornire Kodi unde trebuie faceți clic pe System > Apoi suplimente > Opțiunea Instalare din fișier Zip > Ares > repository.aresproject > repository.aresproject-0.0.8.zip > Așteptați instalarea.
 3. Acum selectați opțiunea Instalare din depozit > Accesați Proiectul Ares > Faceți clic pe Completarea programelor > Acum faceți clic pe Ares Wizard > Instalare > Așteptați să se termine.
 4. Acum întoarceți-vă la ecranul principal Kodi > Faceți clic pe System > Program > Add-on-uri > Vrăjitorul Ares > Va începe instalarea Expertului Ares pe Kodi > Odată instalat, puteți utiliza Ares Wizard.

Cum se instalează Asistentul Ares pe FireStick

 1. Pur și simplu, Instalează Kodi pe stickul tău de foc dispozitiv.
 2. Mergi la Opțiuni pentru dezvoltatori > Activează depanarea și aplicațiile ADB din surse necunoscute.

De aici înainte, urmați pașii menționați mai sus pentru instalarea Ares Wizard pe Kodi Krypton. Procedura va rămâne exact similară cu aceasta.

Descărcare Wizard Ares

Pentru a descărca direct expertul de pe Kodi, trebuie să faceți clic pe acest link care vă va cere permisiunea de a descărca un fișier zip pe sistemul dvs. Aceasta este o metodă de descărcare directă prin zip, unde puteți săriți primii 3 pași, așa cum este descris pentru expertul pentru secțiunea Kodi Krypton. După ce ați descărcat fișierul zip pe sistemul dvs., trebuie să urmați pașii de mai jos:

Faceți clic pe Instalare din Zip File > Acum navigați în fișierul zip pe care tocmai l-ați descărcat pe sistemul dvs. > Acum așteptați Instalarea.

Acum urmați aceeași procedură de la pasul 5 care a fost evidențiat în secțiunea de mai sus.

Caracteristici noi pentru asistentul Ares

Cea mai recentă versiune de Ares Wizard are câteva caracteristici de valoare adăugată care vor ajuta fiecare utilizator Kodi. Următoarele sunt caracteristicile adăugate recent la vrăjitor:

Backup

Acum, utilizatorii pot crea cu ușurință o copie de rezervă a conturilor Trakt și Real Debrid prin funcția de backup. Acest lucru îi va ajuta să-și păstreze datele dacă reinstalează suplimentul sau actualizează Kodi / add-on.

Setări

Meniul de setări a fost făcut mai complet, permițând utilizatorilor să filtreze conținutul, precum și să verifice actualizările de construire și să facă modificări în configurațiile dispozitivului.

 tweaks

Noua caracteristică de modificare permite utilizatorilor să-și ștergă cache-ul mai instantaneu și să-și corecteze adresele URL ale furnizorului. Patching-ul URL și ștergerea cache-ului ajută la îmbunătățirea calității și vitezei de streaming a Kodi.

 întreținere

Toate acestea și multe alte instrumente noi au fost adăugate în meniul de întreținere pentru a vă ajuta să faceți flux cu acest vrăjitor fără probleme, fără să vă faceți griji pentru problemele de calitate și de stocare. În această secțiune au fost adăugate și opțiuni precum ștergerea miniaturilor, ștergerea memoriei în cache și gestionarea contului A fost introdus și un pop-up cu privire la configurarea construirii.

Expertul Ares Nu funcționează

În timp ce utilizați acest vrăjitor, vă puteți confrunta cu probleme comune, cum ar fi apariția ecranului negru în care expertul Ares care nu a încărcat Build-uri Motivul pentru care vă confruntați cu aceste probleme se datorează faptului că s-ar putea să folosiți versiunea mai veche a lui Kodi. Ultima versiune de Kodi este versiunea Krypton 17.3.

Soluţie

Puteți găsi un nou Kodi de instalat pe sistemul dvs. sau o versiune cea mai recentă. Poate fi găsit în diferite depozite kodi, inclusiv propriul său depozit. Este recomandat să îl descarci din propriul depozit, astfel încât să primești cea mai recentă versiune.

Ares Wizard Best Builds

Kodi Builds conține canale descărcate automat pe Kodi după ce descărcați expertul. Unele dintre cele mai bune construcții de vrăjitor Ares sunt prezentate în lista de mai jos:

 1. Puls
 2. Apollo
 3. CosmicSaints
 4. Brians Kodi
 5. chappie
 6. Durex
 7. Duggz Build
 8. Biagio Build
 9. kryptonita
 10. Titan

Ares Wizard alternative

 1. Depozitul SuperRepo (Ghid de instalare)
 2. Incepatori & Depozitul tocilarilor (Ghid de instalare)
 3. Depozitul SportsDevil (Ghid de instalare)
 4. Depozitul Kodil (Ghid de instalare cu Covenant Addon)

Forumul Ares

Pentru a participa sau pentru a obține cunoștințe despre vrăjitor, puteți vizita Forumul. Utilizatorii Ares și oficialii Ares participă intens la distracția oamenilor cu întrebări sau sugestii. Există întotdeauna noi subiecte pe forum în care utilizatorii ar putea beneficia de acestea citind diverse tendințe și sugestii.

Cuvinte finale

Ares vă permite să descărcați toate suplimentele într-un singur loc și fără să spargeți transpirația. Ares este spre deosebire de orice alt vrăjitor care are propriile sale componente pentru fitness, sport și multe altele. Puteți transmite în direct sporturi în direct și evidenție pe vârful degetelor. Așadar, încercați să instalați Ares Wizard pe Kodi și bucurați-vă de fiecare pachet de divertisment pe care îl oferă.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me