Cum se instalează ExpressVPN pe FireStick în 3 minute

Dacă aveți probleme cu instalarea și utilizarea ExpressVPN pe Firestick, acesta este locul perfect pentru a vă elimina toate confuziile. Dar înainte de a explora pașii de configurare a VPN, să vorbim mai întâi despre unele dintre caracteristicile care fac din ExpressVPN una dintre cele mai bune VPN pentru FireStick în 2020.


VPN Express pentru FireStick

ExpressVPN este fără îndoială unul dintre cele mai populare servicii VPN de streaming pe care vă puteți baza. VPN este renumit la nivel global pentru funcționalitatea excelentă și caracteristicile uimitoare care permit utilizatorilor să transmită orice tip de conținut în HD, fără a fi nevoie de buffering.

Pentru Amazon Firestick, ExpressVPN are o aplicație personalizată care este folosită de tăieturile de cablu din întreaga lume. Este cel mai de încredere VPN când vine vorba de securitate, confidențialitate și streaming. Acestea fiind spuse, iată o listă cu caracteristicile de top care diferențiază acest VPN de celelalte disponibile pe Amazon Appstore.

Viteză rapidă aprinsă

Acest VPN este unul dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le-ai putea întâlni vreodată, așa cum sugerează și numele. ExpressVPN are o rețea optimizată cu viteză care constă din mai mult de 3.000 de servere, care sunt răspândite pe 160, plus locații în 94 de țări.

În cazul în care VPN-urile medii, nu puteți transmite fluxuri în HD și 4K fără probleme; acest VPN vă permite ambele, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru casa și biroul dvs..

 

Securitate solidă și confidențialitate

Impresionanta politică zero-jurnaluri oferită de ExpressVPn vine cu o criptare AES de 256 biți care vă asigură că toate activitățile dvs. de pe internet sunt sigure, private și anonime. Acest lucru devine important dacă utilizați terți sau Kodi, aplicația de streaming Android precum Cinema HD, CatMouse și Titanium.

Adjuncții Kodi de la terți și alte astfel de aplicații oferă conținut care ar putea fi piratat și, din orice întâmplare, se întâmplă să transmiteți acest conținut, puteți ajunge să faceți probleme legale. Cu toate acestea, ExpressVPN nu numai că vă protejează ID-ul, dar vă permite să vizualizați conținutul cât mai perfect posibil.

 

Servicii de streaming neblocate

Un alt motiv pentru care ai nevoie de un VPN este atunci când trebuie să deblochezi tot conținutul restricționat. Cel mai popular și notoriu dintre aceste servicii este Netflix care oferă conținut diferit pentru diferite țări de pe glob.

ExpressVPN este unul dintre puținele VPN-uri care pot oferi în mod constant un acces la Netflix. Tot ce trebuie să faceți este să obțineți un cont și să instalați acest VPN pentru a debloca Netflix Canada, SUA, Olanda, Japonia, India și alte biblioteci.

Dacă doriți să accesați alte servicii geore restricționate, cum ar fi iPlayer BBC, Hulu și HBO, aceasta este opțiunea de acces la dvs..

Ușurință în utilizare

O caracteristică importantă a acestui VPN care nu poate fi ignorată este un switch Lock Kill Switch și un tunel VPN Split care face interfața ușor de utilizat.

Oferă lățime de bandă nelimitată și este sigur pentru utilizarea torrentului și P2P. Puteți obține, de asemenea, cinci conexiuni simultane cu asistență de chat în direct 24 de ore din 24, pentru a vă ușura.

Partea cea mai bună este că vine cu o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care vă răzgândiți, ceea ce sunt sigur că nu se va întâmpla niciodată.

Cum se instalează ExpressVPN pe Firestick

Acest VPN are o aplicație dedicată care este compatibilă cu Amazon Firestick, Fire TC Cube și Fire TV. Este ușor disponibil pe magazinul Amazon și durează cu greu câteva secunde pentru a fi instalat.

Înainte de a intra în procesul de instalare, asigurați-vă că cumpărați abonamentul ExpressVPN. Cel mai bine este să obțineți abonamentul anual, deoarece puteți beneficia de o reducere de 49% la acesta. Indiferent dacă aveți nevoie de ajutor pentru a-l încărca sau doriți instalarea aplicației, vă putem ajuta ambele.

 

1.      Instalarea aplicației

 1. Deschideți ecranul de pornire al Firestick și scrieți ExpressVPN în opțiunea de căutare. Dacă vedeți ExpressVPN, faceți clic pe el pentru a continua
 2. ExpressVPN va apărea ca prima sugestie, faceți clic pe ea, apoi apăsați pe opțiunea: „obține”
 3. Descărcați ExpressVPN, odată terminat, accesați opțiunea „deschis” și începeți să o utilizați

2.      APK Sideloading ExpressVPN pe FireStick

Dacă nu sunteți în stare să obțineți ExpressVPN pe magazinul Amazon din orice motiv,

aveți întotdeauna opțiunea de a descărca fișierul APK și de a-l instala. Cu toate acestea, pentru asta, poate doriți mai întâi să vă asigurați că Firestick poate instala aplicații dintr-o sursă necunoscută.

Pentru ușurința dvs., iată cum să activați această opțiune:

 1. Accesați ecranul de start și faceți clic pe „Setări”. Veți vedea opțiunea „Dispozitivul meu de incendiu / dispozitiv”, atingeți-l
 2. Următorul face clic pe „Dezvoltare Opțiuni” din listă imediat după Despre
 3. Acum trebuie să porniți „Aplicații din surse necunoscute” și ați terminat

Următorul lucru este să descărcați fișierul APK pentru instalarea ExpressVPN.

 1. Introduceți https://www.firesticktricks.com/expresson câmpul URL al descărcătorului
 2. Descarcă-l pentru a continua
 3. Când descărcarea este terminată, faceți clic pe „instala”
 4. Faceți clic pe „gata” și selectați „șterge” pentru a economisi spațiu

Și cu asta, aplicația ar fi trebuit să fie adăugată la lista de aplicații.

Acum că ați instalat cu succes ExpressVPN APK pe dispozitivul dvs. Fire TV, puteți accesa acest VPN recent descărcat navigând în lista de aplicații.

 1. Pentru configurarea inițială, faceți clic pe opțiunea „deschis” și selectați opțiunea „conectare”
 2. Acum introduceți datele de acreditare. Dacă încă nu aveți un cont, obțineți datele de autentificare de pe site-ul oficial al ExpressVPN
 3. Dacă ați terminat conectarea, faceți clic pe „OK” pentru a configura configurația
 4. ExpressVPN ar trebui să apară acum în aplicația de pornire
 5. Faceți clic pe butonul cercului roșu pentru conectarea ExpressVPN la televizorul dvs. Fire
 6. Felicitări! Acum ești bine să mergi

Concluzie

ExpressVPN este un produs complet, care va rezolva toate confidențialitatea dvs. și va debloca restricționarea problemelor de conținut, spre deosebire de celelalte VPN-uri. Acest ghid vă va ajuta să îl instalați, dar dacă aveți întrebări sau sugestii, lăsați un comentariu în secțiunile de comentarii de mai jos.t

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map