Cum se instalează GAIA Kodi Addon

GAIA Kodi Addon este o furculiță a celebrului addon Bubbles Kodi, având aproape aceleași caracteristici, dar calitatea este îmbunătățită, evident. GAIA Kodi este un add-on excelent pentru streaming de filme și emisiuni TV în înaltă definiție.


Interfața suplimentară este destul de decentă și ușor de utilizat și are link-uri de streaming de viteză mare, care funcționează perfect spre deosebire de multe alte suplimente.

Cu toate acestea, trebuie să aveți în vedere că protejarea prezenței dvs. online ar trebui să fie prima dvs. prioritate în timp ce transmiteți online. Acesta este motivul pentru care recomand întotdeauna utilizatorilor Kodi să utilizeze un VPN cu Kodi care oferă criptare high-end. Un alt beneficiu pe care îl veți avea cu un VPN este că veți putea transmite conținut geore-restricționat și veți ocoli accelerația ISP.

Urmează furnizorii VPN recomandat pentru utilizatorii Kodi:

Oferte speciale KodiVPN.co 2019
PureVPN

 10,95 USD 1,32 USD USD lunar

Înțelegeți acest acord

surfshark

 11,95 USD 1,99 USD USD lunar

Înțelegeți acest acord (3 luni gratuit)

Ivacy

 9,95 USD 2,75 USD USD lunar

Înțelegeți acest acord

Repozitorul GAIA Kodi Addon

Adăugarea GAIA Kodi este disponibilă prin propriul său „Repozitoriu GAIA”.

Un alt lucru grozav despre GAIA Kodi addon este faptul că are propriul său site oficial: https://gaiakodi.com/. Puteți găsi informații și detalii importante despre acest supliment, precum și link-uri către depozitul său.

Cum se instalează GAIA Kodi Addon pe Kodi Leia și Krypton

 1. Deschis Kodi
 2. Faceți clic pe butonul Setări icoană > Deschis Manager de fișiere > Faceți dublu clic pe Adaugă sursa > Faceți clic pe unde spune Nici unul și se va deschide o casetă de dialog.
 3. Introduceți acest lucru URL- în câmp http://repo.gaiakodi.com > Clic O.K
 4. Acum denumiți această sursă ca fiind „GAIA“ > Clic O.K
 5. Reveniți la meniul principal și faceți clic pe butonul Add-on-uri fila > Acum faceți clic pe butonul Pachet instalare icoană (Cutie icoană în colțul din stânga sus)
 6. Click pe Instalați din fișierul zip opțiune > Parcurgeți lista în jos și selectați GAIA > Click pe repository.gaia.zip > Așteptați notificarea
 7. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu opțiune > Deschis Depozitul Gaia 1 > Mergi la Componente video pliant > Click pe Gaia > Clic Instalare > Așteptați notificarea

Cum se instalează GAIA Kodi Addon pe FireStick

 1. Instalare Kodi pe FireStick.
 2. Mergi la Opțiuni pentru dezvoltatori > Activează depanarea și aplicațiile ADB din surse necunoscute.
 3. Acum consultați procedura de instalare discutată mai sus, deoarece va fi aceeași pentru instalarea acestui addon pe FireStick.

Descărcare GAIA Kodi Addon

 1. Descărcați fișierul GAIA Kodi Zip
 2. Deschideți Kodi > Click pe Add-on-uri
 3. Faceți clic pe butonul Cutie icoană (browser suplimentar)
 4. Selectați Instalați din fișierul zip opțiune > Răsfoiți sistemul și deschideți fișier zip descărcat > Așteptați notificarea
 5. Selectați Instalați din Repositoriu opțiune
 6. Mergi la Depozitul Gaia 1 > Deschis Componente video pliant
 7. Selectați Gaia > Clic Instalare > Așteptați notificarea

GAIA Kodi nu funcționează erori și remedieri

Următoarele sunt câteva erori frecvente de Kodi pe care le puteți întâmpina în timpul utilizării complementului GAIA Kodi:

Verificați eroarea de jurnal

O eroare de jurnal de verificare apare de obicei atunci când este ceva greșit în componența complementului. Problema ar putea fi cu cache-ul suplimentar sau ar putea lipsi fișierele necesare necesare pentru a rula addon-ul.

Fix

Puteți remedia această eroare prin ștergerea datelor de memorie cache Kodi și backend. Dacă nu aveți o idee despre asta, vă puteți referi la ghidul nostru „Cum ștergeți / eliminați memoria video în Kodi”.

Nu există fluxuri disponibile

Uneori, când încercați să difuzați un anumit titlu de conținut, această eroare poate apărea. Motivul care stă la baza unei erori disponibile fără fluxuri este că utilizatorii de adăugare nu pot extrage link-uri de streaming de la furnizori. Acest lucru se întâmplă atunci când aveți o cache supraîncărcată sau dacă suplimentul dvs. este depășit.

Fix

Ștergeți-vă memoria cache Kodi și apoi încercați din nou să transmiteți fluxul, deoarece acest lucru rezolvă de obicei problema.

Cu toate acestea, dacă problema persistă, încercați să actualizați suplimentul. Puteți afla mai multe despre soluțiile acestei erori făcând referire la „Cum să remediați Kodi No Stream available Guide”.

Cuvinte finale

GAIA Kodi este un minunat Kodi addon pentru toți ceasurile de vizionare, deoarece le permite să transmită filme și emisiuni TV preferate în HD. Foarte puțini suplimente Kodi oferă streaming de înaltă calitate cu un singur clic.

Am încercat personal acest addon și mi s-a părut destul de interesant, întrucât nu am întâlnit nicio întârziere în timp ce va fi transmisă. Componenta suplimentară funcționează fără probleme, fără erori sau blocări și nu încetinește sistemul.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map