Cum se instalează Genesis Reborn pe Kodi – tutorial video inclus

Din cenușa Genezei, s-a născut un nou supliment și pe nume Genesis Reborn. Cu funcții îmbunătățite și link-uri actualizate, Genesis Reborn și-a câștigat cu adevărat numele în lumea Kodi. În curând va deveni unul dintre cele mai populare suplimente video pentru Kodi și se va potrivi cu preferințele sale cu Exodus sau Covenant.


În acest ghid, oferim pași detaliate despre cum se instalează Genesis Reborn pe Kodi. Cu Genesis Reborn instalat, puteți viziona filme și emisiuni TV toată ziua. Genesis Reborn este printre unele dintre suplimentele care funcționează și pe Xbox One Kodi.

Cum se instalează Genesis Reborn pe Kodi – Ghid video

Cum se instalează Genesis Reborn pe versiunea 17 sau superioară a lui Kodi Krypton

 1. Deschis Kodi pe sistemul tău > Click pe Pictograma Setări, o pictogramă de tip angrenaj situată în partea de sus > Click pe Manager de fișiere opțiune > Acum derulați în jos pentru a face dublu clic pe Adaugă sursa.cum se instalează geneza renăscută pe kodi
 2. Când faceți dublu clic pe Adăugare sursă, veți vedea că pe ecran apare o casetă > Ar necesita un depozit URL- deci tip http://jesusboxrepo.xyz/repo/ > Introduceți acum numele depozitului „Jesus Box” > Clic O.K și Faceți clic pe O.K din nou, astfel încât cutia să se închidă.cum se instalează geneza renăscută pe versiunea 17 de kodi krypton
 3. Odată ce cutia se închide, trebuie să vă întoarceți la Ecran de pornire Kodi făcând clic pe ‘Esc’ butonul de pe tastatură > Acum faceți clic pe Add-on-uri fila > Aici trebuie să faceți clic pe Instalator de pachete pictograma casetei.fișier zip geneză renăscut
 4. De acolo trebuie să faceți clic pe Instalați din fișierul zip > Click pe Iisus Cutie > Acum vi se oferă mai multe opțiuni, faceți clic pe Repository.Jesusboxtv-1.0.3 > Va fi nevoie de câteva momente pentru a instala repo.geneza a renăscut pe kodi
 5. Acum selectați opțiunea Instalați din Repositoriu > Clic Depozitul cutiei lui Jesus > Componente video > Geneza Reborn > Instalare > Așteptați până când este instalat suplimentul.Configurarea kodi genezei renaște
 6. Pentru a viziona filme și emisiuni TV cu suplimentul Genesis Reborn Kodi, accesați Meniu principal Kodi > Faceți clic pe Kodi Add-on-uri > Componente video > Geneza Reborn.

setările kodi genezei renaște

Cum se instalează Genesis Reborn pe versiunea 16 sau mai jos de Kodi Jarvis

 1. Deschideți Kodi Jarvis pe computer > Apoi faceți clic pe opțiunea Sisteme situată în partea din față > Acum faceți clic pe File Manager > Faceți dublu clic pe Adăugare sursă unde primiți o casetă > Copiați și lipiți adresa URL http://jesusboxrepo.xyz/repo/ și faceți clic pe Terminat > Denumiți depozitul „Jesus Box” și faceți clic pe Terminat > Faceți clic pe OK.
 2. Acum întoarceți-vă la ecranul principal Kodi > Faceți clic pe System > Apoi suplimente > De aici trebuie să selectați Instalare din fișierul zip > Găsiți Jesus Box în listă și faceți clic pe ea > Acum faceți clic pe Repository.Jesusboxtv-1.0.3 > Va dura ceva timp pentru instalare.
 3. Acum faceți clic pe Install from Repository > Depozitul cutiei lui Iisus > Componente video > Geneza Reborn > Instalare > Acum bucurați-vă să vizionați filme și emisiuni TV.

Genesis Reborn Review

Mulți utilizatori reddit au impresia că Zen (Elysium) și Genesis Reborn sunt în prezent cele mai bune suplimente Kodi pentru streaming de filme și emisiuni TV. Cu toate acestea, Elysium nu funcționează în prezent, ceea ce îl lasă pe Genesis Reborn războinicul singur.

revizia genezei revine reddit

Suplimentul Exodus Kodi a fost numit anterior Genesis. Atunci când Geneza a renunțat la preluare. Ulterior, Geneza și-a reînviat vechiul brand, care a fost numit Genesis Reborn. Ambele surse sunt bune pentru vizionarea de filme și emisiuni TV.

#kodi Știri bune Fanii Kodi, există un program nou, cum ar fi exodul, numit Genesis Reborn și este foarte bun pentru filme / tv 1/2 =

– DJ X-TRA (@ djxtra74a) 15 iulie 2017

Geneza Reborn nu funcționează / Probleme / Erori

Pot fi multe motive pentru care Genesis Reborn ar putea să nu funcționeze. Unele dintre eșecurile de a lucra împreună cu soluțiile lor sunt prezentate mai jos:

Nu s-a putut recupera eroarea de informare a directorului

Această eroare se datorează unei defecțiuni a depozitului sau a sursei depozitului. Se produce atunci când sursa depozitului a dispărut sau a fost închisă. În afară de aceasta, această eroare poate apărea, de asemenea, din cauza erorii umane de a introduce URL-ul depozitului incorect.

Soluţie

Pentru a evita eroarea umană, utilizatorii Kodi trebuie să verifice dacă există o bară finală (/) la sfârșitul adresei URL a depozitului. Pentru a evita această eroare, trebuie să tastați o cheie slash (/) la sfârșitul adresei URL.

Dar cum să știm când apare această eroare din cauza închiderii depozitului? Puteți verifica dacă funcționarea funcționează, doar introduceți adresa URL în browserul dvs. Web. Dacă deschide legătura, înseamnă că depozitul funcționează.

Verificați Jurnal pentru mai multe informații

Această eroare poate înnebuni pe oricine. Motivul pentru care apare această eroare este pentru că suplimentul este mai lung disponibil, sau conținutul este geo-restricționat.

Soluţie

Dacă suplimentul nu mai este disponibil, înseamnă că a fost oprit. Dacă este restricționat geo, puteți obține Kodi VPN pentru a rezolva problema. VPN ocolește georestricțiile și puteți transmite cu ușurință videoclipuri pe Kodi.

Geneza Reborn a eșuat la instalarea unei dependențe

Instalarea unei erori de dependență nu a avut loc mai ales când depozitul din care este instalat suplimentul este deteriorat. Această eroare poate apărea și atunci când sursa depozitului este deteriorată, dar depozitul sau fișierul zip rămân intact.

Soluţie

Pentru a rezolva această problemă, trebuie să luați în considerare instalarea suplimentului Genesis Reborn Kodi dintr-o sursă fiabilă, adică din depozitul Jesus Box. Procesul de instalare pentru mențiunea Genesis Reborn din acest blog provine din depozitul Jesus Box. Așa că simțiți-vă în siguranță și instalați Genesis Reborn.

Descărcare Genesis Reborn

Pentru a instala suplimentul Genesis Reborn Kodi direct pe computer, trebuie să urmați câțiva pași. Dar înainte de asta, trebuie să descărcați fișierul Zip Jesus Repository Zip pe computer.

 1. După ce descărcarea este completă, deschideți Kodi > Faceți clic pe Add-on-uri > Pictograma Instalator pachet > Instalați din fișierul zip > Aici trebuie să navigați fișierul zip descărcat de pe computer > Așteptați instalarea.
 2. Acum selectați Instalare din Repositoriu > Faceți clic pe Repozitorul cutiei lui Jesus > Componente video > Geneza Reborn > Instalare > se bucura!

The Wrap Up

Genesis Reborn este un supliment Kodi în curs de dezvoltare care își câștigă rapid poziția în comunitatea Kodi. Este nevoie de o recunoaștere de la utilizatorii Kodi, ceea ce ar face acest lucru fără comparație cu Exodus. Acesta este motivul pentru care am oferit un ghid complet despre instalarea Genesis Reborn pe Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map