Cum se instalează GitHub Browser Kodi pe Krypton 17.6, Jarvis și Firestick

Cum funcționează GitHub

Browserul GitHub este într-adevăr o inovație de ultimă oră în lumea Kodi. Un browser unic permite utilizatorilor să caute suplimente preferate de codi și depozite de kodi. Aditivul Browser GitHub scrie întreg serverul de găzduire GitHub în funcție de interogarea de căutare a utilizatorilor și apoi oferă rezultate relative utilizatorului.


Face întreaga instalare ușoară pentru utilizator și îi ajută economisind timpul și memoria sistemului. Urmați ghidul nostru pentru a afla cum să instalați browserul GitHub Kodi și să experimentați o experiență Kodi îmbunătățită complet nouă.

Introducere browser GitHub

GitHub este un popas pentru geek și soluția problemelor lor. Utilizatorii preferă GitHub pentru descărcarea oricărui fișier zip de pe site, deoarece are fișiere de configurare pentru aproape toate software-ul și aplicațiile. Chiar și utilizatorii Kodi preferă să folosească GitHub pentru a descărca depozitele de adăugare preferate.

Toate ultimele depozite suplimentare sunt încărcate pe GitHub de către dezvoltatorii respectivi. Prin urmare, chiar dacă legăturile sursă ale depozitelor sunt oprite, utilizatorii pot descărca depozitele prin GitHub.

Caracteristici Kodi Browser GitHub

Pro-uriContra
Ușor de folositInstabil
Un complement pentru toate celelalte suplimenteFișiere zip nereiabile furnizate
Ușor de găsit suplimente nepopulareÎn proces de dezvoltare
Încurajarea noilor dezvoltatori

Cum se instalează browserul GitHub pe Kodi Krypton Versiunea 17.6 sau versiune inferioară

 1. Lansa Kodi > Click pe Setări.cum se instalează github browser-ul Kodi
 2. Deschis Manager de fișiere > Faceți dublu clic pe Adaugă sursacum se instalează github browser-ul Kodi pe versiunea 17.6 sau mai mică
 3. Va apărea o casetă de dialog, faceți clic pe locul unde se spune ‘Nici unul’ > acest tip URL- http://fusion.tvaddons.co/ > Clic O.K.descărcare github browser kodi
 4. Numiți acest nume sursă media ca „Repo pentru adăugări TV > Clic O.K > Verificați dublu URL- și numele și Faceți clic pe Ok din nou.cum se instalează github browser-ul Kodi pe firestick
 5. Intoarce-te la Ecran de pornire Kodi > Acum deschis Add-on-uri meniul > Apasă pe Box-icon > Selectați Instalați din fișierul zip.cum se instalează github browser-ul Kodi pe jarvis versiunea 16
 6. Deschis Addons TV Repo > Selectați începe-aici > Deschis plugin.program.indigo-4.0.0.zip.Codul browserului github nu funcționează erori și probleme
 7. Va apărea o notificare care să menționeze „suplimentul Indigo instalat” > După ce apare notificarea, reveniți la Ecran de pornire Kodi > Deschis Meniul Suplimente> Mergi la Componente video > Click pe Indigo.Setare kodi browser github
 8. Acum, faceți clic Instalator suplimentar > Click pe Browser GitHub.Setări kodi browser browser Github
 9. Închideți caseta de dialog a instrucțiunilor care va apărea.
 10. Vei vedea trei opțiuni în listă adică. Nume utilizator GitHubNumele depozitului și Numele suplimentului. Alegeți-vă valorile de căutare dorite.

Cum se instalează GitHub Browser Kodi pe Jarvis Versiunea 16 sau superioară

 1. Deschis Kodi Jarvis V16 > Clic Sistem.
 2. Deschis Manager de fișiere > Dublu click Adaugă sursa.
 3. Clic <Nici unul> și tastați acest lucru URL- http://fusion.tvaddons.co/ > Clic Terminat.
 4. Denumiți această sursă „TV addons’ > Clic Terminat > Clic O.K.
 5. Intoarce-te Ecran de pornire Kodi > Clic Sistem.
 6. Clic Add-on-uri > Alege Instalați din fișierul zip > Selectați Componente TV > Selectați începe-aici > Selectați plugin.program.indigo-4.0.0.zip.
 7. Intoarce-te Ecran de pornire Kodi > Click pe Indigo.
 8. Deschis Instalator suplimentar > Deschis Browser GitHub > Închideți caseta de dialog care va apărea.
 9. Căutați acum suplimentul dorit utilizând fie numele dezvoltatorului, numele suplimentului sau numele Depozitorului.

Cum se instalează browserul GitHub pe Kodi Fire Stick

Instalați Kodi pe Fire Stick înainte de a instala browserul GitHub. După aceea, urmați acești pași:

 1. Deschis Kodi pe Stick Stick
 2. Mergi la Opțiuni pentru dezvoltatori > Activează depanarea și aplicațiile ADB din surse necunoscute.

Acum consultați procedura menționată anterior pentru instalarea complementului browserului GitHub pentru Kodi Krypton V.17. Procedura rămasă va fi aceeași de aici înainte.

Descărcare GodiHub Browser Kodi

 1. Descărcați fișierul Zip > Mergi la Ecran de pornire Kodi > Deschis Add-on-uri > Apasă pe Box-icon > Selectați Instalați din fișierul zip.
 2. Răsfoiți sistemul dvs. și deschideți fișierul Zip descărcat din depozit.
 3. Va apărea notificarea „Indigo Add-on instalat” > Intoarce-te Ecran de pornire Kodi > Deschis Meniul Suplimente> Deschis Componente video > Click pe Indigo.
 4. Clic Instalator suplimentar > Click pe Browser GitHub.
 5. Închideți caseta de dialog a instrucțiunilor.
 6. Căutați acum suplimentul după numele dezvoltatorului, al depozitului sau al suplimentului în sine.

Erorile browserului GitHub / Nu funcționează / Probleme

Imposibil de găsit suplimentul / repozitorul dorit

În timp ce căutați suplimente sau depozite, s-ar putea să nu obțineți rezultatele dorite sau browser-ul poate furniza unele depozite irelevante sau improprii. Există numeroase suplimente prezente pe serverele GitHub și, prin urmare, căutarea acestora nu este atât de ușoară pe cât pare. Browserul va furniza rezultatele interogării prin ceea ce găsește respectiv sau relativ la interogarea dvs. de căutare.

Fix

Asigurați-vă că interogarea dvs. de căutare este corectă și utilizați corect numele dezvoltatorului sau numele depozitului. Cea mai bună practică este căutarea după numele dezvoltatorului. Prezintă rezultate oarecum exacte în comparație cu alte valori de interogare.

Instalarea suplimentară a eșuat

Întrucât suplimentul în sine este în faza de dezvoltare, așadar instalarea addon-ului ar putea eșua. În unele cazuri, suplimentul în sine a fost instalat perfect, dar celelalte suplimente care au fost încercate să se instaleze prin browserul GitHub nu au reușit să instaleze.

Fix

În ceea ce privește problemele legate de eșecul de instalare a browserului GitHub, acesta va fi în curând rezolvat după ce toate bug-urile sunt rezolvate. Întrucât, pentru celelalte suplimente care nu au reușit să instaleze prin browserul GitHub, este posibil să fi eșuat din cauza selectării incorecte a fișierului Zip. Asigurați-vă că alegeți fișierele zip corecte pe care este afișat acest browser.

Cuvinte finale

Browserul GitHub este un lucru uimitor dezvoltat de TV Addons, deoarece le-a permis utilizatorilor Kodi să se bucure de experiența lor Kodi fără a căuta aici și acolo pentru depozitele suplimentare. Utilizatorii le este greu să găsească link-uri sursă de lucru ale depozitelor, în timp ce toate sunt disponibile la GitHub. Aceasta este cu siguranță o dezvoltare uimitoare și vă recomandăm sigur să încercați. Urmați ghidul nostru pentru a vedea cum instalați GitHub Browser Kodi și asigurați-vă că utilizați cel mai bun VPN pentru serviciul Kodi pentru a rămâne protejat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map