Cum se instalează i4atv pe Kodi Leia, Krypton și Jarvis în mai puțin de 3 minute

Există doar câteva componente suplimentare în care poți urmări tone de canale IPTV și poți găsi suplimentar i4atv în partea de sus a listei.


Utilizarea unui VPN pentru Kodi este foarte recomandat atunci când transmiteți fluxuri cu suplimente IPTV Kodi, deoarece au fluxuri geore restricționate și trebuie să vă asigurați că transmiteți în siguranță.

Avertizare: Transmiterea emisiunii sau filmului tău preferat folosind Addons-uri de la terțe părți fără VPN, vă va pune cu siguranță în probleme de copyright și încălcări. Sunt considerate suplimente neoficiale Kodi ILEGAL în majoritatea țărilor. Acesta este locul în care a VPN Kodi vă protejează identitatea & vă protejează de drepturile de autor și notificările DMCA, deblocând conținutul geo-restricționat.
 CTA

I4atv este cea mai recentă adăugare a canalului IPTV supliment Kodi care reușește cumva să transmită în flux multe canale populare din întreaga lume. Vizualizați cea mai bună listă de suplimente Kodi pentru a afla care sunt suplimentele din top.

În acest ghid de configurare, discutăm despre cum să instalați i4atv pe Kodi, astfel încât să puteți urmări acțiuni sportive live pe dispozitivul dvs..

 1. Cum se instalează i4atv pe Kodi Leia / Krypton Versiunea 18 / 17.6
 2. Cum se instalează i4atv pe Kodi Jarvis Versiunea 16
 3. Descărcare i4atv Repo Zip
 4. i4atv Apk
 5. i4atv nu funcționează / erori / probleme

Cum se instalează i4atv pe Kodi Leia / Krypton Versiunea 18 / 17.6 sau versiune superioară

 1. Lansați Kodi Krypton pe sistemul tău > Click pe Pictograma roții (Pictograma Setări) localizată în partea de sus > Selectați opțiunea Manager de fișiere > În partea stângă, derulați în jos și faceți dublu clic pe Adaugă sursa.Cum-a-install-i4atv-on-Kodi
 2. În curând va apărea o casetă pe ecran, apoi atingeți ‘Nici unul’ opțiune și lipiți URL- http://srp.nu/ > Clic O.K > Acum în partea de jos a casetei tastați numele depozitului „Super Repo” > Clic O.K a închide cutia.cum se instalează i4atv pe Kodi krypton versiunea 17 sau o versiune ulterioară
 3. Mergi la Pagina de pornire Kodi apăsând pe ‘Esc’ tasta de pe tastatură > Apoi îndreptați-vă spre Add-on-uri meniul > Selectați Pictograma casetei deasupra.i4atv pe Kodi
 4. Acum faceți clic pe Instalați din fișierul zip > Aici veți vedea o casetă, deci derulați în jos și selectați Super Repo > Apoi Krypton > Click pe Repozitorii > SuperRepo > Acum faceți clic pe SuperRepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Instalația va dura câteva minute.Configurare kodi i4atv
 5. După instalarea depozitului, o fereastră pop-up va apărea în partea dreaptă sus a ecranului, care va confirma instalarea > Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Depozite SuperRepo [Krypton] [v7].Setări kodi i4atv
 6. Acum selectați Repositoriu suplimentar > Aici veți găsi o listă cu numeroase depozite Super Repo, așa că faceți clic pe SuperRepo All [Krypton] [v7] > Clic Instalare > Așteptați instalarea depozitului.Configurație kodi i4atv
 7. Acum du-te din nou la Instalați din Repositoriu opțiune apăsând pe ‘Esc’ tasta de pe tastatură > Derulați în jos și faceți clic pe SuperRepo All [Krypton] [v7] > Selectați Componente video > Derulați în jos pentru a găsi i4atv > Lovit Instalare > Așteptați terminarea instalării.cum se instalează i4atv DX pe kodi jarvis versiunea 16 sau mai jos
 8. Complementul i4atv este acum instalat > Pentru a deschide suplimentul i4atv 2017, reveniți la Kodi Acasă > Selectați Add-on-uri opțiune > Click pe Supliment video > În partea dreaptă a ecranului faceți clic pe i4atv > se bucura!

Cum se instalează i4atv pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau mai jos

 1. Deschis Kodi Jarvis > Mergi la Sistem meniul > Faceți clic pe submeniu ‘Manager de fișiere’ > Dublu click Adaugă sursa situat mai jos.
 2. Clic ‘Nici unul’ opțiune când apare caseta > Tastați URL- http://srp.nu/ > Clic Terminat > În partea de jos, tastați numele depozitului „Super Repo” > Clic Terminat > Clic O.K.
 3. Intoarce-te la Meniu principal Kodi prin apăsarea „Backspace“ tasta de pe tastatură > Click pe Sistem > Apoi Add-on-uri > Acum atingeți Instalați din fișierul zip opțiune > Din casetă, selectați Super Repo > Click pe Jarvis > Apoi Repozitorii > SuperRepo > Acum selectați superrepo.kodi.jarvis.repositories-0.7.04.zip
 4. După instalarea Super Repo, faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Găsiți și faceți clic pe Depozite SuperRepo [Jarvis] [v6] > Repositoriu suplimentar > Selectați SuperRepo All [Jarvis] [v6] > Instalare.
 5. Intoarce-te la Instalați din Repositoriu opțiune > Click pe SuperRepo All [Jarvis] [v6] > Componente video > Selectați i4atv > Lovit Instalare.

Descărcare i4atv Repo Zip

Un alt mod de a instala i4atv 2017 este descărcarea Super Repo Repository Zip File. Înainte de a începe instalarea, descărcați fișierul zip de mai jos:

Pentru Krypton: Descărcați fișierul Super Repo Zip

Pentru Jarvis: Descărcați fișierul Super Repo Zip

 1. Deschis Kodi Krypton > Mergi la Add-on-uri > Pictograma casetei deasupra > Selectați Instalați din fișierul zip > Navigați sau Încărcați fișierul Super Repo Zip descărcat > Așteptați instalarea.
 2. Mergi la Instalați din Repositoriu opțiune > Click pe Depozite SuperRepo [Krypton] [v7] > Repositoriu suplimentar > SuperRepo All [Krypton] [v7] > Instalare.
 3. Odată instalat, Hit „Backspace“ tastați de două ori și apoi derulați în jos pentru a selecta SuperRepo All [Krypton] [v7] > Mergi la Componente video > Selectați i4atv > Clic Instalare > se bucura!

i4atv Apk

Acum puteți instala i4atv pe dispozitivul Android, descărcând apk-ul i4ATV. Urmați pașii de mai jos pentru a instala i4atv apk pe Fire Stick / TV sau pe orice alt dispozitiv Android.

 1. Descărcați APK i4atv
 2. Pe dispozitivul Android, navigați fișierul descărcat.
 3. Deschideți asistentul de instalare și începeți să instalați i4atv. Vezi aceste cele mai bune vrăjitori kodi.

Recenzii i4atv Reddit

Mulțumesc bunătate pentru acest flux i4atv.us, deoarece nu pot face ca ESPN să funcționeze pentru viața mea …

– Gimnaziu (@Gymtertainment) 15 aprilie 2017

Doar o serie de suplimente Kodi sunt capabile să transmită în direct canalul ESPN pe Kodi. Acest lucru a fost recunoscut de mulți utilizatori Kodi, deoarece acesta este complementul pentru vizionarea sporturilor live. Îți aduce acțiune sportivă în direct din întreaga lume.

Aveți legături bune pentru sesiunea 2? Tampoanele I4atv.us nu se opresc pentru mine

– Daniel (@ Daniel_san2013) 14 aprilie 2017

Deși suplimentul i4atv Kodi vă va oferi o mulțime de opțiuni pentru streaming, dar bufferul este o problemă comună cu care se confruntă majoritatea. Tamponarea Kodi poate strică tot fondul pentru dvs. când urmăriți sport, așa că urmați secțiunea de mai jos pentru a contracara problemele de buffering i4atv..

i4atv nu funcționează / erori / probleme

Probleme de tamponare

Buffering-ul este o problemă comună cu suplimentele și în special cu i4atv. Tamponarea Kodi care se întâmplă în timpul filmelor și emisiilor TV este la fel de enervantă atunci când vizionezi sporturi live. Poate distruge toată distracția, dar, cel mai important, poate determina utilizatorii să nu mai viziteze Kodi.

Soluţie

Problema cu tamponarea Kodi apare din cauza creșterii memoriei cache pe Kodi. Prin urmare, recomandăm utilizatorilor Kodi să golească memoria cache cu Merlin Wizard. Alături de ștergerea memoriei cache, Merlin Wizard șterge și miniaturile și pachetele.

Instalarea dependenței nu a reușit

Atunci când instalează suplimentul i4atv, altul decât din Super Repo, utilizatorii Kodi primesc adesea o eroare numită „Eroare la instalarea unei dependențe”. Această problemă apare în mod normal când un depozit sau un supliment a încetat să funcționeze sau trece printr-o actualizare.

Soluţie

Există o soluție simplă pentru soluționarea acestei probleme și implică instalarea depozitului corect pentru i4atv. Super Repo este depozitul potrivit pentru instalarea i4atv. Prin urmare, am oferit ghidul de configurare de la Super Repo, care va rezolva problema.

Pentru a înfășura lucrurile

suplimentul i4atv Kodi face o impresie puternică utilizatorilor Kodi cu o listă impresionantă de canale IPTV disponibile pentru streaming. Acest supliment poate fi găsit în Super Repoitorii, printre multe alte suplimente. Acest ghid de configurare oferă detalii despre instalarea i4atv pe Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map