Cum se instalează IceFilms pe Kodi în mai puțin de 4 minute

icefims-Kodi-add-on


Acest supliment este disponibil împreună cu Kodil Repository și a fost acoperit pentru Kodi Leia, Krypton și pentru Kodi Jarvis în acest ghid..

Timp de mulți ani, IceFilms și-a îndeplinit așteptările ca fiind unul dintre cele mai bune suplimente de film din lumea Kodi. Puteți filma toată ziua.

Asigurați-vă că utilizați un kodi vpn pentru a vă proteja prezența online de malware și hackeri. Nu doar atât, vă va oferi, de asemenea, acces nelimitat la o mare cantitate de conținut care este restricționat în regiunea dvs..

Cum se instalează IceFilms pe versiunile Kodi Leia și Krypton

 1. Deschis Kodi > Apoi mergi la Setări > Click pe Fişier Administrator > Acum faceți dublu clic Adăuga Sursă > Va apărea o casetă, așa că faceți clic pe „Nici unul’cum se instalează filme de gheață pe kodi
 2. Tastați URL- pentru Depozit http://kdil.co/repo/ > Apoi apasa O.K > Dacă vă uitați la partea de jos, va cere numele sursei media, deci tastați „Kodil Repo“ > Apoi apasa O.K.cum se instalează filmele de gheață pe versiunea 17.6 sau mai mică de kodi krypton
 3. Mergi la Kodi Acasă > Apoi selectați Adăugasuplimente opțiune care apare în meniul din stânga > Acum faceți clic pe Cutieicoană situat în meniul de sus.filme de gheață la setarea kodi
 4. Pe această pagină trebuie să selectați Instalare din Fișier Zip opțiune > Derulați în jos pentru a face clic pe „Kodil Repo“ > Selectați depozitul Kodil.zip > Pentru a instala depozitul va fi nevoie de timp.icefilms codi zip file url de descărcare
 5. Odată instalat, faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Apoi selectați Kodil Repertoriu > Mergi la Componente video > Apoi IceFilms > presa Instalare > Acum așteptați instalarea să aibă loc.filme de gheață pe setările kodi
 6. Odată finalizat, reveniți la ecranul de pornire Kodi > Click pe Add-on-uri > Apoi Vsuplimente ideo > În cele din urmă, trebuie să faceți clic pe IceFilms > Selectați secțiunea Filme și Bucurați-vă!

cum se adaugă filme de gheață pe kodi

Cum se instalează IceFilms pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau superioară

 1. Deschis Kodi Jarvis > În fața ecranului faceți clic pe Sistem > Apoi faceți clic pe Fişier Administrator > Derulați în jos pentru a face dublu clic pe Adăuga Sursă.
 2. Click pe ‘Nici unul’ când se deschide caseta de dialog > Apoi tastați acest lucru URL- http://kdil.co/repo/ și faceți clic pe Terminat > Acum tastați acest nume „Kodil Repo”Și faceți din nou clic pe Terminat dacă apare opțiunea > Apoi apasa O.K a închide cutia.
 3. Acum du-te la Kodi Acasă > Click pe Sistem > Apoi Add-on-uri > Instalați din fișierul zip opțiune > Aceasta vă aduce într-o altă casetă unde trebuie să faceți clic Kodil Repo > Apoi Kodil.zip
 4. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Aceasta vă va duce la o serie de depozite, așa că faceți clic pe Depozitul Kodil > Video Add-on-uri > IceFilms > Instalare > Bucurați-vă de filme și emisiuni TV!

Descărcați adresa URL Zip Zip

Există posibilitatea de a omite primii trei pași în instalarea IceFilms Kodi 2019 urmând pașii de mai jos:

 1. Descărcați IceFilms Zip File de AICI și salvați-l pe computer.
 2. Deschideți Kodi > Apoi accesați accesorii > Pictograma casetei > Faceți clic pe opțiunea Install from Zip File și de acolo Navigați în fișierul descărcat și așteptați instalarea.
 3. Accesați Instalare din Repositoriu > Depozitul Kodil > Componente video > Apoi IceFilms > Instalare > se bucura!

IceFilms nu funcționează / Remedii / Probleme pe Kodi

Atunci când Fusion Repository a fost eliminat de forțele de ordine, IceFilms a trebuit să găsească alte depozite kodi care să se încadreze și acolo a început să apară erori. Unele dintre erorile și corecțiile acestora sunt prezentate mai jos:

IceFilms a eșuat la instalarea dependenței

IceFilms Kodi 2019 a fost disponibil prima dată pe Fusion Repository. După prăbușirea Fusion, mulți utilizatori Kodi au încercat să instaleze suplimentul, dar au afișat eroarea „Nu a instalat dependența”. Acest lucru înseamnă că depozitul pe care era disponibil acest supliment, nu avea fișiere necesare.

Soluţie

IceFilms este acum disponibil în Depozitul Kodil care funcționează perfect. În ghidul nostru de mai sus am discutat aceeași abordare referitoare la Fusion Repository.

IceFilms nu reușește să curgă

Utilizatorii Kodi sunt, de asemenea, găsiți plângându-se cu privire la eșecul suplimentului de a adăuga ceva. Aceste probleme sunt legate de dezvoltatorii IceFilms i.e. Eldorado. Complementul nu reușește să prindă linkurile exterioare și nu este în măsură să ofere servicii de streaming.

Soluţie

Pentru acest tip de eroare, este mai bine să așteptați ca dezvoltatorii să rezolve această problemă și apoi să încercați să accesați suplimentul după câteva minute. Uneori, chiar și o actualizare poate provoca complementul să se comporte într-un asemenea mod.

Recenzii IceFilms Kodi

Cei 3 lucrează grozav filmele de gheață care nu se răzuiesc bine. Ia-l de la smash repo și zice că nu e fix

– MO (@kmar_NY) 20 septembrie 2017

Erorile și erorile zilnice au dus la o reacție mai puternică a utilizatorilor Kodi în ultima lună. Cea mai frecventă dintre ele este problema lui de răzuire. IceFilms este introdus de Kodil repo după ce a fost scos de Fusion Repository. De atunci, și-a pierdut farmecul.

De ce să folosești filmele de gheață atunci când convenantul are totul potrivit?

– Shaun Bradley (@ShaunBradders) 19 august 2017

Se pare că Covenant a obținut toată lumina reflectoarelor într-un interval de timp atât de scurt încât a dezrădăcinat un add-on video excelent din timpul său. Deoarece există prea multe erori în suplimentul IceFilms, utilizatorii Kodi preferă o soluție simplă, adică instalarea Covenant. Aceasta a dus la scăderea popularității IceFilms.

Împachetându-l

IceFilms s-ar putea să nu fie la fel ca înainte, dar oferă încă ore lungi de divertisment. Puteți viziona toate cele mai recente filme când instalați Icefilms pe Kodi. Acest supliment poate fi găsit în Depozitul Kodil și de atunci și-a pierdut farmecul.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map