Urmăriți canalele IPTV în direct și transmiteți toate emisiunile, filmele, sporturile și muzica dvs. preferate cu acest supliment. În acest ghid, am discutat despre procesul pas cu pas despre cum se instalează Ultimate IPTV pe Kodi.

Ca întotdeauna, ar trebui să ai cel mai bun VPN pentru Kodi care poate ocoli restricțiile geografice și să le permită utilizatorilor să acceseze conținutul preferat în siguranță.

Dacă vă întrebați, „de ce am nevoie de un VPN pentru Kodi“? Apoi, răspunsul este că suplimentele IPTV Kodi sunt blocate geo și pentru a accesa fluxurile lor, este necesar un VPN.

Whitecream a creat un supliment celebru IPTV „Ultimate IPTV” și poate fi găsit în depozitul Kodi Israel. Adăugarea IPTV finală oferă multe canale populare de addonți kodi, inclusiv beIN Sports, ESPN, MTV ș.a..

Cum se instalează IPTV Ultimate pe Kodi Leia și Krypton

 1. Deschis Kodi pe sistemul tău > Apăsați pe Pictograma Setări (pictograma în formă de angrenaj) pe care o vedeți în partea de sus a ecranului > Acum selectați Manager fișiere.cum să instalați iptv-ul final pe kodi
 2. Aici vedeți două imagini exacte pe partea stângă și dreapta a ecranului, faceți dublu clic pe Adaugă sursa în partea stângă a ecranului > Acum faceți clic pe „Nici unul’ > Tastați adresa URL http://www.lvtvv.com/repo/ și faceți clic pe O.K > Introduceți numele „Kodil Repo“ și faceți clic pe O.K > Clic O.K din nou.Cum se instalează Ultimate IPTV pe Kodi Krypton Versiunea 17.6 sau versiune inferioară
 3. Reveniți la ecranul de pornire Kodi apăsând „Esc’ butonul de pe tastatură de mai multe ori > Acum faceți clic pe Adăugasuplimente fila > Apoi Pachet instalare pictogramă (pictogramă în formă de cutie) prezentă în colțul de sus.iptv final la configurarea kodi
 4. Click pe Instalați din Zip Fişier printre lista de opțiuni > Selectați Kodil Repo din lista care apare pe o casetă > Acum faceți clic pe repository.kodil-1.3.zip > Lăsați instalarea să finalizeze.iptv final pe setările kodi
 5. Acum selectați opțiunea Instalați din Repositoriu > Click pe Kodil (Kodi Israel) ,, Repozitor > Apăsați pe Video Add-on-uri > Apoi derulați în jos pentru a găsi Ultimate IPTV > Acum faceți clic pe Instalare.iptv final asupra configurației kodi
 6. Pentru a vizualiza suplimentul, deschideți Kodi > Add-on-uri > Componente video > IPTV final.

cum să adaugi iptv-ul final pe kodi

Avertizare! Ar trebui să utilizați un VPN pentru a rămâne anonim în timp ce utilizați IPTV Ultimate, deoarece vă va proteja confidențialitatea. Utilizați 85% reducere la PureVPN și transmite conținut nelimitat pe IPTV Ultimate.

Cum se instalează IPTV Ultimate pe versiunea 16 sau superioară a lui Kodi Jarvis

 1. Lansa Kodi Jarvis > Click pe sisteme > Manager de fișiere > Dublu click Adaugă sursa pe ecranul stâng > Clic ‘Nici unul’ și tastați URL http://www.lvtvv.com/repo/ și faceți clic pe Terminat > Introduceți numele „Kodil Repo“ > Clic Terminat > Clic O.K a închide cutia.
 2. Acum revenind la Kodi Principal Meniul > Click pe Setări opțiune > Adăugasuplimente > Instalare din Zip Fişier > Kodil Repo > zip
 3. Instalare din Repertoriu > Depozite Kodil > Componente video > IPTV final > Instalare > se bucura!

Ultimate IPTV Descărcați fișierul Zip APK

Descărcați direct Final IPTV repertoriu fișier zip de aici de pe dispozitivul dvs. și urmați acești pași pentru a continua cu instalarea IPTV finală.

 1. Când descărcarea este completă, lansați Kodi pe sistemul dvs. > Mergi la Adăugasuplimente > Cutieîn formă de icoană în stânga sus.
 2. Instalare din Zip Opțiune fișier > Va apărea o casetă, căutați fișier Zip pe care l-ai descărcat pe sistemul tău > Așteptați instalarea.
 3. Acum faceți clic pe Instalare din Repertoriu > Kodil Repertoriu> Video Adăugasuplimente > Final IPTV > Instalare > Acum Bucurați-vă!

IPTV final nu funcționează / eroare / probleme pe Kodi

Ultimate IPTV Nu există un flux disponibil

Utilizatorii Kodi s-ar putea înfuria când văd că același mesaj apare pe ecranul lor atunci când încearcă să transmită un canal. Acest lucru ar putea fi mai frustrant atunci când emisiunea dvs. TV preferată urmează să se difuzeze.

Soluţie

O soluție simplă la această problemă este că obțineți un VPN Kodi care va debloca restricțiile geografice. Aceasta înseamnă că nu puteți vizualiza canalele care sunt disponibile pentru streaming în afara regiunii dvs. decât dacă aveți un VPN. În cazul în care nu sunteți dispus să cheltuiți la abonarea la o VPN, puteți încerca cel mai bun VPN gratuit pentru Kodi.

Problemă finală de tamponare IPTV

Buffering-ul este o problemă comună cu care se confruntă în mare parte fiecare utilizator Kodi. Ar putea fi iritant atunci când vă aflați în mijlocul show-ului dvs., iar videoclipul rămâne oprit pentru buffering.

Soluţie

Ștergerea memoriei cache de pe Kodi ar putea fi rezolvată prin diferite moduri. Cu toate acestea, soluția optimă este să vă ștergeți memoria cache cu Merlin Auto Cleaner. Acest add-on are potențialul de a vă curăța automat cache-ul.

Playlist Ultimate canale IPTV

Ultimate canale IPTV acoperă multe playlist-uri. Unele dintre cele mai populare canale IPTV sunt prezentate mai jos:

 1. OSN
 2. a fi implicat în sporturi
 3. Eurosport
 4. MTV
 5. Cinema premium
 6. Cartoon Network

Recenzii IPTV ultime

Utilizatorii Kodi în timp ce utilizează suplimentul IPTV IPTV pe iPhone-ul lor se confruntă cu diverse probleme, cum ar fi un mesaj care continuă să afișeze „acesta este sfârșitul suplimentului Ultimate IPTV”. Acest lucru irită utilizatorii și trec la alte suplimente Kodi.

recenzie ultimă iptv

Unii utilizatori Kodi au punctul de vedere că suplimentul IPTV Ultimate utilizează conturi IPTV furate. Drept urmare, când multe persoane au început să folosească acest supliment, acestea au început să închidă conturile.

ultimul reddit iptv

Pentru a înfășura lucrurile

Transmiteți sute de canale IPTV pe suplimentul IPTV IPTV Kodi. Este cel mai bun loc pentru a viziona filme premium fără abonament și pentru a urmări evenimente sportive, fără a petrece un ban. Acest supliment se actualizează constant cu noi legături și surse, în timp ce aplică și filtre pentru a restrânge rezultatele căutării. Acest ghid arată pași detaliate despre cum se instalează Ultimate IPTV pe Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me