Cum se instalează IPVanish pe FireStick – Instalare ușoară

ipvanish-on-firestick


Căutați un ghid despre cum se instalează IPVanish pe Firestick? Ei bine, fără umbră de îndoială, ai ajuns la locul potrivit!

În această demonstrație pas cu pas, vă voi parcurge tot ceea ce trebuie să știți despre una dintre cele mai populare VPN pentru FireStick – IPVanish!

Pe lângă ghidurile de instalare ale IPVanish, acest articol aruncă lumină în ceea ce privește caracteristicile vedetei și, de asemenea, elaborează o procedură simplă pentru testarea acesteia pe Amazon Firestick, după ce a fost configurat..

Veți găsi exact ceea ce ați căutat, fără alte detalii, iată un simplu proces pas cu pas de instalare a IPVanish pe Firestick pentru a merge AWOL oricând doriți!

Cum se instalează IPVanish pe Firestick?

Au trecut zilele în care instalarea unui VPN pe Firestick s-a dovedit a fi un proces descurajant. În prezent, procesul este la fel de similar cu descărcarea Subway Surfer pe telefonul dvs., deoarece IPVanish este printre primii furnizori VPN a căror aplicație este disponibilă (gratuit) pentru instalarea în Amazon Appstore!

Urmând pașii ușori menționați mai jos, puteți descărca aplicația într-un bliț.

 1. Deschideți Firestick-ul și navigați la Căutare opțiune din meniu de-a lungul părții din stânga sus a paginii de pornire. Ecranul va arăta ca o lupă cu literele A la Z care sunt mai jos
 2. Găsiți bara de căutare parcurgând literele și introduceți „VPI”În bar
 3. La scrierea IPV, bara de căutare vă va oferi o listă de cuvinte. Derulați în jos și faceți clic pe IPVanish
 4. Ecranul următor va conține câteva detalii despre IPVanish și un an Instalare Faceți clic pe buton
 5. La instalare, vi se va cere să introduceți Nume de utilizatorși Parola. Conectați-vă pentru a continua
 6. După terminarea înregistrării, faceți clic pe butonulAutentificare opțiune și începeți să utilizați aplicația dvs. IPVanish
 7. Puteți selecta Conectațibutonul din aplicația dvs. recent descărcată. Dispozitivul dvs. de transmisie poate trimite o solicitare de conectare. Acest mesaj vă va informa că IPVanish dorește să vă monitorizeze traficul în rețea. Click pe O.K a continua. Dacă doriți să dezactivați VPN, apăsați pe Deconectat buton

Cum să testați dacă IPVanish funcționează pe Amazon Firestick?

Dacă doriți să testați dacă VPN-ul dvs. IPVanish funcționează sau nu pe Amazon Firestick, urmați acești pași simpli.

 1. Accesați magazinul de aplicații Amazon și descărcați Mozilla Firefox sau Chrome. Ambele browsere sunt complet gratuite pentru descărcare și utilizare
 2. Acum atingeți opțiunea de conectare din IPVanish pentru a stabili o conexiune
 3. Lansați browserul descărcat introducând această adresă URL- https://dnsleaktest.com
 4. Când ajungeți pe site-ul web, puteți vedea adresa IP și locația. Dacă IPVanish funcționează, nu va fi similar cu cel pe care îl aveți deja
 5. În sfârșit, alegeți testul standard și asigurați-vă că nu există scurgeri DNS atunci când utilizați VPN

Este important să utilizați un VPN cu Firestick?

Deși nu este obligatoriu, este recomandat să utilizați întotdeauna un VPN cu Firestick. Întrucât majoritatea oamenilor consideră că acesta este doar un alt cost inutil care ar putea încetini conexiunea la internet a Fire TV. Iată o listă cu câteva motive care sunt suficiente pentru a stabili de ce este necesar să nu folosiți niciodată Firestick fără VPN.

Ușor de utilizat Wi-Fi public

Una dintre principalele atracții ale unui Firestick este portabilitatea sa, deoarece micuța cutie poate fi transportată oriunde este necesar. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că veți utiliza Wi-Fi public în restaurante, hoteluri și alte astfel de locuri, care este foarte nesigur și nesigur.!

Cu toate acestea, dacă se întâmplă să utilizați un VPN, criptarea acestuia vă va permite să folosiți Firestick-ul dvs. în aceste rețele noi, fără să vă faceți griji că nici măcar un centimetru din datele dvs. sunt scurse!

Acces la conținut în străinătate

Odată cu tragerea masivă a crimelor informatice și a altor probleme de confidențialitate digitală, multe site-uri web preferă să se izoleze într-o anumită regiune / țară din motive de securitate. Deoarece acestea pot fi accesate numai de la o adresă IP pe care serverul o permite, intrarea pe astfel de site-uri este imposibilă decât dacă sunteți prezent în acea regiune.

Un VPN nu numai că securizează datele dvs., dar vă schimbă și adresa de IP, aceste aplicații / software tind să fie o alegere de top pentru un număr mare de utilizatori geo-restricționate să ocolească serverele și să acceseze conținut restricționat de oriunde este necesar.

Siguranță și securitate

Firestick-ul este creat pe o versiune a sistemului de operare Android numit Fire OS. În timp ce Android este foarte popular în întreaga lume, acesta este, de asemenea, notoriu nesigur și nesigur.

Prin urmare, utilizatorii de firestick sunt deschise atacurilor hackerilor, precum și ISP-urilor, supravegherii guvernelor și altor organizații. Folosind un VPN, vă puteți salva de toate aceste riscuri.

De ce IPVanish este o alegere mai bună pentru dvs.?

În ciuda faptului că industria este acum încărcată de o multitudine de VPN-uri, IPVanish este fără îndoială una dintre cele mai bune VPN-uri pentru Firestick. Am câteva motive solide să susțin această afirmație!

Acest VPN este dotat cu un add-on oficial disponibil în Amazon App Store, care facilitează instalarea și rularea. Aplicația a fost special concepută pentru utilizatorii Firestick și a fost una dintre primele câteva VPN-uri care a oferit un software dedicat pentru dispozitivul Amazon..

Mai mult, când vine vorba Utilizatori Kodi, IPVanish nu impune restricții privind cantitățile de date, precum și tipurile de fișiere pe care le utilizați. IPVanish pe serverele Kodi destul de bine, deoarece deblochează suplimentele Kodi cu restricții geo-restricționate.

Este cunoscut ca unul dintre cei mai siguri furnizori de pe piață, deoarece vine cu un AES 256 biți criptare care se poate rupe practic. Are caracteristici de securitate precum: Protecție împotriva scurgerilor DNS care are grijă de datele dvs. personale. Dacă doriți să faceți un flux inteligent și lin, atunci acest VPN este cu siguranță cel pentru dvs..

Asta ne duce la capăt. Ați găsit util acest articol? Dacă aveți întrebări și sugestii, informați-ne lăsând un comentariu mai jos.

Pro-uri

 1. Are 1300+ servere în 70 de țări.
 2. Criptare AES-256 biți de grad militar.
 3. Suportă 8 sisteme de operare și dispozitive diferite.
 4. Funcție Comutator Kill Switch integrat .

Contra

 1. Sub 14 ochi Jurisdicție
 2. Oferă doar o garanție de returnare de 7 zile.

Concluzie

IPVanish este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni furnizori de VPN din industrie, iar caracteristicile sale o dovedesc. Conectivitate instantanee, siguranță de înaltă performanță și viteză perfectă este ceea ce este de așteptat să formeze un furnizor VPN de prim rang. În ciuda tuturor caracteristicilor uimitoare, există un lucru care mă preocupă; se încadrează în jurisdicția de 5 ochi.

În afară de asta, nu există niciun astfel de lucru care să mă oprească să recomand acest VPN cititorilor mei. Înaintează, încearcă acest VPN și sper că vei avea o experiență grozavă cu el.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map