Cum se instalează KODI pe Apple TV – 8 Ghid pas cu pas ușor

Să înțelegem cum se instalează KODI pe Apple TV 4,3,2,1 nu este o sarcină ușoară. Dar, am simplificat-o cu ajutorul celor 8 pași simpli pentru instalarea KODI pe Apple TV.


Unul dintre cele mai importante lucruri în zilele noastre pentru fiecare streamer online este un VPN Kodi care poate debloca site-urile restricționate și poate oferi confidențialitate online extremă. Dacă doriți să fiți rentabili, puteți încerca furnizorii de VPN Kodi gratuite. În al doilea rând, trebuie să începeți să vă asigurați că aveți următoarele lucruri gata pe Apple TV pentru a instala KODI cu ușurință. Asigurați-vă că știți cum să instalați un VPN pe Kodi.

Kodi pe Apple TV

Înainte de a vă grăbi, configurați Kodi pe ipad ar trebui, de asemenea, următoarele:

 1. Xcode 8 sau o versiune ulterioară (gratuită)
 2. Utilitarul iOS App Signer pentru Mac (gratuit)
 3. Cel mai recent fișier KODI .deb pentru tvOS (gratuit)
 4. Cont gratuit pentru dezvoltator Apple (dar activ) (înregistrați-vă dacă nu aveți unul)
 5. Un computer sau laptop Mac care rulează Mac OS X 10.9 sau o versiune ulterioară

Dar înainte de a merge mai departe, ar trebui să vă reamintim că singura metodă fiabilă de instalare pentru Kodi funcționează pe Apple TV 4 și 2. Există și ghiduri de instalare pentru Apple TV 1 și 3, dar, din păcate, nu funcționează. Prin urmare, ghidul nostru se va concentra pe Apple TV 4 și 2.

S-ar putea să-ți pierzi banii în spatele unor playere digitale scumpe, dacă nu cunoaște adevărul urât în spatele dispozitivelor media 4k.

how-to-install-sideload-Kodi-la-mar-TV

Ce este Apple TV?

Apple TV nu trebuie confundat cu Macintosh TV, care a fost primul televizor computer Apple. Apple TV este la fel ca alte cutii de streaming, dar cu un design clasic și specificații Apple.

Până acum, Apple a lansat 4 generații de player digital media. Prima a apărut în septembrie 2006 cu livrările începând cu martie 2007. Iar cea mai recentă a fost anunțată în septembrie 2015 cu actualizări majore, după cum a spus de Tim Cook (CEO Apple) „Viitorul televizorului este aplicațiile”.

El a adăugat în plus că un sistem de operare excelent a fost necesar pentru Apple TV pentru a capta piața în creștere a utilizatorilor de televiziune conectată din SUA.

Apple TV utilizatori

Apple TV a înregistrat o scădere a vânzărilor de la un an la an și a scăzut până la 8% chiar în același timp în anul precedent. Nu produsul în sine era noroios.

Cu toate acestea, experiența generală este cu atât mai așteptată de la un player media care nu a fost la curent. Dar a fost până când Apple a reînnoit Apple TV Generation 4th cu uimitoarea rezoluție 4K Ultra HD. Apple TV generația a 4-a creează o frenezie în rândul utilizatorilor.

KODI, Media Player

KODI, cunoscut și sub denumirea de XBMC (Xbox Media Center), este gratuit și face deja un zgomot cu milioane de utilizatori din SUA, Marea Britanie, Canada, Germania și altele. KODI este foarte personalizabil cu o varietate de piele și pluginuri, în principal datorită naturii sale open source.

KODI s-a confruntat cu probleme de legalitate, dar în termeni simpli, este un player media elegant care permite utilizatorilor să transmită un flux de orice tip de conținut, fie că este vorba de conținut plătit sau de a pune mâna pe conținut protejat de drepturi gratuite. Există o mulțime de suplimente extraordinare KODI pentru utilizatori să se uite la filme, sport, TV și multe altele.

Cum se instalează KODI / XBMC pe Apple TV 4a generație

Dacă vă întrebați dacă puteți instala KODI pe Apple TV de generația a patra, atunci trebuie să vă pregătiți. Instalarea KODI pe acest dispozitiv nu este la fel de ușoară ca instalarea unei aplicații în telefonul mobil.

Începeți să descărcați software-ul menționat mai sus pe Apple TV din generația a 4-a. Mergând mai departe, citiți ghidul nostru pentru menținerea dispozitivului actualizat, cum să actualizați kodi pe Apple TV.

În plus, veți avea nevoie de un cablu USB-C la USB-A.

Cum se instalează KODI / XBMC pe Apple TV generația a 4-a folosind USB C la A

Cablu USB C la USB A

Acest proces vă va permite să configurați KODI pe Apple TV 4 fără Jailbreak. Acest lucru vă va permite să reîncărcați KODI pe Apple TV.

Cum se instalează Kodi pe Apple TV folosind Cydia Impactor

Urmați acești pași pentru a instala Kodi pe Apple TV prin Cydia Impactor:

1. Convertiți Fișier Kodi deb în ipa fişier > Decuplați „data.tarFișier.

2. Deschideți folderul numit ‘date’> Mergi la Aplicații > Creați un folder nou cu numele ‘Încărcătură utilă în aceeași destinație din „Kodi.app“.

3. Acum a tăia și pastă „Kodi.app“ folder din folderul nou creat numit „Folder de încărcare” > Fermați dosarul de sarcină utilă > Selectați ZIP ca format de arhivă> numește-l așa „Kodi.ipa“.

4. Acum, conectați-vă Dispozitiv Apple TV pentru dumneavoastră PC > Deschis Cydia Impactor > Copie și pastă Kodi.ipa fişier > Acum va trebui introduce ta ID-ul Apple.

5. Acum conectați ta Apple TV pentru dumneavoastră televizor și întoarce-l PE.

Aici veți vedea Kodi în meniul de aplicații gata de utilizare!

Sideloading cu Xcode și iOS App Signer

 1. Atașați-vă Apple TV la computerul dvs. Mac și porniți un nou tvOS > Proiect de aplicație în Xcode.Această metodă se numește Sideloading cu Xcode și iOS App Signer
 2. Creați un identificator unic cu un nou nume de proiect KodiApple TV. Împreună cu acesta, asigurați-vă că creați un identificator de pachet unic care utilizează același nume de proiect.ușor de-a instala-Kodi-la-mar-TV-4
 3. Dacă vă confruntați cu o problemă pentru dosar provizoriu, dați clic la remedierea problemei.how-to-sideload-Kodi-la-mar-TV-4
 4. Vi se va cere să vă înscrieți pentru un cont de dezvoltator gratuit.how-to-sideload-Kodi-la-mar-TV-4
 5. Ulterior, selectați-vă echipa de dezvoltare.folosind-sideload-metoda-pentru-instalarea-kodi-on-apple-tv
 6. Mergeți mai departe și deschideți App App Signer. Selectați un certificat de semnare și un profil de aprovizionare. Faceți clic pe Start și selectați o locație de ieșire. În această etapă alegeți fișierul dvs. KODI .deb descărcat ca fișier de intrare.ușor de configurare-pentru-sideloading Kodi-la-mar-TV-4
 7. Înapoi la Xcode. În Xcode, selectați meniul Window, apoi faceți clic pe Devices.8-pași-instalare-Kodi-la-mar-TV-4
 8. Pentru a adăuga Apple TV, găsiți dispozitivele conectate și selectați Apple TV împreună cu butonul plus pentru a adăuga dispozitivul.

Instalați-Kodi-17.4-la-mar-TV

Imediat după selectarea Apple TV în câmpul de mai sus, veți fi pregătiți să vă bucurați de KODI pe Apple TV. Însă pentru a vă spori distracția, este posibil să doriți să alegeți unul dintre cei mai buni addonți KODI pentru a vă ajuta să difuzați filmul, sportul sau orice altceva preferat.

5 cele mai bune jocuri Apple TV pentru 2020 în doar 5,00 USD

Jocurile sunt întotdeauna o emoție pentru un copil sau o persoană în vârstă. Cu o tehnologie excelentă și o grafică pe generația a 4-a Apple TV, veți fi încântat să jucați cât mai multe jocuri doriți. Tendința de a juca jocuri pe rezoluție înaltă a Apple TV este în creștere. Următoarea este programul pentru cele mai bune 5 jocuri Apple TV.

 1. Mașinariu (4,99 USD)

  Este un joc de aventură punct-și-clic pe joc dezvoltat de Amanita Design.Machinarium-best-joc-de-mar-TV

 2. Lumino City (4,99 USD)

  Dezvoltat de State of Play Games, Lumino este un joc de puzzle de aventură.Lumino-City

 3. Drive AG (3,99 USD)

  Jocul de curse aprins a fost dezvoltat de ZORG Entertainment Ltd, este plin de ambarcațiuni anti-gravitație.AG-Drive

 4. Alto’s Adventure (4,99 USD)

  Jocul de snowboard de runner fără sfârșit de Snowman.Altos-Adventure

 5. Crossy Road (gratuit)

  Jocul Free Arcade a fost dezvoltat de Hipster. Se învârte în jurul conceptului de cruce de pui.

crossy road joc gratuit pentru mere TV

Cum se instalează KODI / XBMC pe Apple TV 2nd Generation

act de renunțare Helix este ultima versiune a KODI care a lucrat la Apple TV din a doua generație.

Modul ușor de a configura KODI pe Apple TV 2 folosește liniile de comandă de pe Mac.

Deschideți terminalul pe Mac și tastați comanda dată.

ssh [email protected]
Exemplu: ssh [email protected]

Va cere parola implicită care este alpin

Continuați cu introducerea următoarelor comenzi

wget de instalare apt-get install

wget -0- http://apt.awkwardtv.org/awkwardtv.pub | apt-key add –

ecou "deb http://apt.awkwardtv.org/ stablemain"> /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list

ecou "deb http://mirrors.kodi.tv/apt/atv2 ./" > /etc/apt/sources.list.d/xbmc.list

actualizare apt-get

apt-get install org.xbmc.kodi-atv2

repornire

Ei bine, asta este atât de ușor pe măsură ce devine și sunteți gata să mergeți! Acum veți putea rula aplicația KODI pentru Apple TV 2. Și dacă după citirea acestui ghid, împărtășiți feedback-ul dvs. în comentarii secțiunea de mai jos.

Dispozitive alternative Windows pentru Kodi

 1. Kodi pe Roku
 2. Kodi pe Zmeura Pi 
 3. Kodi pe iPad
 4. Kodi pe Firestick
 5. Kodi pe Windows
 6. Kodi pe Xbox One
 7. Kodi pe scutul Nvidia

Apple TV 4 vs Nvidia Shield TV pentru KODI

Noua generație Apple TV lansează noua platformă Apple TVOS și ecosistemul de aplicații. În timp ce Nvidia Shield TV este cea mai importantă casetă pentru Android TV, cu un accent unic pe Performanța jocurilor.

Puteți ridica Apple TV a patra generație pentru 179 USD sau 199 USD cu 32 concerte, respectiv 64 concerte de stocare. În timp ce puteți obține Nvidia Shield TV pentru 199 USD sau 299 USD cu 16 concerte sau 500 tranzacții de stocare, ambele expandabile, datorită slotului pentru card micro SD.

Caracteristici la distanță

Apple TV vine cu un controlor de voce destul de neted standard cu trackpad, dar Nvidia Shield vine la standard cu un controler de joc. Puteți achiziționa întotdeauna o telecomandă separat, deci, evident, jocul este o prioritate majoră aici pentru Nvidia Shield cu un gamepad standard.

Dar, acest lucru poate fi folosit și pentru navigarea în sistem și pentru a controla conținutul media, iar cu un receptor IR în față, puteți utiliza, de asemenea, telecomanda universală standard la fel cum ați putea face cu un Apple TV. Comparând acum telecomanda, ambele sunt un factor de dimensiune și formă oarecum similar.

Ambele au controlere de volum, dar telecomanda Apple TV controlează direct volumul unui televizor prin infraroșu, în timp ce telecomanda Nvidia controlează volumul din caseta Nvidia însăși folosind un glisor sensibil la atingere de pe telecomandă.

Ambele au design metalic subțire de înaltă calitate, cu o baterie internă reîncărcabilă. Acum doar telecomanda cu scut include o mufă pentru căști pentru ascultarea audio privată. Deși Apple TV poate asocia căști Bluetooth pentru o funcționalitate similară.

Proiecta

Designul cutiei Nvidia cu formele sale geometrice și suprafețele mult texturi aduce într-adevăr multă atenție, desigur, avem și acea semnătură cu lumină verde în partea de sus. Poate fi, de asemenea, ridicat în lateral, folosind accesoriul opțional pentru suport metalic.

Apple TV este un design mult mai subtil și compact, cu o lumină albă de stare LED în față și, desigur, este menit să dispară dispărând în fundal. Dar Shield are un buton de alimentare capacitiv pe partea de sus, pe care Apple TV nu are faptul că ceva nu este obișnuit, majoritatea set-top box-urilor, există diferențe mult mai mari.

Specificație

Tot noul Apple TV 4K vine cu un procesor A10X Fusion Chip modernizat. În timp ce Shield vine cu procesor Nvidia Tegra X1.

Tehnologia de rezoluție acum pe care o au ambele este competitivă, deoarece Shield are ecranul 4K HDR la 60 Hertz, pe cealaltă parte, Apple TV 4K are și aspecte similare de rezoluție / video. Cu o grafică și specificații atât de ridicate, ambele sunt livrate cu un preț mare.

Dar hei, acesta nu este sfârșitul lumii, puteți găsi încă o mulțime de cutii KODI care sunt ușor în buzunar. Și după ce am adunat recenzii și cercetările noastre pentru noi, Nvidia Shield TV este un câștigător clar datorită designului și performanței sale elegante.

Urâtul adevăr Nu sunteți la curent cu dispozitivele video 4K

Indiferent de dispozitivul pe care îl cumpărați pentru divertismentul dvs., ceea ce contează este 4K este doar o parte a ecuației. Conținutul trebuie să fie compatibil cu 4K, urmat de televizorul în sine, cu acest lucru trebuie să vă asigurați că conținutul transmis este grafic de 4K. Televizorul trebuie să fie, de asemenea, capabil să vă ajusteze graficele de înaltă definiție.

Așadar, chiar dacă sunteți dispus să cheltuiți până la 300 USD pe un player media, nu veți mai putea transmite conținut clasic 4K. Acesta este factorul cel mai limitativ, deoarece tehnologia de a scoate în evidență livrarea conținutului trebuie să depășească și ea.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map