Cum se instalează Kodi pe Mac OS cu Kodi Library Setup

Suportul multi-platform al Kodi este unul dintre numeroasele motive pentru care acest software este atât de popular în rândul streamerelor online și al tăieturilor de cablu. Această versatilitate este ceva apreciat de mulți geek tehnologici, deoarece este destul de rar de văzut. Mac-ul fiind un top al sistemului de operare al liniei este preferat de oameni datorită caracteristicilor sale uimitoare.


După Microsoft Windows, Mac este cel mai folosit sistem de operare desktop din întreaga lume. Mulți utilizatori preferă să folosească macOS pentru uz personal datorită interfaței sale uimitoare și a funcționalităților sale impresionante. Kodi pentru Mac este ceva pe care utilizatorii de Mac le-ar plăcea să le aibă.

Imaginează-ți unirea unuia dintre cele mai bune sistem de operare cu unul dintre cele mai bune programe de streaming online; MacOS și Kodi!

Pare grozav, nu?

Este într-adevăr o experiență minunată, având Kodi pentru Mac OS datorită funcționalităților și funcțiilor. Este o opțiune mai bună pentru utilizatorii care preferă comoditatea și interconectivitatea dispozitivelor lor mobile și desktop. Interfața și calitatea afișării unei cărți Mac sunt lăudate la nivel global și nu există niciun al doilea gând despre asta. Streamerele online preferă vizionarea de filme și emisiuni TV în definiție HD, care este posibilă cu aplicația Kodi pentru Mac.

În al doilea rând, faptul că malwaresele și virusul nu sunt binevenite în MacOS, face ca acesta să fie mai fascinant. Streamingul online poate fi uneori un efort riscant și mulți utilizatori se abțin să se angajeze în aceasta din cauza consecințelor. Cu toate acestea, utilizatorii de Mac nu își fac griji pentru astfel de probleme, deoarece Mac este unul dintre cele mai sigure sisteme de operare de utilizat.

Un alt lucru minunat despre Mac, care îl diferențiază de alte sisteme de operare, cum ar fi Windows și Android, este stabilitatea. Aplicațiile de pe Mac nu se prăbușesc așa cum se întâmplă în alte sisteme de operare. Eșecurile de fișiere sau aplicații sunt ceva cu care un utilizator MacOS nu este prezentat și acest lucru face ca acest sistem de operare să fie mai bun decât alții.

Deci, la scară comparativă, streamingul online cu Mac OS poate fi o opțiune mai bună decât o pot face alții!

Este Kodi sigur pentru Mac?

Intr-adevar! Așa cum am menționat mai devreme, MacOS în sine este foarte sigur, deoarece niciun malware sau viruși nu pot intra în sistem, care este unul dintre USP-urile sale. Mai mult, dacă utilizatorul utilizează suplimente oficiale Kodi, atunci nu există riscul de a cădea pradă virusului, spre deosebire de alți utilizatori de sistem de operare.

Problemele de siguranță apar atunci când utilizatorii optează pentru suplimente Kodi de la terțe părți care au spyware și malware în depozitele lor. Nu este necesar ca orice supliment terț Kodi să aibă ceva suspect în depozitul său. Nu foarte multe cazuri au fost observate ca acesta, dar recent, s-au descoperit că multe infecții Kodi sunt infecțioase.

Cu toate acestea, vă puteți bucura de utilizarea altor suplimente Kodi pentru streaming de filme, sport și multe altele, fără să vă faceți griji pentru siguranța de pe Mac.

Cerințe pentru Mac pentru a configura Kodi pe Mac

Următoarele sunt cerințele pentru a configura Kodi pe Mac OS:

 1. Kodi acceptă procesoare x86 și X64. Dispozitivele Mac au x64 (procesoare pe 64 de biți) care sunt acceptate de Kodi și nu va fi necesară modificări.
 2. Un GPU și OpenGL 2.0 sunt cele mai mici cerințe pentru rularea Kodi, dispozitivele Mac au specificații mai bune în ceea ce privește GPU-urile și aceasta nu ar fi deloc o problemă.
 3. Este necesar cel puțin 2 GB RAM pentru a rula rapid Kodi pe dispozitiv.
 4. Kodi nu necesită mult spațiu pentru instalare și ar acoperi doar 150 mb de stocare.

Cum se instalează Kodi 18 Leia pe Mac

 1. Accesați pagina de descărcare a Kodi.tv și faceți clic pe pictograma de descărcare Kodi pentru Mac OS. Descărcați programul de instalare (64 biți) de pe dispozitiv.
 2. Deschideți fișierul descărcat de pe Mac din dosarul descărcărilor.
 3. Acum trageți și plasați fișierul de configurare Kodi în folderul Aplicații > instalarea aplicației va începe.
 4. După terminarea instalării, deschideți Kodi. (Este posibil să apară o eroare spunând: „nu poate fi deschis pentru că este de la un dezvoltator neidentificat”, deoarece nu ai permis permisiunea de a instala aplicații externe).
  Pentru a activa utilizarea aplicațiilor externe pe Mac-ul dvs., faceți clic dreapta pe aplicația Kodi > Selectați Deschidere. Există un alt mod de deschidere a aplicației, puteți deschide Securitatea & Setări de confidențialitate și faceți clic pe opțiunea „Permiteți aplicațiile descărcate din:”.
 5. Aia este! Acum puteți utiliza Kodi pe MacOS și vă puteți bucura de streamingul întregului conținut preferat prin suplimentele sale uimitoare.

Iată câteva dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru MacOS:

 1. Tubi TV
 2. Popcornflix
 3. Filme cu Big Star
 4. FilmRise
 5. pârâi
 6. WNBC

Acestea sunt unele dintre cele mai bune suplimente pentru a încerca în aplicația Kodi pentru Mac. Unele dintre acestea sunt suplimente neoficiale Kodi, în timp ce altele sunt adaosuri oficiale Kodi autorizate.

Cum configurați biblioteca Kodi pe Mac OS

Dacă doriți să actualizați biblioteca Mac OS cu metadate, urmați acești pași:

 1. Deschis Kodi
 2. Clic Filme
 3. Selectați Intrați în secțiunea fișiere
 4. Click pe Adăugați videoclipuri opțiune
 5. Click pe Naviga > Acum deschideți folderul care conține videoclipurile dvs. pentru a fi încărcate și faceți clic pe OK
 6. Faceți clic încă o dată pe OK și folderul va fi încărcat.
 7. Reveniți la meniul principal și deschideți secțiunea Filme.
 8. Va apărea o fereastră > Selectați filme și conținutul va fi adăugat în biblioteca dvs..

Concluzie

Până acum, ai fi înțeles cu siguranță că instalarea Kodi pentru Mac nu este deloc complexă. Recomand utilizatorilor Mac să încerce să utilizeze Kodi pentru streaming online, deoarece are câteva funcții excelente. Am menționat mai sus câteva dintre cele mai bune suplimente Kodi pe care le puteți folosi pentru a transmite toate ultimele filme și emisiuni TV, așa că încercați.

Kodi pe MacOS este ceva ce îți va plăcea, dacă ești un fan de streaming care salută software și dispozitive de streaming de calitate. Am încercat-o personal și vă asigur că merită să vă fotografiați. Cu toate acestea, dacă vă confruntați cu geo-restricții sau dacă nu puteți instala un supliment, puteți încerca să utilizați un VPN pentru a evita aceste restricții. De asemenea, ar trebui să optați pentru un VPN în timp ce transmiteți online pentru a vă proteja confidențialitatea.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map