Cum se instalează LibreELEC OpenVPN pe Kodi / Raspberry Pi / Amazon Fire TV

Căutați o modalitate de a instala LibreELEC VPN sau informații despre aceasta sau vă întrebați de ce aveți nevoie de VPN pentru Kodi?


Ai ajuns la locul potrivit! Faceți o plimbare prin ghidul nostru și aflați toate lucrurile importante pe care trebuie să le cunoașteți despre cel mai bun VPN pentru Kodi pe care îl puteți utiliza cu LibreELEC.

Fiind o furculiță de Kodi, LibreELEC este utilizat pentru toate dispozitivele, inclusiv Raspberry Pi și Amazon Fire TV Stick, unde puteți instala cu ușurință LibreELEC VPN pentru a vă asigura dispozitivul de amenințările externe. LibreELEC OpenVPN vă va ascunde și adresa IP și vă va permite să navigați pe internet cu libertate.

Cele mai bune furnizori VPN LibreELEC din 2020

După ample cercetări am ales cele mai bune VPN-uri pentru LibreELEC. Analiza noastră s-a bazat pe politica de jurnal, criptarea dublă a datelor, numărul de servere și alți factori. Și, mai ales, ușurința cu care fiecare dintre aceste cele mai bune VPN pentru streaming s-ar putea conecta la LibreELEC.

Furnizori VPNPriceOfferWe Website
PureVPN 10,95 USD 2,91 USD pe lună

Oferta specială: 73% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
Surfshark 11,91 USD 1,99 USD pe lună

Oferta specială: 83% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
CyberGhost 12,99 USD 2,75 USD lunar

83% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
ExpressVPN 12,95 USD 8,32 USD lunar

35% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia

Cum se instalează LibreELEC VPN pe Zmeura Pi în 5 pași

 1. Conectați-vă la dispozitivul LibreELEC prin SSH

În primul pas, trebuie să configuram fișierul pentru VPN pe dispozitivul dvs. LibreELEC și pentru asta trebuie să descărcăm fișierele de configurare. Există două moduri de a face acest lucru. Fie puteți descărca fișierele, apoi utilizați un dispozitiv USB pentru a copia fișierele pe dispozitiv, în timp ce există, de asemenea, un pas ușor în care descărcați direct fișierul pe dispozitivul dvs. cu ajutorul Secure Shell (SSH). 

Pentru a descărca fișierul direct pe dispozitivul dvs. prin SSH, poate fi necesar să deschideți Kodi > Mergi la Setări > Selectați Informatii despre sistem > și faceți clic pe Reţea

Scrieți adresa IP pentru dispozitivul dvs. LibreELEC undeva și conectați-l la dispozitiv utilizând un client SSH. Vă recomandăm PuTTY.

Libreelec openvpn

Instalați PuTTY pe dispozitivul dvs. și introduceți adresa IP în câmpul în care scrie „Nume gazdă”, apoi faceți clic pe Deschide.

Acum, vi se va solicita să introduceți autentificare și parolă. Puteți utiliza acreditările după cum urmează:

Nume de utilizator: rădăcină

Parola: libreelec

 1. Descărcarea fișierelor

Descărcați acum cele două fișiere în directorul dvs., făcând clic pe linkurile de mai jos:

Pentru suplimentul Manager VPN Service, faceți clic pe Aici

Pentru fișierul MPN OpenVPN Configuration, faceți clic aici

 1. Editarea fișierelor de configurare LibreELEC OpenVPN

Trebuie la Storage / MPNVPN.ovpn

Acum, puteți vedea conținutul fișierului de configurare ca mai jos:

1client
2SERVERNAME de la distanță
3remote-cert-eku „Autentificare server web TLS”
4dev tun
5proto udp
6portul 1194
7rezolv-reîncercare infinit
8nobind
9traseu-întârziere 2
10mut-replay-avertismente

Acum, trebuie să înlocuiți cuvântul „SERVERNAME” cu numele serverului la care încercați să vă conectați, adică GBR.mypn.co

Puteți consulta aici lista completă a numelor de server.

 1. Instalarea suplimentului VPN Manager

Acum deschide Kodi > Faceți clic pe Componente suplimentare > Pictograma Instalator pachet > Instalați din fișierul zip > Acum localizați fișierul VPN-Manager-2.4.0.zip pe care l-ați descărcat în al doilea pas.

 1. Conectarea la VPN LibreELEC

După instalarea suplimentului, va apărea o casetă care va citi Setări – Manager VPN pentru OpenVPN.

configurare libreelec openvpn

Selectați furnizorul dvs. VPN Libreelec din listă și introduceți numele de utilizator și parola, apoi faceți clic pe DA pentru a continua.

Acum aveți opțiunea Instalare din fișier zip > Navigați fișierul de configurare de pe dispozitivul dvs., adică MPNVPN.ovpn

Dacă vă solicită să actualizați fișierul .ovpn, faceți clic pe Da și continuați. Dar dacă vă cere să redenumiți fișierul, faceți clic pe NO.

Acum faceți clic pe fila Conexiuni VPN > Prima conexiune VPN > Selectați profilul MPNVPN. Conexiunea va începe automat când vă conectați la dispozitiv data viitoare.

Veți vedea următorul ecran odată ce validarea conexiunii este finalizată. Selectați OK și reveniți la ecranul principal. Acum veți putea accesa conținutul media de pe dispozitiv.

libreelec vpn zmeură pi

Cum să instalați LibreELEC VPN pe Amazon Fire TV în 7 pași

Pentru instalarea LibreELEC VPN pe Amazon Fire TV, trebuie să aveți un router. Fără un router nu puteți instala pe dispozitivul FireTV. Urmați pașii de mai jos:

 1. Deschide browserul web > Tastați adresa de gateway la routerul dvs. (de exemplu, 192.168.XX.XX).
 2. Acum accesați Setări sau Setări avansate > Faceți clic pe WAN.Librelec VPN pe Amazon Fire TV
 3. Selectați PPTP în tipul de conexiune WAN.
 4. În setările WAN DNS de mai jos, solicitați furnizorului dumneavoastră setările SmartDNS.setări avansate libreelec vpn
 5. Introduceți numele de utilizator și parola de la furnizorul dvs..configurare libreelec vpn amazon fire tv
 6. Acum derulați în jos la opțiunea „Cerință specială din ISP” și introduceți adresa serverului pentru orice țară împreună cu numele.Libreelec amazon fire tv setări
 7. Faceți clic pe Aplicați după ce ați terminat și bucurați-vă!

Cum se instalează VPN pe LibreELEC

Puteți instala VPN pe Kodi pe LibreELEC urmând acești pași simpli:

 1. Deschis Kodi > Click pe setări (pictograma roții) > Selectați Setarile sistemului
 2. Faceți clic pe butonul Add-on-uri opțiune și aprinde Surse necunoscute > Reveniți la meniul de setări
 3. Deschis Manager de fișiere > Faceți dublu clic pe butonul Adaugă sursa opțiune > Faceți clic pe unde spune <Nici unul> și tastați acest lucru URL- https://github.com/Zomboided/repository.zomboided.plugins/releases/tag/1.0.0 > Clic O.K > Denumiți această sursă media ca Zomboided și faceți clic pe O.K > Clic O.K din nou pentru a închide caseta de dialog.
 4. Reveniți la meniul principal și faceți clic pe butonul Add-on-uri fila
 5. Faceți clic pe butonul pictograma casetei din colțul din stânga sus > Clic Instalați din fișierul zip opțiune > Parcurgeți lista în jos și selectați Zomboided > Selectați zomboided.plugins.zip > Așteptați notificarea.
 6. Acum faceți clic pe butonul Instalați din depozit > Deschis Repositoriu de suplimente Zboboided > Accesați folderul Servicii > Selectați Manager VPN pentru OpenVPN > Clic Instalare > Așteptați notificarea.
 7. Va apărea un mesaj care va solicita configurarea unui furnizor VPN > Faceți clic pe OK și selectați furnizorul VPN dorit > Conectați-vă la serviciu folosind datele de acreditare cu care sunteți înregistrat.

Instalarea LibreELEC VPN nu este atât de grea pe cât pare. Folosirea unui sistem de operare bazat pe Linux este complexă, dar nu prea mult cum puteți vedea. Acum puteți alege oricare dintre cele mai bune componente Kodi și fluxuri dorite fără restricții.

Pentru a înfășura lucrurile

LibreELEC folosește eticheta „Doar un sistem de operare suficient pentru Kodi” și este furculița Kodi cu care puteți utiliza serviciul OpenVPN pentru a vă conecta la internet din orice parte a lumii. LibreELEC ar putea fi un sistem de operare complex sau limitat, deoarece lipsește caracteristicile de sus ale liniei, dar este perfect pentru utilizatorii Kodi.

Un sistem de operare care a fost proiectat exclusiv pentru a rula playere de streaming media precum Kodi. Unul dintre cele mai bune lucruri care îmi plac personal despre LibreELEC este că nu necesită anumite specificații de înaltă performanță. Puteți avea un dispozitiv simplu precum Raspberry Pi și vă puteți bucura în continuare de Kodi fără probleme.

Unul dintre dezavantajele mari pe care le-am remarcat a fost că nu puteți instala o VPN pe LibreELEC fără să aveți Kodi. În afară de asta, aș recomanda personal tuturor tăietorilor de fir pentru a încerca Kodi cu LibreELEC VPN, deoarece este un lucru uimitor să ai.

În acest ghid am oferit un proces detaliat despre modul de configurare a VPE LibreELEC pe Raspberry Pi, Amazon FireTV și Kodi. Prin urmare, urmați pașii descriși mai sus și bucurați-vă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map