Actualizare a depozitului Mucky Duck: Depozitul Mucky Duck a fost închis din cauza revendicărilor privind drepturile de autor și nu mai este disponibil.

Avertizare! Ar trebui să utilizați un VPN pentru a rămâne anonim în timp ce utilizați Mucky Duck Repo, deoarece vă va proteja confidențialitatea. Utilizați 85% reducere la PureVPN și transmite conținut nelimitat pe Mucky Duck.

Instalarea Mucky Duck Repo pe Kodi este o alegere populară printre filme, emisiuni TV și fani sportivi. Singurul motiv pentru care oricine ar putea să vină este diversitatea opțiunilor de adăugare oferite utilizatorilor săi. Vă recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze Mucky Duck Repo pe dispozitivele Kodi sau software-ul lor pentru a avea acces la o gamă largă de filme, emisiuni TV și suplimente sportive, printre altele. În acest ghid, vă oferim un ghid pas cu pas despre cum se instalează Mucky Duck Repo pe Kodi.

Câteva dintre suplimentele uimitoare care pot fi găsite în Mucky Duck Repo sunt enumerate mai jos:

 1. 123Movies
 2. U.B.A.R
 3. GenVideos
 4. Afdah
 5. Cutie HD

Următorii pași pentru instalarea Mucky Duck Repo pe Kodi sunt descriși mai jos:

Cum se instalează Mucky Duck Repo pe Kodi Krypton Versiunea 17

 1. Deschis Kodi pe dispozitiv > Mergi la Setări > Acum faceți clic pe Manager de fișiere.cum se instalează Mucky Duck Repo
 2. Acum faceți dublu clic pe Adaugă sursa prezent pe partea stângă > Tastați adresa URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml unde se spune ‘Nici unul’ > Introduceți numele de sursa media la fel de „Muck Duck” > și faceți clic pe O.K.cum se instalează mucky duck repo pe codi krypton versiunea 17
 3. Trebuie să te întorci Ecran de pornire Kodi prin apăsarea ‘Esc’ butonul de pe tastatura ta > Selectați Add-on-uri > Faceți clic pe stânga sus „Instalator de pachete” icoană.mucky additory repositorii de addon
 4. Selectați Instalați din fișierul zip > Derulați în jos pentru a face clic Mucky Duck > și selectați repository.mdrepo-1.0.2.zip > Acum așteptați puțin să se încarce suplimentul nefericit de rață.Mucky rață instalează din fișierul zip
 5. Click pe Instalați din depozit > Selectați Mucky Ducks Repo > Componente video > Aici puteți vedea o listă de suplimente populare Kuck Duck Kodi.Munk addon video videoclipuri
 6. Faceți clic pe oricare dintre suplimente > Clic Instalare pentru a începe procesul de instalare.muie rață care curge
 7. După terminarea instalării, accesați Meniu principal Kodi > Add-on-uri > Componente video> Selectați complementul cu rața nebună pe care tocmai l-ați instalat.setări nefericite de rață
 8. Voila! Ești bine să vezi filme, emisiuni TV și multe altele!

rață nebună FUBAR

Cum se instalează Mucky Duck Repo pe Kodi Jarvis Versiunea 16

Instalarea Mucky Duck Repo pe Kodi Jarvis Versiunea 16 este un proces similar cu cel al Kodi Krypton Versiunea 17 descrisă în ghidul de mai sus. Cu toate acestea, înainte de a instala Mucky Duck Repo pe Kodi, trebuie să rețineți că aceste două versiuni ale Kodi au diferite diferențe în aspect, taste și poziționarea meniului principal..

Dacă aveți Kodi Jarvis instalat pe dispozitivul dvs., nu trebuie să vă faceți griji. Pașii pentru instalarea Mucky Duck Repo rămân aceiași. Singura diferență de care trebuie să fii atent este meniul principal pentru fiecare dintre versiuni. În Kodi Jarvis, meniul principal este situat în partea de jos în poziție orizontală, în timp ce meniul principal din Kodi Krypton este poziționat vertical pe partea stângă.

În afară de aceasta, veți găsi că „Sisteme” este înlocuită de tasta „Setări” din Kodi Krypton Versiunea 17. Dacă aveți Kodi Jarvis instalat pe dispozitivul dvs., trebuie să urmați acești pași descriși pentru Kodi Krypton păstrând în minte modificările descrise.

Mucky Duck Repo nu funcționează

Oprire neașteptată

Dacă găsiți că Kodi nu reușește să instaleze Mucky Duck Repo din depozitul furnizat în ghid sau dacă se oprește brusc fără niciun avertisment, este posibil să aveți o problemă Kodi.

Nerespectarea actualizării Kodi la o versiune mai nouă poate cauza astfel de probleme care pot reflecta supărarea utilizatorilor Kodi.

Soluţie

Utilizatorii Kodi pot depăși acest eșec instalând cea mai recentă versiune a lui Kodi, adică Kodi Krypton Versiunea 17. Odată ce instalarea este finalizată, trebuie să instalați din nou Mucky Duck Repo pe Kodi. Acest lucru vă va rezolva cu siguranță problema.

Probleme de difuzare

Problemele de difuzare persistă cu majoritatea suplimentelor Kodi. Având în vedere că Mucky Duck este un depozit care conține diverse variante de suplimente populare pentru rața Mucky, această situație poate să apară.

Dacă oricare dintre suplimentele nefericite ale Kodi rack nu reușesc să transmită conținut media, este foarte probabil ca utilizatorii Kodi să învinuiască suplimentele pentru că au postat linkuri proaste. Deși acest lucru poate fi adevărat, dar nu în întregime.

Unele conținut de streaming pot avea restricții geo-blocate, ceea ce reprezintă o formă de protecție care împiedică utilizatorii să acceseze conținut în funcție de locația lor geografică.

Soluţie

Utilizatorii Kodi pot rezolva cu ușurință această problemă cu un VPN Kodi care va permite utilizatorilor Kodi să acceseze conținut geo-blocat indiferent de locația lor geografică. Un VPN Kodi își va ascunde, de asemenea, activitatea de internet de către furnizorii de servicii guvernamentale și internet.

Mucky Duck Repo Zip

Dacă doriți să reduceți numărul de pași pe care i-am oferit și doriți să găsiți o cale ușoară pentru descărcarea Mucky Duck Repo, atunci trebuie să instalați direct fișierul zip Mucky Duck Repo de pe site-ul său web. Procesul este descris mai jos:

Trebuie să descărcați fișierul Mucky Duck Repo Zip.

Faceți clic pe repository.mdrepo-1.0.2.zip > Vă va cere permisiunea de a salva fișierul zip pe dispozitiv > Salvați fișierul.

Începeți procesul de instalare lansând Kodi > Accesați accesorii > Faceți clic pe pictograma Instalator de pachete > Instalați din fișierul zip > Navigați în fișierul descărcat la pasul 2 > Clic O.K.

Acum continuați procesul de instalare de la pasul 5 furnizat în ghidul de mai sus.

Gânduri finale

Pentru a instala Mucky Duck Repo pe Kodi, trebuie să urmați 8 pași descriși în acest ghid. Dacă Mucky Duck Repo nu funcționează pe dispozitivul dvs., poate trebuie să descărcați cea mai recentă versiune a lui Kodi, adică Kodi Krypton Versiunea 17, sau să luați în considerare utilizarea unui VPN Kodi. În orice caz, veți putea transmite gratuit conținuturi uimitoare media.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me