Cum se instalează Navi-X Addon pe Kodi în 5 pași

Dacă v-ați întrebat vreodată cum difuzați filme, emisiuni TV, documentare și alt conținut media într-un singur loc, nu va trebui să vă uitați mai departe


Navi-X Kodi ar putea fi cel mai popular complement Kodi și, de asemenea, cel mai vechi, este un add-on Kodi care oferă conținut media gratuit pentru utilizatorii de internet.

Cu toate acestea, streaming-ul gratuit nu este atât de ușor, deoarece multe dintre fluxurile de înaltă calitate sunt geo-restricționate, care nu pot fi accesate fără VPN pentru Kodi.

În acest articol, vom dezvălui cum să instalați Navi-X pe Kodi și vom rezolva diverse probleme legate de supliment.

Ce este Navi-X Kodi

Navi-X permite utilizatorilor săi să partajeze și să descarce conținut printr-o bază de date video foarte mare. Totul, de la filme la emisiuni TV, evenimente sportive și televiziune în direct, ar putea fi găsit doar cu degetele.

Urmați acest ghid pas cu pas despre instalarea Navi-X pe Kodi.

Cum se instalează Navi-X pe versiunile Kodi Leia și Krypton

Kodi Leia este cea mai nouă versiune de Kodi, urmată de versiunea populară Krypton. Acest supliment funcționează excelent cu toate versiunile Kodi disponibile.

Urmați acești pași pentru a instala Navi-X Kodi suplimentar în cel mai scurt timp:

 1. Deschis Kodi> Selectați ‘Setări butonul din partea stângă sus > Fişier Administrator > Dublu click ‘Adăuga Sursă’.cum se instalează navi-x pe kodi
 2. Tastați acest link http://kdil.co/repo/ > Clic O.K > Introduceți acum numele linkului media „Kodil Repo“ > Clic O.K din nou.cum se instalează naxi x addon pe codi krypton versiunea 17
 3. Du-te înapoi la Ecranul de start > Clic Add-on-uri fila prezentă în meniul din partea stângă > Faceți clic pe stânga sus În formă de cutie icoană > Instalare din zip fişier > Kodil Repo > Kodil.zip.navi-x instalați fișiere zip kodi
 4. Instalați din depozit >Selectați Depozitul Kodil > Program Adăugasuplimente> Clic Navi-X > Instalare.Configurarea addon navi-x pe versiunea 17 de kodi krypton
 5. Du-te înapoi la Meniu principal > Componente de program >Navi-X > și bucurați-vă!

setarea addon navi-x versiunea 17 a kodi krypton

Cum se instalează Navi-X Kodi Jarvis Versiunea 16 sau superioară

Instalarea Navi-X pe Kodi Jarvis versiunea 16 este similară cu instalarea Navi-X pe Kodi Leia și Krypton, cu excepția faptului că aspectul lui Kodi Jarvis este puțin diferit de versiunea îmbunătățită.

Kodi Jarvis are o ușoară variație în aspectul meniului principal. Meniul principal poate fi găsit situat în partea de jos a ecranului în poziție orizontală, în timp ce în cea mai nouă versiune, meniul principal este situat în partea stângă, stând vertical.

În Kodi Krypton, funcția cheie numită „Sistem’ a fost înlocuit cu „Setări care poate fi găsit în principal meniul. Cu toate acestea, în termeni de „cum se folosește Navi-X”În oricare dintre versiunile Kodi, procesul rămâne același.

Cum să remediați problemele care nu funcționează Navi-X

Utilizatorii Navi-X s-ar putea confrunta cu unele erori la instalarea suplimentului Kodi. Am furnizat cele mai frecvente probleme care apar la utilizatorii Kodi atunci când instalează Navi-X.

Verificați eroarea pentru mai multe informații din jurnal

Această eroare poate înnebuni pe oricine. În unele ocazii, am văzut cu toții că Kodi nu reușește să transmită un conținut media pe care vrei să-l urmărești cu disperare. Cu toate acestea, nu se poate rezolva nimic.

Pentru a remedia această problemă, de obicei este nevoie de ștergerea memoriei cache. Pentru asta, trebuie să instalați „instalatorul suplimentar”, care este un supliment Kodi. După ce ați terminat instalarea suplimentului, deschideți suplimentul pentru instrumente de întreținere, apoi faceți clic pe suplimentul general și ștergeți memoria cache.

Dacă problema încă persistă după ce ștergeți memoria cache, atunci poate părea că încercați să accesați un conținut geo-blocat, care poate fi accesat doar printr-o VPN Kodi.

De ce Navi-X a încetat să funcționeze?

Navi-X poate înceta uneori să funcționeze într-o manieră neașteptată, ceea ce poate provoca o suferință. Această eroare apare în mod normal când aveți instalată o versiune anterioară a Kodi sau Navi-X. Aflați cea mai recentă versiune a Navi-X și, de asemenea, cea mai recentă versiune Kodi Krypton 17 pentru a rezolva eroarea.

Dacă aveți o versiune mai nouă de Navi-X și Kodi instalate, atunci poate doriți să încercați să dezinstalați Navi-X și să reinstalați suplimentul. Aceasta vă poate rezolva problema.

Înveliți-l

Navi-X este fără îndoială, cel mai popular și mai vechi complement Kodi. Poartă o bază de date în care utilizatorii Kodi pot partaja cele mai recente conținut media. Puteți transmite filme, emisiuni TV și alte pachete de divertisment similare fără probleme.

De fapt, instalarea Navi-X pe Kodi vă va rezolva foarte mult problema pentru streaming gratuit. Puteți viziona conținutul preferat cu ușurință acasă, la locul de muncă sau oriunde vă simțiți confortabil. Doar parcurgeți ghidul nostru despre cum să instalați Navi-X pe Kodi și urmăriți conținutul preferat de oriunde.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map