Cum se instalează NordVPN pe Kodi (2020)

how-to-install-nordvpn-on-Kodi


NordVPN funcționează în mod excepțional cu Kodi atunci când ai atașat la acesta criptarea VPN dublă. Îți păstrează fluxul Kodi în mod privat și suplimente de protecție solară Live TV.

În acest ghid, am discutat pas cu pas despre cum se instalează NordVPN pe Kodi. După ce ați terminat instalarea, puteți verifica mai târziu în ghid dacă NordVPN lucrează la Kodi.

Aplicația NordVPN Kodi are criptare puternică de 256 biți și printre cele mai mari rețele de servere cu 5.500 de servere. Aceste servere vă ajută să atribuiți o adresă IP care vă păstrează anonimatul.

Cum se instalează și se utilizează NordVPN pe Kodi

Pasul 1: Înscrieți-vă cu NordVPN

Pasul 2: Descarca și Instalare Aplicația NordVPN pe dispozitivul preferat

-Pas 2-how-to-install-nordvpn-on-Kodi

Pasul 3: introduce numele de utilizator / parola și Deschis Aplicația NordVPN

pas-3-how-to-install-Nordvpn-on-Kodi

Pasul 4: Conectați-vă la Serverul SUA 

pas-4-how-to-install-Nordvpn-on-Kodi

Pasul 5: Odată conectat, Deschis Kodi

Etapa-5-how-to-install-nordvpn-on-Kodi

Pasul 6: Deschideți orice completare, de ex. Dragonul magic

Etapa-6-how-to-install-nordvpn-on-Kodi

Pasul 7: Alegeți orice film / emisiune TV și începeți să transmiteți streaming în mod anonim!

Etapa-7-how-to-install-nordvpn-on-Kodi

Accesați site-ul Garanție de înapoiere de 30 de zile

Cum să verificați dacă NordVPN funcționează pe Kodi

# 1 Deschis Kodi

Etapa-1-how-to-este-lucru-la check-nordvpn-Kodi

# 2 Mergi la Setări opțiune

-Pas 2-how-to-check-Nordvpn-este de lucru

# 3 Click pe Informatii despre sistem

pas-3-how-to-check-Nordvpn-este de lucru

# 4 Acum verificați dacă dvs. adresa IP s-a schimbat sau nu (Înainte și după conectarea la un VPN)

pas-4-how-to-check-Nordvpn-este de lucru

Accesați site-ul Garanție de înapoiere de 30 de zile

Ghid video: Cum se instalează NordVPN Kodi

Caracteristici NordVPN

NordVPN este, fără îndoială, unul dintre cele mai mari nume din industrie, datorită furnizării de servicii și a unei mari varietăți de servere pe tot globul..

Iată câteva dintre caracteristicile NordVPN:

 • Rețea de servere mari: NordVPN are 5.500 de servere și o prezență în peste 60 de țări. O cantitate uriașă de server înseamnă că veți avea mai multe adrese IP pentru a vă conecta și debloca tone de conținut.
 • Viteza rapida: Chiar dacă NordVPN are o dublă criptare VPN, aceasta nu face ca viteza sa să fie lentă. Am efectuat un test de viteză mai târziu în ghid.
 • Criptare sigură: NordVPN folosește criptarea pe 256 biți, care este cea mai puternică, dar mai mult, utilizează dubla criptare VPN care criptează traficul pe internet nu o dată, ci de două ori.
 • 6 conexiuni la mai multe dispozitive: Puteți utiliza NordVPN cu 6 dispozitive diferite în același timp. Asta înseamnă că puteți viziona conținutul transmis de Kodi pe 6 dispozitive.
 • Garanție de returnare de 30 de zile: Utilizați NordVPN pe Kodi pentru 30 de zile fără riscuri. Puteți cere întotdeauna banii după 30 de zile.
 • 7 zile de încercare gratuită: NordVPN oferă o probă gratuită de 7 zile pe dispozitivele mobile. Trebuie doar să introduceți detaliile cardului dvs. de credit, dar nu va deduce niciun ban.

NordVPN Speed ​​Test

Am făcut un test de viteză NordVPN în timp ce făceam streaming cu Kodi, iar rezultatele sunt următoarele:

Viteza mea de internet fără VPN: 20 Mbps

Viteza mea de internet cu NordVPN (serverul american): 16 Mbps

Singura scădere a vitezei de 20%, care este rezonabilă.

NordVPN-Kodi-Speed-test

Testul de scurgere IP NordVPN

Cel mai important lucru pentru a verifica o VPN este de a verifica dacă scurge DNS sau IP. Dacă vă scurgeți IP-ul sau DNS-ul, nu are rost să-l utilizați.

Am testat NordVPN pentru Kodi în timpul streamingului și nu s-a găsit nicio scurgere IP sau DNS.

Scurgere IP NordVPN pentru kodi

Test de scurgere IP NordVPN pentru kodi

Acest lucru dovedește că NordVPN pentru Kodi este o alegere perfectă și ne putem baza pe el.

NordVPN Deblochează suplimente Kodi cu geore restricționare

Așa cum am menționat anterior, este necesară o VPN pentru deblocarea suplimentelor Kodi cu restricții geore restricționate. Așa că am încercat să deblochez cCloud TV cu NordVPN pe Kodi și am avut succes fără nicio problemă.

deblochează suplimentele kodi cu nordvpn

Viteza de streaming a fost bună, chiar dacă am o conexiune la internet cu viteză mică. Nu am întâmpinat probleme de tamponare sau întârziere și am putut accesa biblioteca completă.

Puteți încerca, de asemenea, să folosiți cel mai bun VPN pentru Kodi, care sunt perfecte pentru streaming privat și deblochează suplimente TV Live.

Funcționează NordVPN cu Kodi?

Da! NordVPN este compatibil cu Kodi, dar nu are un supliment Kodi dedicat.

S-ar putea să vă împiedicați de unele bloguri și ghiduri de configurare, menționând un addon dedicat NordVPN Kodi, dar toate vă înșală.

Nu există un astfel de supliment dedicat Kodi așa cum afirmă, NordVPN este instalat pe dispozitiv și rulează în fundal atunci când utilizați Kodi.

Nu întrerupe fluxul deloc și oferă acces instantaneu la suplimentele Kodi cu restricții geo-restricționate fără nici o problemă.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre NordVPN este că funcționează excelent cu toate dispozitivele populare și sistemele de operare ca de exemplu Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick și FireTV, Roku, RaspberryPi.

NordVPN pentru recenzii Kodi

Recenziile utilizatorilor oferă o imagine clară a realităților de bază din industrie. Uitați-vă la aceste recenzii și decideți dacă doriți să utilizați NordVPN sau nu.

Kodi este doar sistemul de operare prin care este furnizat serviciul, este la fel de adevărat, sunt doar rețele diferite care furnizează fluxurile … VPN-ul .. Există atât de multe informații greșite în ceea ce privește IPTV, vor avea să crezi că nu se poate fii îngroșat etc, care este gunoi absolut

– Snags (@ Snagsy1980) 4 martie 2019

Acest utilizator pare a fi destul de frustrat; poate fluxurile sale sunt restricționate, deoarece a menționat serviciile IPTV. Acesta este motivul pentru care recomand să utilizați un VPN pentru a nu vă lăsa de probleme de restricționare și de restricționare.

Kodi (printr-o VPN … prefer Nord VPN) vă permite să transmiteți conținut piratat gratuit, anonim. Serios … poți urmări orice. Oamenii încarcă imediat lucrurile. Sunt uimit că companiile media nu au făcut atacuri ddos ​​pentru a dezactiva serviciul.

– ZeroHedge (@govttrader) 26 martie 2019

Iată un utilizator mulțumit care laudă NordVPN că deblochează toate fluxurile, dar, în același timp, a pus la îndoială autoritățile cu privire la acțiunea împotriva fluxurilor piratate..

Cheie de luat cu cheie

Alegerea unui VPN pentru streaming este puțin complicată, deoarece orice alt furnizor susține că este cel mai bun, dar, odată ce le utilizați, veți vedea cât de apele adânci sunt.

Nu orice furnizor VPN poate fi de încredere, deoarece multe cazuri de înregistrare a datelor au fost raportate împotriva câtorva furnizori. Acest ghid explică în detaliu cum se instalează și se instalează NordVPN pe Kodi.

NordVPN este un nume de încredere în industrie, deoarece a deservit milioane de utilizatori și nu a apărut astfel de reclamații.

În al doilea rând, NordVPN oferă criptare puternică și un număr mare de servere din întreaga lume. Are funcții de vârf de linie care se potrivesc nevoilor fluxurilor geek.

Recomand cititorilor mei să încerce NordVPN Kodi pentru o experiență de streaming mai bună. Când spun mai bine, mă refer la streaming privat fără nici un fel de buffering.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map