NordVPN-FireStick
NordVPN a fost încercat și testat, motiv pentru care îl putem considera unul dintre cei mai buni VPN pentru FireStick.

Aplicația NordVPN FireStick este deja disponibilă în magazinul de aplicații Amazon și poate fi instalată cu ușurință pe dispozitivele FireStick și FireTV cu un singur clic. A avea o aplicație VPN dedicată este întotdeauna excelent, deoarece este ușor de utilizat și de configurat și nu necesită hacks.

Caracteristici NordVPN FireStick

 1. Suport pentru chat 24/7
 2. Criptare de grad militar
 3. Politică strictă fără jurnaluri
 4. Funcția CyberSec
 5. Funcția Auto Killswitch
 6. 6 Conexiuni simultane permise

Cum să configurați NordVPN pe Amazon Fire Stick

Acum că știți cât de bine este NordVPN pe FireStick, permiteți-ne să începem cu instalarea VPN în aplicația FireStick. Există două metode pentru instalarea NordVPN pe FireStick; puteți alege unul care vi se pare mai convenabil.

Metoda nr. 1 pentru configurarea NordVPN pe FireStick

 1. Activați aplicații necunoscute,
 • Porniți dispozitivul FireStick după conectarea la televizor.
 • Mergi la Setari.
 • Faceți clic pe Device.
 • Acum faceți clic pe Opțiuni pentru dezvoltatori.
 • Activați aplicații din surse necunoscute.
 1. Acum reveniți la meniul principal și deschideți magazinul de aplicații Amazon.
 2. Conectați-vă la contul dvs. Amazon.
 3. Faceți clic pe bara de căutare, tastați „NordVPN” și faceți clic pe Enter.
 4. Din rezultatele care apar, faceți clic pe NordVPN apoi faceți clic pe Instalare.
 5. O cerere de permisie va solicita, Faceți clic pe da pentru a continua cu instalarea.
 6. Aplicația va fi instalată; îl puteți accesa din secțiunea de aplicații a FireStick.
 7. Acum deschideți formularul de aplicație NordVPN secțiunea aplicații și conectați-vă introducând datele de autentificare ale contului dvs. NordVPN.
 8. După conectare, veți vedea toate funcțiile și locațiile țării pentru a alege formularul. Conectați-vă la orice locație dorită și bucurați-vă de streaming în siguranță.

Metoda nr. 2 pentru configurarea NordVPN pe Amazon FireStick

Această procedură este folosită dacă aveți probleme la instalarea aplicației direct din magazinul de aplicații Amazon. Iată pașii:

 1. Mergi la Setari > Click pe Dispozitiv > Selectați Dezvoltatori opțiune > Activați aplicații din surse necunoscute.
 2. Reveniți la meniul principal și îndreptați-vă la Magazin de aplicații Amazon.
 3. Caută “Downloader“.
 4. Veți vedea Downloader aplicație (una cu sigla portocalie). Faceți clic pe ea și Descarca
 5. Deschideți aplicația Downloader după instalarea acesteia și tastați aceasta URL- în bara de adrese: http://bit.ly/NordVPNAPK și faceți clic pe Merge. Va descărca apk-ul NordVPN pentru FireStick. Va fi nevoie de ceva timp în descărcare, deoarece dimensiunea fișierului este în jur 35MB.
 6. De îndată ce descărcarea se termină, vi se va cere permisiunea de instalare, faceți clic Instalare.
 7. Acum comutați mouse-ul și deschideți aplicația NordVPN instalată mergând la Setări > Click pe Aplicații > Selectați Aplicații instalate gestionate > Deschis NordVPN.
 8. Acum conectare pentru dumneavoastră NordVPN cont și începe să folosești FireStick-ul în siguranță.

Aplicații Amazon FireStick care funcționează cel mai bine cu NordVPN

Cel mai bun lucru despre FireStick nu este doar caracteristicile sale, ci și varietatea aplicațiilor sale, care permit utilizatorilor să urmărească conținutul lor preferat. Unele aplicații firestick cele mai bune precum Netflix, Vudu și Kodi sunt motivul pentru care mulți utilizatori preferă dispozitivele FireStick și Fire TV. Acestea fiind spuse, transmiterea acestor aplicații cu un VPN face ca experiența să fie mai minunată.

Netflix cu NordVPNnetflix cu nordvpn pe fire

Netflix are biblioteci geo-restricționate, ceea ce înseamnă că fiecare regiune are o bibliotecă diferită, cu titluri de conținut diferite. Deci, dacă nu rezidați în SUA și utilizați Netflix pe FireStick, veți avea acces la biblioteca regională.

Pentru a accesa biblioteca US Netflix, puteți utiliza un VPN și vă puteți conecta la un server american. O altă captură în această problemă este interzicerea Netflix VPN care blochează traficul care trece printr-o VPN. Cu toate acestea, accesul NordVPN Netflix a fost foarte apreciat de utilizatori, deoarece ocolește restricția bine fără a fi prins.

NordVPN este printre puținii furnizori de servicii VPN care pot evita restricțiile și asigură în continuare streaming de înaltă calitate pe Netflix.

Kodikodi cu nordvpn pe amazon firestick

Kodi pe firestick este un software excelent de streaming de media care, atunci când colaborează cu FireStick, dublează divertismentul. Are propria sa interfață și suplimente care permit utilizatorilor să acceseze o mare varietate de forme de conținut în întreaga lume.

Cu toate acestea, utilizarea VPN pe Kodi nu se limitează numai la protecția împotriva ochilor spionanti și a răurilor, ci și a autorităților anti-piraterie, deoarece utilizatorii preferă utilizarea unor suplimente Kodi terțe, care furnizează conținut piratat.

NordVPN pe Kodi vă poate oferi criptare de înaltă calitate și vă poate ascunde adresa IP pentru a vă proteja de a fi prins în timp ce transmiteți conținut gratuit.

Vudu

Vudu este un serviciu de distribuție de conținut media care distribuie conținut pe canale americane și canadiene. Utilizatorii pot viziona filme gratuite și închiriază cele mai recente filme online prin intermediul Vudu.aplicație vudu pentru amazon firestick

Utilizatorii se pot bucura de o mare varietate de conținut de calitate 4K. O puteți face cu ușurință cu aplicația Vudu existentă disponibilă în magazinul de aplicații Amazon.

Vudu funcționează excelent cu NordVPN, deoarece nu există întreruperi de lățime de bandă și traficul este trecut prin servere de mare viteză.

NordVPN pentru primul gen FireStick – soluție, utilizați un VPN pe router

Dispozitivele FireStick de primul gen sunt încă folosite de mulți utilizatori, în ciuda problemelor de compatibilitate cu multe aplicații. Dispozitivele FireStick de primul gen nu acceptă servicii VPN, adică pot instala aplicația VPN pe dispozitiv, dar totuși nu va rula în fundal.

Cea mai bună opțiune pe care toată lumea o recomandă utilizatorilor FireStick este să își modernizeze dispozitivele, dar am un mod mai bun și mai ieftin de a aborda această problemă.

Dacă instalați un VPN pe routerul dvs., puteți avea cu ușurință o conexiune sigură fără a fi necesar să o instalați pe dispozitiv. În acest caz, ar trebui să aveți oricare dintre aceste routere:

 1. Asus RT-N18U
 2. Asus RT-AC66U
 3. Asus RT-AC68U
 4. Asus RT-AC87U
 5. Asus RT-AC3200

Toate aceste routere au firmware-ul OpenVPN instalat și configurarea DD-WRT pe ele nu este o problemă. Instalați clientul NordVPN pe router și asigurați-vă traficul.

Întrebări frecvente NordVPN pe FireStick

Care este caracteristica Cybersec NordVPN ?

CyberSec este o caracteristică unică a NordVPN care blochează hackerii, atacurile malware și reclame enervante.

CyberSec scanează adresele web și le verifică în lista site-urilor blocate sau spam raportate, oferind securitate utilizatorilor în urma atacurilor Phishing. De asemenea, păstrează cu atenție că blocajele de intrare a roboților din sistemul dvs. prin traficul web. Dacă există deja un bot în sistemul dvs., atunci acesta va bloca comunicarea acestuia de pe serverul respectiv pentru a vă proteja datele.

CyberSec blochează toate pop-urile și linkurile de redirecționare plasate pe diferite site-uri, precum și diferite reclame care continuă să apară.

Cum pot verifica funcționarea NordVPN pe FireStick?

Dacă credeți că NordVPN-ul dvs. nu funcționează pe FireStick, există două modalități de a verifica acest lucru. La început, reporniți dispozitivul și conectați-vă la un server VPN. Apoi încercați să accesați site-ul care este geore restricționat pentru regiunea dvs., dar care este accesibil în regiunea la care v-ați conectat. Dacă site-ul este accesibil, înseamnă că VPN funcționează bine.

Un alt mod de a-l verifica este prin deschiderea browserului și accesarea site-ului meu IP. După ce vă aflați pe acest site, vă va afișa adresa dvs. IP curentă, dacă adresa IP este diferită de adresa dvs. IP reală, atunci VPN funcționează. Dacă arată adresa dvs. IP reală, ceea ce înseamnă că VPN nu funcționează la FireStick.

Cum să vă conectați cu contul NordVPN existent, mai degrabă decât să creați un cont pentru NordVPN pe FireStick?

Când instalați aplicația NordVPN pe FireStick, deschideți aplicația și veți avea ecranul de conectare în avans. NordVPN pe FireStick nu necesită un cont dedicat sau diferit. Vă puteți conecta ușor introducând datele de acreditare ale contului dvs. existent pe care l-ați înregistrat online sau pe care le utilizați pe diferite dispozitive.

NordVPN FireStick nu se poate conecta

Mulți utilizatori se confruntă cu o problemă de a nu se putea conecta la aplicație, iar motivul este că nu au comutatorul mouse-ului instalat. Pentru a vă conecta la aplicație, trebuie să faceți clic pe opțiunea de conectare și aceasta poate fi doar una cu ajutorul unui cursor. Pentru a activa accesibilitatea cursorului mouse-ului, descărcați și instalați aplicația Mouse Toggle din magazinul de aplicații Amazon.

Concluzie

NordVPN și FireStick este o combinație excelentă dintre unul dintre cele mai bune servicii de streaming cu unul dintre cele mai bune servicii VPN. NordVPN FireStick le permite utilizatorilor să transmită stream-uri fără probleme, fără a se teme de rău, hacking, spionaj sau amenințare virtuală. Utilizatorii primesc criptare de grad militar pentru traficul lor web și un sentiment de securitate.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me