Cum se instalează Nova construiți Kodi pe Leia, Krypton, Jarvis și Firestick

Nova Kodi Build este una foarte impresionantă, decentă și bine organizată printre cele mai bune construcții kodi. Are o interfață foarte atractivă, dar simplă; ceea ce oferă o mare ușurință de utilizare.


În ceea ce privește cele mai bune suplimente kodi, acesta are aproape toate suplimentele pe care un observator de tip Binge ar dori să le aibă. Utilizați întotdeauna un serviciu VPN de încredere Kodi pentru a vă proteja confidențialitatea online, deoarece suplimentele disponibile în build-uri pot fi puțin riscante de utilizat.

Pielea pe care o folosește este Xonfluence Skin și depășește 200 MB, dar suplimentul transmite cele mai noi filme și emisiuni TV perfect. Urmați ghidul nostru pentru a afla cum se instalează nova build kodi pe dispozitivul dvs.:

Cum se instalează Nova construiți Kodi pe Leia și Krypton

 1. Lansa Kodi > Faceți clic pe butonul Pictograma Setări > Deschis Manager de fișiere > Faceți dublu clic pe Adaugă sursa.cum se instalează nova build kodi
 2. Clic ‘Nici unul’ > Tastați acest lucru URL- http://thelittleguysco.net/kodi/ > Faceți clic pe Ok > Denumiți sursa ca Micii Baieti > Clic O.K > Clic O.K din nou pentru a închide caseta de dialog după ce ați verificat dublu numele și adresa URL sursă.cum se instalează nova build kodi pe versiunea 17.6 sau mai mică
 3. Intoarce-te la Ecranul de start > Clic Add-on-uri secțiune > Apasă pe Instalator de pachete pictogramă din colțul din stânga sus > Selectați Instalați din fișierul zip.nova build kodi
 4. Click pe Micii Baieti > Selectați plugin.program.SimpleBuildWizard-0.0.2.zip > Așteptați indicarea notificării Expertul de construire simplă instalat.cum se instalează nova build kodi pe jarvis versiunea 16 sau o versiune ulterioară
 5. Întoarceți-vă înapoi la Ecranul de start > Selectați Componente de program > Click pe Expertul de construire simplă > Clic Rohas construieşte > Clic Nova> Puteți alege dintre oricare dintre servere.cum se instalează nova build kodi pe firestick
 6. Click pe Instalare proaspătă > Va apărea o casetă de dialog > Clic ContinuaConfigurare kodi nova build
 7. Build va fi instalat > Când cere reîncărcați profilul, clic Forța Închide. Acum pur și simplu repornire Kodi-ul tău și Nova Build va lansa.

Cum se instalează Nova se construiește Kodi pe versiunea Jarvis versiunea 16 sau superioară

 1. Deschis Kodi.
 2. Click pe Manager de fișiere.
 3. Dublu click Adăugați sursa.
 4. Clic <Nici unul>.
 5. Tastați acest lucru Adresa URL: http://thelittleguysco.net/kodi/ > clic Terminat.
 6. Neste asta sursa „Little Guys” > Clic Terminat > Clic O.K.
 7. Reveniți la ecranul de pornire > Clic Sistem.
 8. Click pe Add-on-uri.
 9. Selectați Instalați din fișierul zip.
 10. Click pe Micii Baieti > plugin.program.SimpleBuildWizard-0.0.2.zip > Așteptați notificarea instalată suplimentară.
 11. Acum reveniți la ecranul de pornire > Faceți clic pe System > Faceți clic pe fila Componente suplimentare > Deschideți suplimentele de program > Clic Expertul de construire simplă > Selectați Rohas Construiește > Clic Nova.
 12. Click pe Instalare proaspătă > Va apărea o casetă de dialog > Clic Continua
 13. Build va fi instalat > Când solicită reîncărcarea profilului, faceți clic pe Forța Închide.
 14. Reporniți Kodi și se va lansa Build.

Am o întrebare?

Dacă aveți întrebări cu privire la Sports Devil, consultați forumul nostru Kodi. Implicați-vă cu utilizatorii vibranți Kodi și împărtășiți-vă poveștile, problemele și soluțiile ”

Vizitați forumul Kodi

 

Nova build Kodi Download

 1. Intoarce-te Ecranul de start > Clic Add-on-uri secțiune > Apasă pe Instalator de pachete pictogramă din colțul din stânga sus > Selectați Instalați din fișierul zip.
 2. Click pe Micii Baieti > Selectați plugin.program.SimpleBuildWizard-0.0.2.zip > Așteptați indicarea notificării Expertul de construire simplă instalat.
 3. Acum reveniți la Ecranul de start și faceți clic pe butonul Add-on-uri fila meniu > Selectați Componente de program din listă > Click pe Expertul de construire simplă > Clic Rohas construieşte > Clic Nova> Puteți alege dintre oricare dintre servere.
 4. Click pe Instalare proaspătă > Va apărea o casetă de dialog > Clic Continua.
 5. Nova Build Kodi va fi instalat > Când solicită reîncărcarea profilului, faceți clic pe Forța Închide.
 6. Acum, repornește simplu Kodi, iar Build va lansa.

Cum se instalează Nova construiți Kodi pe Fire Stick

Kodi on Fire Stick va fi necesar înainte de a instala Nova Build. Prin urmare, instalați mai întâi Kodi pe Fire Stick. După instalarea Kodi, urmați acești pași:

 1. Lansa Kodi cerere la Stick de foc
 2. Deschis Opțiuni pentru dezvoltatori > Activează depanarea și aplicațiile ADB din surse necunoscute.

Restul etapelor sunt identice cu cea a instalării Nova Build Kodi pe Kodi Krypton, menționat mai sus.

Pentru a debloca conținutul său, puteți utiliza un VPN plătit gratuit pentru Firestick Kodi.

Cuvinte finale

Nova este un impresionant Kodi Build datorită aspectelor sale de accesibilitate și interfață vizuală. În ciuda dimensiunilor de peste 200 MB, această construcție nu încetează sau încetinește deloc sistemul. Mai mult, aveți totul la îndemână datorită categoriilor sale bine organizate care vă ajută să navigați cu ușurință.

Am oferit o metodă detaliată pentru a arăta utilizatorilor cum se instalează Nova build Kodi pe diferite dispozitive. Urmați cu atenție ghidul, dar asigurați-vă că nu vă compromiteți confidențialitatea.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map