Cum se instalează Piramida pe Kodi în mai puțin de 1 minut

piramidă-Kodi-addon


Acest add-on este un pachet complet pentru toți utilizatorii care iubesc difuzarea de emisiuni TV, filme, evenimente sportive, desene animate pentru copii etc..

În timp ce transmiteți online cu Kodi, asigurați-vă că sunteți protejat cu un VPN de încredere pentru Kodi. Acesta vă va cripta traficul și va ocoli geo-restricțiile, permițându-vă să transmiteți orice doriți, oriunde în lume.

Acest ghid vă oferă o explorare a modului de instalare Pyramid pe Kodi Leia versiunea 18, Krytpon versiunea 17.6 și Kodi Jarvis versiunea 16. Veți de asemenea să aflați cum să rezolvați erorile cu care se poate confrunta acest complement Kodi..

Cum se instalează Piramida pe versiunile Kodi Leia și Krypton

 1. Masa de pranz Kodi > Apasă pe Setări icoană > Deschis Fişier Administrator.cum se instalează piramida pe kodi
 2. Selectați Adăuga Sursă > Clic Nici unul > Introduceți acest lucru URL-: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Clic O.K.cum să instalați piramida pe versiunea 17 sau mai mare de kodi krypton
 3. Denumiți această sursă „Zero’ > Clic O.K > Reveniți la Acasă Ecran prin apăsarea backspace cheie.piramidul codi addon
 4. Mergi la Add-on-uri Meniul > Faceți clic pe butonul Cutie în formă de icoană > Selectați Instalare din Zip Fişier > Selectați Zero > Click pe Repo.zipcum să adăugați piramida pe kodi
 5. Acum du-te la Instalare din Repertoriu > Selectați Zero Toleranţă Repertoriu > Deschis Video Adăugasuplimente > Click pe Piramidă > Clic Instalare > Complexul va fi instalat!configurarea kodi piramidale
 6. Acum puteți accesa cu ușurință acest supliment din adăugasuplimente meniul și bucurați-vă de conținutul preferat.

Cum se instalează Piramida pe versiunea Kodi Jarvis 16 sau mai jos

 1. Mergi la Sistem > Deschis Fişier Administrator.
 2. Clic Adăuga Sursă > Introduceți linkul: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Dă nume ‘Zero’ la această sursă > Faceți clic pe OK.
 3. Intoarce-te Acasă ecran > Mergi la Sistem > Clic Adăugasuplimente > Clic Instalare din Zip >Selectați Zero > Click pe Repo.zip > Așteptați să apară notificarea.
 4. Clic Instalare din Repertoriu > Selectați Zero Toleranţă Repertoriu > Mergi la Video adăuga-suplimente > Selectați Piramidă > Clic Instalare > Așteptați instalarea suplimentului.

Instalarea Pyramid Kodi nu este chiar atât de complexă?

Pyramid Kodi Repo Add-on Zip Download

 1. Descărcați Zip Fişier pe dispozitivul dvs. > Clic Add-on-uri > Apasă pe Cutie icoană din colțul din stânga sus > Clic Instalare din Zip Fişier > Oferiți sistemului calea descărcat fişier > Selectați Repo.zip
 2. Clic Instalare din Repertoriu > Clic Zero Toleranţă Repertoriu > Mergi la Video Adăugasuplimente > Selectați Piramidă> Clic Instalare > Așteptați până la instalarea suplimentului.
 3. După instalare, puteți utiliza acest supliment din meniul Add-on prezent pe ecranul de start.

Pyramid Kodi Down / Nu funcționează / Erorile / Problemele

Piramida Kodi nu funcționează / în jos:

Utilizatorii s-au plâns foarte mult pentru faptul că Pyramid Kodi nu funcționează sau că a fost la pământ. În mod normal, fiecare supliment terț se confruntă cu această eroare. Această eroare particulară solicită din cauza depozitului închis sau când migrarea depozitului către orice alt domeniu.

Soluţie

Singura soluție pentru această eroare este utilizarea unui link sursă fiabil și actualizat pentru descărcarea și instalarea depozitului. Iată linkul actualizat al depozitului pentru Pyramid.

Redarea Pyramid Kodi a eșuat (Verificați informațiile despre jurnal)

Redarea Eroarea eșuată este de obicei raportată de utilizatori care folosesc Pyramid Kodi 17.4 pe un computer sau dispozitiv Android. Cu toate acestea, această problemă nu a persistat în versiunile ulterioare ale Pyramid Kodi 2017.

Soluţie

Această eroare poate fi ușor remediată pentru versiunile Pyramid Kodi 17.4 sau inferioare, prin ștergerea fișierelor de date vechi. Urmați acești pași pentru ștergerea bazei de date:

 1. Deschis Setări de Kodi.
 2. Mergi la Manager de fișiere.
 3. Acum selectați Director de profil din coloana din stânga.
 4. Click pe Bază de date.
 5. Acum faceți clic dreapta Addons27.db > Clic Șterge.

Problema rezolvata!

Însă pentru celelalte versiuni ale Pyramid Kodi 2017, cea mai simplă soluție, alta decât aceea, este utilizarea unui serviciu VPN Kodi. Motivul principal care se ascunde este faptul că există unele site-uri geore-restricționate care sunt inaccesibile de Kodi fără VPN.

Dependența Pyramid Kodi

Această eroare apare atunci când instalați depozitul. Motivul principal din spatele acestei erori de dependență este că depozitul gazdă ar putea fi demodat sau actualizat.

Soluţie

Soluția la această eroare de dependență este doar să aștepți o actualizare. De îndată ce depozitul este actualizat, această eroare nu va mai apărea. În afară de asta, multe forumuri preferă și ștergerea memoriei cache, dar aceasta nu este o soluție pentru această eroare.

Piramide Kodi Recenzii

Acest supliment a început ca unul mic, dar acum a câștigat o reputație în rândul utilizatorilor Kodi. Pyramid Kodi este dezvoltat de Tomb Raider Movies și este un pachet complet pentru toți iubitorii de streaming.

Piramida Kodi este adesea recomandată de utilizatorii Kodi altor începători Kodi datorită interfeței sale prietenoase. Acest lucru poate fi văzut prin subiectele de discuție ale Reddit peste suplimentele favorite Kodi pentru streaming. Un utilizator nu a numit doar acest complement, ci a listat și varietatea bibliotecii, aruncați o privire:
revizuirea piramidelor

Este ceea ce utilizatorii mulțumiți sunt expresivi!

Piramide Kodi Recenzii Twitter

Întoarcerea Piramidei Kodi a făcut cu siguranță fericiții. Unul dintre utilizatorii de pe twitter a trimis acest mesaj despre întoarcerea The Pyramid:

TOTUL UNUI ADDON ESTE ÎNAPOI CU O NOUĂ REPOSITORIE !!!! PIRAMIDA ESTE BACK !!!! https://t.co/u8Fm0MqN5P prin @YouTube #kodi #pyramid

– Doggmatic 71 (@ Doggmatic71) 7 noiembrie 2017

Au existat, de asemenea, un „Utilizator de lungă durată” al Piramidei, care își exprima bucuria:

Vă iubesc pentru că continuați să faceți acest lucru … SUNTȚI DOARĂ MOTIVE ÎȚI VOI CÂNDI KODI! are întotdeauna filmele pe primul loc cu actualizări … Nimeni altcineva nu o face …

– im lil Rick (@DannyZiko) 21 noiembrie 2017

Cuvinte finale

Fiecare terț supliment Kodi este unic și permite utilizatorilor să asiste la lucruri dincolo de imaginația lor. Întoarcerea Piramidei este în mod evident apreciată de utilizatori, deoarece există doar câteva suplimente de încredere care au asemenea funcții și funcții. Piramida Kodi este cu siguranță o frumusețe ca în bine.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map