Transmiterea directă a conținutului dvs. preferat este acum posibilă prin suplimentul Plexus pentru Kodi. Plexus este un supliment suplimentar de streaming peer to peer care este gratuit. Acesta permite utilizatorilor să transmită conținutul preferat cu ușurință. Însă instalarea de suplimente de codi terțe părți devine uneori o problemă pentru noii utilizatori. Vă va fi ghidat cum să instalați plexus pe Kodi pas cu pas în acest blog.

Acesta este un ghid detaliat de instalare pentru a vă explica cum să utilizați plexus kodi addon pe diferite sisteme de operare. După parcurgerea ghidului său, veți putea accesa cu ușurință fluxurile Plexus.

Cum se instalează Plexus pe Kodi Krypton versiunea 17 sau superioară

 1. Alerga Cerere Kodi. Faceți clic pe butonul setări pictogramă prezentă în coloana din stânga.cum se instalează plexus pe kodi
 2. Vor apărea mai multe opțiuni, alegeți „Manager de fișiere“.cum să instalați plexus pe kodi krypton versiunea 17 sau mai mare
 3. Va apărea o fereastră nouă, selectați „Adăugați sursa”Din coloana din stânga.cum să adăugați plexus pe kodi
 4. Când se afișează fereastra de adăugare a sursei, faceți dublu clic pe rândul care arată „“.Configurare plexus kodi
 5. De aici, introduceți linkul „http://areswizard.uk/”Și faceți clic pe„O.K“.setări plexus kodi
 6. Acum introduceți numele „ares”, Faceți clic pe„O.K“.configurația plexus kodi
 7. După ce linkul și numele sunt introduse, faceți clic din nou pe Ok și veți reveni la Managerul de fișiere.adăugați sursa fișierului plexus kodi download url zip
 8. Acum reveniți la ecranul de pornire al lui Kodi și faceți clic pe Componente suplimentare.plexus kodi nu funcționează
 9. Acum uitați-vă la partea de sus a coloanei din stânga, va apărea o pictogramă din casetă. Clic pe pictograma respectivă a casetei. Faceți clic pe „Instalați din fișierul zip”Și faceți clic pe„ares“.plexus ares
 10. Va afișa câteva depozite kodi, faceți clic pe „repository.aresproject-0.1.0.zipplexus kodi addon
 11. Acum așteptați până la instalarea depozitului, un mesaj va apărea după instalare. După ce apare notificarea, faceți clic pe „Instalați din depozit“.plexus kodi în jos
 12. Acum alege „Proiect Ares”.fluxul de plex
 13. Așteptați mesajul suplimentar activat. Faceți clic pe „Componente suplimentare”.cum să instalați plexus pe kodi jarvis versiunea 16 sau mai jos
 14. Alegeți „Plexus”. Faceți clic pe „Instalare”.instalați plexus de pe televizoare
 15. Așteptați notificarea „add-on activat”. Odată ce notificarea apare, puteți accesa fluxuri de plex.plexus kodi jarvis 16

Cum se instalează Plexus pentru Kodi Jarvis Versiunea 16 Sau mai jos:

 1. Alerga Kodi cerere.
 2. Clic SISTEM și deschideți Manager fișiere.
 3. Click pe “Adaugă sursa“.
 4. Faceți clic pe rândul care indică „“.
 5. Introduceți linkul „http://ares-repo.eu” și faceți clic pe „Terminat“.
 6. Denumiți acest link drept „ares” și dați clic pe „O.K“.
 7. Reveniți la ecranul de pornire al lui Kodi.
 8. Faceți clic pe „Sistem“.
 9. Click pe “Add-Ons“.
 10. Din această văduvă faceți clic pe „Instalați din fișierul zip“.
 11. Click pe “ares“.
 12. Alegeți „repository.aresproject-x.x.x.zip“.
 13. Depozitul va fi instalat, va trebui să așteptați până „Adăugarea este activată”Apare notificarea.
 14. Click pe “Instalați din depozit“.
 15. Alegeți „Proiect Ares”.
 16. Click pe “Completarea programelor“.
 17. Click pe “Plex“.
 18. Faceți clic pe Instalare.
 19. Așteptați notificarea „supliment activat” a aparea.
 20. Acolo îl aveți, Plexus este acum instalat.

Cum se instalează Plexus pe Kodi MAC:

 1. Înainte să vă spun cum să folosiți plexus pe Kodi, ar trebui să știți mai întâi cum să instalați Kodi pe Mac. Iată pașii pentru instalarea Kodi pe Mac:
 2. Descărcați Kodi pentru Mac de la https://kodi.tv/download „.
 3. Deschideți imaginea discului Kodi.
 4. Instalați software-ul pe Mac glisând și aruncând pictograma Kodi în folderul Aplicații.
 5. Rulați aplicația Kodi.
 6. Este posibil să apară un mesaj care să spună că această aplicație nu poate fi lansată, deoarece este de la un „dezvoltator neidentificat“.
 7. Securitate deschisă & Setări de confidențialitate și „Permiteți aplicațiilor descărcate de pe:
 8. Asta e! Kodi va rula și poate fi utilizat în consecință.
 9. Acum procedura de instalare a Plexus pe Kodi este similară cu cele discutate mai sus. Puteți face referire la ele pentru accesarea fluxurilor Plexus.

Corecții Plexus Kodi / Nu funcționează / Erori / Probleme:

Plexus kodi addon are de obicei multe probleme în instalarea sau utilizarea lor. Unele dintre probleme pot fi:

Instalarea Plexus Kodi a eșuat

Există anumite probleme apărute în timpul instalării Plexus pe Kodi din cauza erorilor fișierului sursă. Deoarece este un supliment terț, link-urile sursă continuă să se blocheze sau serverele lor se scad de obicei. Majoritatea utilizatorilor care încearcă să instaleze Plexus folosesc sursa „http://fusion.tvaddons.co“. Această sursă a fost închisă acum câteva luni și a fost republicată ulterior. Utilizatorii se confruntă cu probleme de instalare din cauza legăturilor sursă învechite.

Soluţie

Pentru a trata aceste probleme de instalare, ar trebui să știți mai întâi să verificați curentul; link-uri actualizate care sunt live. În prezent, http://areswizard.uk/ și http://areswizard.co.uk/ sunt surse vii și pot fi utilizate pentru a instala Plexus pe Kodi fără a face față niciunei probleme.

Plexus Kodi Streaming Lagging

Navigarea lentă și întârzierile de flux sunt o problemă majoră pentru platformele de streaming online. Acestea pot persista din când în când, creând o situație iritantă pentru utilizator.

Soluţie

Această problemă poate fi rezolvată cu ușurință prin instalarea asistentului Ares. Accesați programele de completare și instalați asistentul Ares. După ce ați instalat Expertul Ares, puteți șterge memoria cache și miniaturile. Acest lucru va rezolva problema, iar navigarea și streamingul dvs. vor funcționa perfect Sau veți obține acest lucru cel mai bun vrăjitori kodi.

Plexus Kodi Depozite depășite

De cele mai multe ori, vă veți confrunta cu probleme de instalare a suplimentelor după instalarea fișierului zip. Mai multe depozite sunt oferite pentru instalare, dar s-ar putea să vă confundați în alegerea dintre ele.

Soluţie

Cel mai bun mod de a alege depozitul corect este de a vedea care dintre ele este cel actualizat. Alegeți cea mai recentă versiune din listă pentru a instala complementul. Proiectul Ares 0.1.7 este cel mai recent depozit din care se instalează suplimentul Plexus. Verificați ghidul nostru despre cum puteți debloca depozitele folosind kodi vpn.

Împachetându-l pe tot

Rezumând totul, instalarea lui Plexus pe Kodi nu este o problemă. Deși este un proces îndelungat, dar totuși experiența oferită de Kodi merită, mai ales când vine vorba de Plexus. Procedura de instalare a lui Kodi pe Plexus este aproape similară la fiecare platformă. Problemele care apar în timpul instalării se întâmplă deoarece acestea sunt suplimente ale unor terți și nu sunt oficiale, astfel încât asistența lor nu este întotdeauna disponibilă sau nu este valabilă. În mod similar, depozitele continuă să se închidă, cauzând probleme în timpul instalării. Cu toate acestea, am completat toate aspectele elaborat pentru a vă ajuta să vă bucurați de experiența Plexus. În final, vă recomand să folosiți întotdeauna un serviciu VPN Kodi pentru a vă asigura confidențialitatea și pentru a vă asigura.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me