Cum se instalează Popcorn Time pe Kodi în mai puțin de 2 minute

Dimitrologie Popcorn Time Repository

Popcorn Time este o platformă de streaming online care a integrat clientul BitTorrent. Cu toate acestea, dezvoltatorii de suplimente Kodi au considerat că ar fi grozav să aducem această platformă de streaming pe Kodi.


Așa că au făcut un add-on Popcorn Time Kodi, permițând utilizatorilor să-și extindă orizonturile de divertisment și să transmită filme nelimitate la bibliotecile suplimentare.

Cu toate acestea, în timp ce utilizați astfel de suplimente, securizarea rețelei dvs. este foarte recomandată. Utilizați un VPN pentru Kodi pentru a cripta traficul și pentru a vă oferi o experiență de streaming mai bună.

Ghid de instalare Popcorn Time Kodi

 1. Cum se instalează Popcorn Time pe Kodi Leia și Krypton
 2. Cum se instalează Popcorn Time pe Kodi Jarvis
 3. Cum se instalează Popcorn Time pe Kodi Firestick
 4. Descărcați fișierul Kodi Popcorn Time Zip
 5. Recenzii despre Kodi Popcorn Time
 6. Ora Kodi Popcorn nu funcționează / erori / probleme

Acest ghid oferă pași detaliate despre instalarea Popcorn Time pe Kodi. Așa că urmați pașii de mai jos:

Cum se instalează Popcorn Time pe versiunile Kodi Leia sau Krypton

 1. Lansați Kodi Krypton > Selectați Setări pictograma pe care o vedeți în partea de sus > Click pe Manager de fișiere.Cum se instalează Popcorn Time pe Kodi Krypton Versiunea 17.6 sau versiune superioară
 2. În partea stângă a ecranului, derulați în jos pentru a face dublu clic pe Adaugă sursa > Repozitor de tip Dimitrologie URL https://archive.org/download/repository.lazarus-0.1 > Clic O.K > Introduceți acum numele depozitului i.e.. „Lazăr“ > Clic O.K.popcorntime pe kodi
 3. Mergi la Kodi Acasă apăsând pe „Backspace“ cheie > Selectați Add-on-uri > Click pe în formă de cutie pictograma numită pachet instalator situat în colțul din stânga sus.cum să setați addon time popcorn pe kodi
 4. Selectați Instalați din fișierul zip > Derulați în jos și selectați Lazăr > Click pe repository.lazarus-0.1.zip > Acum așteptați instalarea depozitului. > Click pe Instalați din Repositoriu > Acum găsiți Depozitul Lazarus.instalați popcorntime din fișierul zip
 5. Mergi la Componente video > Selectați Ora Kodi Popcorn > Loveste Instalare Buton.configurați popcorntime pe firestick
 6. Pentru a vizualiza suplimentul, accesați Kodi Acasă > Clic Add-on-uri > Apoi Componente video > Kodi Popcorn TimeCum se instalează Popcorn Time pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau mai jos

Cum se instalează Popcorn Time pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau mai jos

 1. Lansați Kodi Jarvis > Accesați Sistemul > Apoi Manager de fișiere > Faceți dublu clic pe Adăugare sursă.
 2. Acum introduceți adresa URL http://dimitrology.com/repo/ unde scrie „Niciuna” > Faceți clic pe Terminat > Tastați numele depozitului „Dimitrologie” > Faceți clic pe Terminat > Faceți clic pe OK.
 3. Reveniți la Meniul principal al Kodi > Sistem > Add-on-uri > Apoi faceți clic pe Install from Zip File > Dimitrology > kodipopcorntime.repository-1.0.0.zip
 4. Faceți clic pe Install from Repository > Markop 159 Repozitor > Componente video > Ora Kodi Popcorn > Instalare > se bucura!

Cum se instalează Popcorn Time pe Kodi Firestick

Instalarea Popcorn Time pe Kodi Firestick este similară cu pașii menționați mai sus. Cu toate acestea, există anumite etape și cerința VPN pe Firestick, care are nevoie de atenția dvs., așa că urmați orientările de mai jos:

 1. Lansați Firestick > Faceți clic pe System > Setări > Opțiuni pentru dezvoltatori > Activați aplicații din sursa necunoscută și depanare ADB.
 2. Accesați Firestick Home > Faceți clic pe bara Căutare > Tastați Kodi și faceți clic pe el > Lansați Kodi.
 3. Acum urmați pașii descriși pentru Kodi Leia, Krypton sau Kodi Jarvis.

Descărcați fișierul Kodi Popcorn Time Zip

Există o modalitate de a instala Kodi Popcorn Time 2017 direct pe Kodi. În primul rând, este necesar să descărcați fișierul Kodi Popcorn Zip Zip, apoi urmați pașii descriși mai jos:

 1. Lansați Kodi > Apăsați pe meniul Add-ons > Accesați pictograma Instalator de pachete din colțul din stânga sus > Faceți clic pe Instalare din fișierul zip.
 2. Când apare caseta, trebuie să „Navigați” sau „Încărcați” fișierul zip pe care l-ați descărcat înainte de a începe acești pași.
 3. Fișierul va dura timp pentru descărcare > Acum faceți clic pe Install from Repository > Selectați Markop 159 Repository din listă > Accesați accesorii video > Faceți clic pe Kodi Popcorn Time > Apăsați Instalare > Ai terminat, Bucură-te!

Popcorn Time poate fi descărcat și de pe următoarele link-uri de descărcare:

 • Descărcați Kodi Popcorn Time prin GitHub
 • Descărcați Kodi Popcorn Time prin Lazarus Repository
 • Descărcați Depozitul Dimitrologie

Recenzii despre Kodi Popcorn Time

Popcorn Time este, probabil, cel mai comod mod de a viziona emisiuni și filme. Mai ales când este asociat cu o cutie kodi.

– 8spook (@ 8synced) 30 octombrie 2017

Vizionarea de filme și emisiuni TV este mult mai ușoară decât orice în această lume și asta cred exact utilizatorii Kodi. Cei doi uriași se întâlnesc pentru prima dată în lumea Kodi.

Ooh !! Știu despre asta. Folosesc mult popcorn time decât showbox. Nu mai folosesc Kodi deloc.

– Frank Boateng (@ AFYB01) 30 iunie 2017

Utilizatorii Kodi din cea mai mare parte nu știu încă faptul că există un add-on Kodi Popcorn Time pe care îl puteți instala pe Kodi. Software-ul Kodi este mult mai mare decât Popcorn Time și nu ar trebui să existe nicio comparație. Instalarea Popcorn Time 2017 a făcut software-ul Kodi și mai mare.

Ora Kodi Popcorn nu funcționează / erori / probleme

Instalarea dependenței nu a reușit

Această eroare poate apărea din cauza faptului că ați folosit un depozit fals care nu are o versiune actualizată a Kodi Popcorn Time.

Soluţie

Instalarea Kodi Popcorn Time 2017 din Dimitrology Repository va rezolva problema dvs., deoarece va avea o versiune actualizată pregătită pentru utilizatorii Kodi. Etapele de mai sus menționate în ghid discută despre instalarea Timpului Popcorn din Dimitrologie.

Nu există flux disponibil

De multe ori, puteți vedea că atunci când transmiteți un flux de conținut media cel mai recent pe Popcorn Time, apare un mesaj care spune „Fără fluxuri disponibile”. Acest lucru se datorează faptului că Popcorn Time alege o sursă din torrente, iar uneori acești torrenți nu sunt disponibili.

Soluţie

Nu există o soluție imediată la această problemă, deoarece acesta este singurul dezavantaj al Popcorn Time. Cu toate acestea, puteți să comutați în continuare la Kodi și să instalați suplimentul Covenant și să transmiteți filme și emisiuni TV gratuite.

Pentru a înfășura lucrurile

Popcorn Time este playerul de streaming preferat al fanilor care transmite surse de torrent direct pe software-ul Kodi. Puteți viziona direct filme și emisiuni TV pe Kodi cu ușurință. În acest ghid, am discutat despre cum să instalați Popcorn Time pe Kodi, astfel încât să vă puteți bucura de ore de divertisment. Vedeți acest ghid de comparație pentru popcorn time vs Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map