Cum se instalează Pro Sport pe Kodi în mai puțin de 5 minute

Indiferent dacă este fotbalul american, hocheiul sau orice alte sporturi din lume, Pro Sport are totul. Este un add-on Kodi de la o terță parte unde puteți viziona sporturile americane atât timp cât doriți. Fluxurile Pro Sport Kodi 2017 transmit sporturi din orice parte a lumii și îl primesc direct pe cutiile Kodi sau pe computer.


În acest ghid discutăm despre cum se instalează Pro Sport pe Kodi și pe Fire Stick. Acesta tratează în continuare toate problemele legate de Pro Sport Kodi, așa că citiți mai departe!

Cum se instalează Pro Sport pe Kodi Jarvis 16
Cum se instalează Pro Sport pe Kodi Fire Stick
Cum să actualizați Pro Sport pe Kodi
Pro Sport Kodi Descărcare URL zip
Recenzii Pro Sport Kodi Reddit
Pro Sport Kodi nu funcționează / erori / probleme

Cum se instalează Pro Sport pe Kodi Krypton Versiunea 17 sau superioară

 1. Lansați Kodi pe sistemul tău > Mergi la Setări (o pictogramă a angrenajului situată în meniul superior) > Acum faceți clic pe butonul Manager de fișiere > Aici va trebui să faceți dublu clic pe Adaugă sursa.cum se instalează pro sport pe kodi
 2. După ce se deschide caseta, faceți clic pe locul unde se spune ‘Nici unul’ > Apoi tastați tasta URL- https://cazwall.com/repo/ și faceți clic pe O.K > Denumiți depozitul „SC“ și faceți clic pe O.K > Clic O.K din nou, astfel încât cutia să se închidă.cum se instalează pro sport pe kodi krypton versiunea 17 sau superioară
 3. Mergi la Kodi Acasă > Click pe Add-on-uri fila din meniul din partea stângă > Acum faceți clic pe Box-icon situat deasupra.cum să adăugați pro sport pe kodi
 4. Aici trebuie să faceți clic pe Instalați din fișierul zip opțiune > Apoi selectați SC din lista lungă > Apoi faceți clic pe Repertoriu > Acum, în sfârșit, faceți clic pe repository.simplycaz-1.0.2.zip > Așteptați instalarea.pro sport kodi zip file url de descărcare
 5. Click pe Instalați din Repositoriu > Derulați în jos și faceți clic pe Pur și simplu Caz Repo > Apoi Componente video > Selectați Pro Sport > Instalare.configurare kodi pro sport
 6. Pentru a vizualiza suplimentul, accesați Kodi Acasă > Add-on-uri > Componente video > Pro Sport > Acum urmăriți NHL, NFL NBA și alte sporturi pe Pro Sport.

setări kodi pro sport

Cum se instalează Pro Sport pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau mai jos

 1. Lansați Kodi Jarvis > Atingeți Meniu sistem > Faceți clic pe opțiunea Manager fișiere > Faceți dublu clic pe Adăugare sursă > Faceți clic pe „Niciunul” când se deschide caseta de dialog.
 2. Tip URL- https://cazwall.com/repo/ și faceți clic pe Terminat > Numele tipului „SC“ și faceți clic pe Terminat > Clic O.K a închide cutia.
 3. Acum revino la Meniu principal Kodi > Click pe Sistem opțiune din nou > Apoi faceți clic pe Add-on-uri > Instalați din fișierul zip > Selectați SC din listă > Acum faceți clic pe Repertoriu > repository.simplycaz-1.0.2.zip
 4. Acum selectați Instalați din Repositoriu > Pur și simplu Caz Repo > Componente video > Pro Sport > Instalare > Bucurați-vă de sporturi live!

Cum se instalează Pro Sport pe Kodi Fire Stick

 1. Deschideți dispozitivul Fire Stick pe un ecran > Mergi la Setari > Faceți clic pe Device > Apoi Opțiune pentru dezvoltatori > Acum selectați Activare Debugare ADB și aplicații din surse necunoscute.
 2. Acum mergeți la Fire Stick Home > Deschideți Kodi și urmați pașii descriși în secțiunea de mai sus.

Cum să actualizați Pro Sport pe Kodi

Kodi actualizează automat suplimentele Kodi. Dacă Kodi-ul dvs. nu actualizează suplimentele, atunci trebuie să îl faceți manual.

 1. Pentru a actualiza manual Pro Sport, deschideți Kodi > Apoi faceți clic pe Add-on-uri > Componente video > Apoi Faceți clic dreapta pe Pro Sport și faceți clic pe informație.
 2. În partea de jos a ecranului veți găsi Actualizați opțiune, așa că faceți clic pe ea. Oricum, puteți face clic și pe Actualizare automată opțiune prezentă lângă opțiunea de actualizare și transformați-o PE.

Pro Sport Kodi Descărcare URL zip

O altă modalitate de a descărca Pro Sport Kodi 2017 este prin URL-ul Zip. Faceți clic AICI pentru a descărca Simply Caz Repo și urmați pașii subliniați mai jos:

 1. Lansați Kodi > Accesați accesorii > Box-icon > Instalați din fișierul zip > Navigați în fișierul zip descărcat și încărcați-l.
 2. Faceți clic pe Install from Repository > Pur și simplu Caz Repo > Componente video > Pro Sport > Instalare.

Recenzii Pro Sport Kodi Reddit

@ESPNCleveland Pro aplicație sport în Kodi pe Firestick, nu am avut probleme cu vizionarea jocului.

– Tully Mars (@ TullyMars6) 7 octombrie 2017

@ESPNCleveland Pro aplicație sport în Kodi pe Firestick, nu am avut probleme cu vizionarea jocului.

– Tully Mars (@ TullyMars6) 7 octombrie 2017

Utilizatorii Kodi au urmărit fotbalul american cu aplicația Pro Sport pe Kodi Fire Stick. Oamenii nu au probleme la vizionarea jocului din cauza calității de streaming pe care o oferă.

Kodi, Sports, Pro Sport, NFL, alegeți un joc și apoi alegeți un stream. Ar trebui să ne uităm la câteva fluxuri pentru a găsi unul bun .. pic.twitter.com/XLu2oqtIrz

– sarah (@ sarahleigh27) 17 septembrie 2017

Conform unor utilizatori Kodi, este posibil să fie nevoie să faceți clic pe câteva fluxuri în suplimentul Pro Sport înainte de a obține fluxul potrivit pentru a lucra la Kodi. Această afirmație este valabilă, deoarece, din cauza revendicărilor privind drepturile de autor, unele dintre sursele site-urilor de streaming în direct se pot închide în timpul acțiunilor live.

Pro Sport Kodi nu funcționează / erori

Problemele care nu funcționează Pro Sport Kodi 2017 pot rămâne cu tine tot restul vieții, dar avem soluția potrivită pentru acest supliment. Unele dintre problemele și soluțiile lor sunt prezentate mai jos:

Jurnal de verificare a erorilor Pro Sport

Această eroare Kodi Pro Sport apare atunci când instalați depozitul greșit sau cel care a fost închis. Oricare, eroarea de verificare a jurnalului poate apărea și atunci când orice supliment este oprit temporar.

Soluţie

Pentru a rezolva această problemă, trebuie să luați în considerare instalarea Pro Sport cu Simply Caz Repo. Instalarea acestui supliment cu alte depozite poate să nu ajute la funcționarea adecvată.

Navigare lentă sau nu s-au găsit surse

Pentru unii utilizatori Kodi, navigarea lentă sau pur și simplu fără navigare disponibile ar putea fi cea mai mare problemă a lor. Când faceți clic pe sursă pentru a viziona sporturi în direct, sunteți dezamăgiți să aflați că acesta nu este difuzat.

Soluţie

Pentru navigare lentă, trebuie să ștergeți memoria cache Kodi pentru a crește viteza de navigare. Având în vedere „No Source Error”, Pro Sport arată doar meciurile care sunt jucate live. Nu există evidențe disponibile pentru meciuri sau nicio analiză a meciurilor pre-sport. Astfel, sursele pot fi găsite doar în timpul începerii acțiunii live.

Împachetându-l

Pro Sport, un add-on Kodi care oferă sporturi americane live este un add-on Kodi foarte popular în rândul utilizatorilor americani Kodi. Acesta transmite acțiuni în direct pentru meciurile NFL, NHL și NBA cu streaming HD. Acest ghid vă ajută să instalați Pro Sport pe Kodi cu Simply Caz Repo și să urmăriți sporturi în direct.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map