Cum se instalează PureVPN pe FireStick și FireTV?

PureVPN-FireStick


Descărcați PureVPN pentru FireStick și bucurați-vă de experiența de streaming perfectă și sigură cu unul dintre cele mai bune VPN pentru FireStick.

Veți putea transmite orice titlu de conținut de pe orice platformă, de oriunde doriți, ocolind restricțiile geografice. În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea dvs., deoarece este un furnizor de servicii extrem de fiabil care oferă criptare de grad militar.

Funcții PureVPN FireStick

PureVPN este un furnizor de servicii uimitor care oferă câteva caracteristici de top, cum ar fi:

 1. Interfață ușor de utilizat
 2. Sunt permise 5 conexiuni simultane
 3. Deblochează fiecare site web cu restricții geografice precum Netflix, Hulu, Sling TV etc.
 4. Funcție Split Tunneling inclusă
 5. Servere de mare viteză
 6. Funcție de comutator Kill disponibil
 7. 31 zile garanție înapoi
 8. Serviciu de asistență 24/7

Cum se instalează PureVPN pe Amazon FireStick?

Urmați acești pași pentru a descărca PureVPN pe FireStick:

 1. Accesați site-ul web PureVPN și abonați-vă la planul său de pachete care vi se potrivește cel mai bine.
 2. Descărcați aplicația PureVPN pe FireStick sau Fire prin intermediul aplicației Amazon App Store.
 3. Deschideți aplicația după instalare și conectați-vă folosind datele de autentificare PureVPN.
 4. Acum conectați-vă la locația dorită din lista regiunilor disponibile.
 5. După ce sunteți conectat, puteți transmite cu ușurință orice doriți să urmăriți și veți putea ocoli orice site web geore restricționat.

Aplicațiile Amazon FireStick care funcționează cel mai bine cu PureVPN

1. Netflix

Platforma de streaming online numărul unu este ușor disponibilă și accesibilă în întreaga lume. Cu toate acestea, problema este că fiecare regiune are o bibliotecă diferită și multe titluri de conținut celebre sunt restricționate geo. Biblioteca US Netflix are cele mai bune titluri de conținut pe Netflix și care poate fi accesată doar prin serverul american.

Acesta este locul în care PureVPN vă va ajuta prin criptarea traficului dvs. și vă va permite să ocoliți geo-restricțiile. Netflix este renumit pentru serviciul de streaming de mare viteză, la fel și serverele PureVPN, imaginați-vă combinația uimitoare.

2. TV Pluto

Pluto TV este o aplicație uimitoare gratuită de transmisie TV live, care permite utilizatorilor să urmărească o varietate mare de canale gratuit pe FireStick. Cu toate acestea, există un plan premium pentru Pluto TV, care oferă utilizatorilor o varietate mai mare de canale din întreaga lume.

3. Tubi

Tubi poate fi considerat Netflix pentru freeloaders, deoarece are o gamă largă de titluri populare de conținut disponibile pentru streaming la fel ca Netflix. Cu toate acestea, am folosit termenul freeloaders, deoarece este total gratuit și nu necesită nicio taxă de abonament. Cu toate acestea, nimic bun nu este gratuit, motiv pentru care este posibil să fiți nevoit să faceți probleme la reclame.

4. Euronews

Dacă ești un junkie de știri, căruia îi place să fie la curent cu toate cele mai recente actualizări și noutăți de ultimă oră, atunci Euronews este pentru tine. Acesta oferă toate cele mai recente știri din întreaga lume în diferite limbi.

5. ESPN

Cine nu știe despre ESPN? IT este într-adevăr unul dintre cele mai populare canale de streaming sport din lume. ESPN pe FireStick are fluxuri gratuite pentru jocuri live și le permite utilizatorilor să urmărească jocurile lor preferate pe mai multe dispozitive.

Cu toate acestea, funcția gratuită nu este disponibilă pentru fiecare joc sau eveniment, deoarece unele dintre fluxurile sunt plătite pe vedere și necesită date de conectare prin cablu..

PureVPN pentru primul gen FireStick

Cel mai bun lucru despre PureVPN pe FireStick este că este singurul furnizor VPN, care acceptă FireStick din prima generație. Alți furnizori VPN nu pot fi descărcați direct pe dispozitivele FireStick sau Fire TV din prima generație, dar PureVPN poate fi ușor instalat și utilizat peste ele.

Alți furnizori VPN nu pot fi instalați pe dispozitivele FireStick și Fire TV din prima generație și necesită o metodă de rezolvare. Cu toate acestea, PureVPN s-a concentrat pe această lacună și a oferit suport extins pentru prima versiune a dispozitivului FireStick, care este încă utilizat pe scară largă de mii.

PureVPN pe întrebările frecvente despre FireStick

De ce ai nevoie de un VPN pe FireStick?

FireStick este utilizat pe scară largă de către observatorii binge și geek-urile de streaming online, care adoră să difuzeze o mare varietate de conținut din întreaga lume. Una dintre problemele cu care se confruntă utilizatorii este georestrucționarea conținutului, care nu poate fi ocolită fără VPN.

Un VPN nu doar criptează traficul și vă oferă acces sigur la site-urile blocate sau restricționate, dar previne, de asemenea, aglomerarea ISP..

Este de încredere PureVPN?

Da PureVPN este un furnizor VPN de încredere, motiv pentru care este considerat unul dintre cei mai buni VPN pentru FireStick. Nu are scurgeri DNS sau IP, nu are o politică strictă fără jurnal și are protocol de criptare de grad militar.

PureVPN este mai bun decât un VPN gratuit pentru FireStick?

Da, PureVPN este mai bun decât un VPN gratuit pentru FireStick din punct de vedere al securității. Furnizorii de VPN gratuite au scurgeri DNS și multe dintre ele sunt controversate pentru păstrarea jurnalelor de date. Cu toate acestea, PureVPN nu păstrează niciun jurnal și are un protocol de criptare AES-256 foarte puternic, ceea ce îl face foarte sigur.

Concluzie

Utilizatorii Amazon FireStick și FireTV s-au plâns întotdeauna de indisponibilitatea conținutului și asta din cauza geo-restricțiilor. În al doilea rând, mulți utilizatori se confruntă cu probleme de accelerație în timp ce încearcă să transmită stream-ul cu Amazon FireStick, datorită furnizorilor de servicii Internet.

Având PureVPN pentru FireStick, utilizatorii vor putea transmite conținutul lor preferat, ocolind cu ușurință georestrucția. Mai mult decât atât, ei se vor putea bucura de o transmisie continuă prin serverele PureVPN de mare viteză și vor fi feriți de problemele ISP..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map