Cum se instalează Quasar Kodi Addon în mai puțin de 3 minute

Actualizare: Acest supliment a funcționat bine la momentul scrierii în urmă cu aproximativ 10 luni, dar a început recent să solicite Eroare Server intern.


Se pare că suplimentul nu mai primește niciun suport.  Vă rugăm să vizitați cel mai bun ghid pentru addon-uri pentru kodi. Citiți de ce este necesar kodi vpn pentru toți utilizatorii.

Puteți transmite în continuare sporturile preferate prin aceste suplimente alternative Kodi:

 1. Exod
 2. Legământ
 3. Creșterea Neptunului
 4. Gurzil
 5. Unt de teatru

Kodi NewsNotificările DMCA și problemele privind drepturile de autor cresc în număr cu fiecare zi care trece. Kodi VPN este cea mai bună soluție protejează-te de observații, Accelerarea și deblocarea ISP a suplimentelor Kodi. Un VPN vă va păstra identitatea privată și în siguranță în timp ce utilizează suplimente neoficiale precum SportsDevil, Exodus și altele.kodi cta

Quasar este un compliment torrenting uimitor și popular pentru utilizatorii Kodi. Permite utilizatorilor să transmită filme similare cu cele descărcate în torrente. Oferă rezultate de căutare prin unele dintre cele mai populare motoare de căutare pentru torent. Urmați ghidul nostru, pentru că am oferit o prezentare detaliată a modului de instalare a Quasar Kodi addon.

Depozitul Quasar Kodi

Quasar Kodi repo poate fi instalat prin Kodil Repository. Chiar dacă este disponibil la Github, totuși s-ar putea să vă confruntați cu multe probleme care le descarcă. Kodil este cel mai actualizat și printre cele mai bune depozite kodi.
eroare de server intern quasar kodi addon

Cum se instalează Quasar Kodi Addon pe versiunea 17.6 sau mai mică din Krypton

Urmați acești pași pentru a vedea cum se instalează Quasar Kodi 17.

 1. Deschis Kodi > Apasă pe Setări icoană > Deschis Fişier Administrator.
 2. Dublu click Adăuga Sursă > Click pe ‘Nici unul’ > Tastați acest lucru URL- exact http://kdil.co/repo/ > Clic O.K > Denumiți această sursă „Kodil Repo“ > Clic O.K.
 3. Intoarce-te la Kodi Principal Meniul > Deschis Adăugasuplimente > Click pe în formă de cutie icoană.
 4. Clic Instalare din Zip Fişier > Deschis Kodil Repo > Selectați pe Kodil.zip > Acum așteptați notificarea instalată în depozit.
 5. Selectați Instalare din Repertoriu > Deschis Kodil Repertoriu > Deschis Video Adăugasuplimente > Selectați Quasar > Click pe Instalare > Așteptați notificarea.
 6. Accesați suplimentul, Accesați Meniu principal Kodi > Click pe Adăugasuplimente > Video Adăugasuplimente > Quasar > se bucura!

Cum se instalează Quasar Kodi Addon pe Jarvis Versiunea 16 sau superioară

Urmați acești pași pentru a afla cum să instalați Quasar Kodi 16.1 sau mai jos.

 1. Lansa Kodi > Deschis Sistem > Clic Fişier Administrator > Dublu click Adăuga Sursă > Click pe Nici unul > Tastați acest lucru URL- http://kdil.co/repo/ > Click pe Terminat > Dați acest nume sursă „Kodil Repo“ > Click pe Terminat > Clic O.K.
 2. Du-te la Kodi Acasă Ecran > Sistem > Adăugasuplimente > Instalare din Zip Fişier.
 3. Localizați și faceți clic pe „Kodil Repo“ > Clic Kodil.zip
 4. Instalare din Repertoriu > Kodil Repertoriu > Video Adăugasuplimente > Quasar > Instalare > Așteptați instalarea suplimentului.

Cum se instalează Quasar Kodi Addon pe Fire Stick

 1. Instalați Kodi pe Fire Stick prin utilizarea ghidului nostru.
 2. Deschis Dezvoltator Opțiuni > Activați Debugging ADB și Aplicații din Surse necunoscute.
 3. Acum lansa Kodi și urmați pașii descriși mai sus pentru instalarea Quasar Kodi 2017.

Descărcare Quasar Kodi

 1. Descărcați fișierul Zip
 2. Mergi la Kodi Principal Meniul > Deschis Adăugasuplimente > Click pe în formă de cutie icoană.
 3. Selectați Instalare din Zip Fişier > Clic Kodil Repo > Selectați pe Kodil.zip > Acum așteptați instalarea depozitului.
 4. Clic Instalare din Repertoriu > Click pe Kodil Repertoriu > Deschis Video Adăugasuplimente > Clic Quasar > Click pe Instalare > Așteptați notificarea activată suplimentar.

Quasar Kodi nu funcționează / erori / probleme

Eroare a serverului intern Quasar Kodi

Quasar Kodi arată această eroare când încercați să accesați categoriile și secțiunile. Motivul acestei erori nu este cunoscut, dar credem că ar putea fi din cauza faptului că suplimentul are nevoie de o actualizare.

Fix

Verificați actualizarea Quonar addon făcând clic dreapta pe Quasar Kodi addon > Selectați informație > În partea de jos, faceți clic pe Actualizați.

Quasar Burst Kodi

Quasar Burst permite Quasar Kodi să caute torrente. Este un lucru important și Quasar însuși îl descarcă în timpul instalării suplimentului.

Fix

Dacă întâmpinați o eroare cu privire la Quasar Burst, atunci reinstalați Quasar Kodi addon și eroarea nu va mai apărea.

Recenzii Quasar Kodi

Utilizatorii acestui add-on sunt mai preocupați de problemele legale, mai degrabă decât de performanțele sale, așa arată din acest thread Reddit:
recenzie quasar kodi addon

Iată un tweet al unui utilizator, lăudând Quasar și afirmând că este fără riscuri:

Tweetul este în spaniolă, aici este traducerea:

„Torrent-urile sunt descărcate pe computer, iar când ai suficient, începi să joci în timp ce continui să descarci. Există suplimente infinite pentru Kodi, folosesc Quasar, folosesc surse renumite Torrents, nu văd risc ”

Los Torrents se ridică în calculul tău, iar când are suficientă empieză și reproducere în timp ce coboară. Adaosuri infinite pentru Kodi, yo Quasar, SUA Fuentes de Torrents foarte cunoscute, fără veo riesgo

– Sebastián (@batwke) 4 decembrie 2017

Pe de altă parte, avem un utilizator care nu este deloc mulțumit de fluxurile:

Mă folosesc Kodi + Quasar, dar, în cele din urmă, îmi dau ceva puțin probleme. Los care tiran de fluxuri și nu mă mulan mult

– Feto Viejo? (@FetoViejo) 16 octombrie 2017

[Traducere: „Am folosit Kodi + Quasar, dar în ultimul timp mi-a dat un pic de probleme. Cei care trag fluxuri și altele nu îmi plac foarte mult ”]

Furnizorii Kodi Quasar

Nu putem găsi niciun furnizor curent pentru depozitul Quasar Kodi. Pare că furnizorii și-au oprit sprijinul.

Site-ul oficial Quasar Kodi

Pentru a vizita site-ul oficial al Quasar Kodi 17, faceți clic aici.

VPN Quasar Kodi

Partajarea de la egal la egal nu este considerată ilegală și decât dacă este autorizată de autoritățile în cauză sau nu este utilizată pentru piratarea conținutului.

Împărtășirea conținutului fără permisiunea în cazul în care proprietarul este considerat ilegal și asta fac aceste suplimente de torentare P2P terță parte.

Există anumite linii directoare privind drepturile de autor DMCA care, dacă sunt încălcate, pot reprezenta o mare amenințare pentru utilizatori. De aceea, există întotdeauna un risc mai mare de a fi prins. Prin urmare, recomandăm utilizatorilor să utilizeze Quasar Kodi VPN înainte de a primi notificări DMCA.

The Wrap-Up

Quasar este un excelent supliment Kodi, dar recent a început să apară multe erori. Quasar Kodi addon are unele cele mai bune răzuitoare pentru torent și acesta este motivul pentru care este foarte popular la nivel mondial. Cu toate acestea, am oferit un tutorial detaliat despre cum să instalați Quasar Kodi addon. Utilizatorii sunt întotdeauna în pericol atunci când folosesc astfel de suplimente pentru torent-uri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map