Nu ar fi greșit să luăm în considerare suplimentul Sanctuary paralel cu Exodus, oferind spectatorilor extrem de distractivi telespectatorilor Kodi. În acest ghid, s-au oferit pași detaliate despre instalarea Sanctuary pe Kodi.

Avertizare! Ar trebui să utilizați un VPN pentru a rămâne anonim în timp ce utilizați Sanctuary, deoarece vă va proteja confidențialitatea. Utilizați 85% reducere la PureVPN și transmite conținut nelimitat pe Sanctuary.

Ce este suplimentul Sanctuary?

Adăugarea cuantică, denumită inițial Sanctuary, are totul pe lista de redare și un supliment complet pentru utilizatorii Kodi. În afară de spectatorii distractivi cu filme, emisiuni TV și sporturi live, oferă și o secțiune TV în direct și copii pentru a viza o audiență mai mare. În prezent, acest supliment a fost preluat de Apprentice, dar nu vă îngrijorați că toate caracteristicile și conținutul său au rămas intacte..

Parola Sanctuary Kodi

Dacă încercați să accesați conținutul adulților în suplimentul Sanctuary Kodi, vi se va solicita o parolă, puteți obține direct de la programul de completare prin twitter.

Cum se instalează Sanctuary Kodi pe Krypton Versiunea 17.6 sau mai mică

Iată procesul de instalare a complementului Sanctuary (Quantum) pe Kodi:

 1. Mai întâi trebuie să deschideți Kodi > Selectați Setări pictogramă (situată în partea de sus) > Click pe Manager de fișiere > Faceți dublu clic pe Adaugă sursa.Cum se instalează Sanctuary pe Kodi
 2. Va apărea o casetă unde trebuie să faceți clic ‘Nici unul’ > Tastați URL- furnizate http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Clic O.K > Acum faceți clic pe numele și tipul sursei media ‘Sanctuar’ > și faceți clic pe O.K.Cum se instalează Sanctuary pe Kodi Krypton Versiunea 17
 3. Acum revino la Meniu principal Kodi prin apăsarea „Backspace“ sau ‘Esc’ tastați de mai multe ori pe tastatură > Click pe Add-on-uri > Apoi selectați Instalator de pachete pictogramă (situată în stânga sus).Configurarea kodi a sanctuarului
 4. Mergi la Instalați din fișierul zip > Localizați și faceți clic pe Sanctuar > Apoi faceți clic pe repository.sanctuary-1.0.0.zip > Trebuie să așteptați câteva secunde pentru instalarea depozitului.Fișier zip din sanctuary kodi
 5. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Sanctuar > Componente video > Add-on cuantic > Clic Instalare.Sanctuary quantum kodi
 6. Mergi la Meniu principal Kodi > Add-on-uri > Componente video > Add-on cuantic > se bucura!

Setări kodi sanctuar

Cum se instalează Sanctuary pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau mai jos

 1. Deschideți Kodi > Sistem > Manager de fișiere > Faceți dublu clic pe Adăugare sursă.
 2. Faceți clic pe Nici unul > Introduceți adresa URL http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Faceți clic pe OK > Tastați numele sursei media „sanctuar” > Faceți clic pe OK.
 3. Ecran de pornire Kodi > Sistem > Add-on-uri > Instalați din fișierul zip > Sanctuar > repository.sanctuary-1.0.0.zip
 4. Faceți clic pe Install from Repository > Sanctuar > Componente video > Cuantic > Instalare.
 5. Mergi la Ecranul de start > Sistem > Add-on-uri > Cuantic > se bucura!

Cum se instalează Sanctuary Kodi pe Fire Stick

 1. Lansa Kodi aplicație pe Fire Stick.
 2. Instalați Kodi pe Fire Stick.
 3. Mergi la Opțiuni pentru dezvoltatori > Activează depanarea și aplicațiile ADB din surse necunoscute.
 4. De aici înainte, urmați pașii descriși mai sus pentru instalarea Sanctuary Kodi pe Kodi Krypton.

Descarcare sanctuar

Pentru a instala direct Sanctuary Repository, faceți clic pe descărcare de aici și urmați pașii furnizați mai jos:

 1. Faceți clic pe Descărcare.Descarcare sanctuar
 2. Deschideți Kodi > Add-on-uri > Pictograma Instalator pachet > Instalați din fișierul zip > Navigați fișierul de descărcare din sistemul dvs..
 3. Instalați din Repositoriu > Sanctuar > Componente video > Cuantic > Instalare > se bucura!

Erori în sanctuarul Kodi / Nu funcționează / Probleme

Nu există fluxuri disponibile

Această eroare apare atunci când răsfoiți suplimentul pentru fluxuri. Există mai multe motive care ar putea provoca această eroare, cum ar fi ca memoria cache să fi fost completă, suplimentul trebuie să fie actualizat sau este în curs de actualizare sau suplimentul poate fi geo-restricționat.

Soluţie

Pentru a remedia această eroare, ștergeți memoria cache suplimentară și reduceți numărul de furnizori. Dacă eroarea apare încă, actualizați suplimentul sau reinstalați-l folosind un depozit de adăugare de încredere.

Instalarea dependenței nu a reușit

Eroarea instalării erorii dependenței apare atunci când sursa depozitului nu este accesibilă, depășită sau închisă.

Fix

Verificați întotdeauna dacă depozitul pe care urmează să îl utilizați este accesibil, funcțional și actualizat. Dacă toate cele de mai sus sunt pozitive, suplimentul se va instala și va funcționa bine.

Eroare informație jurnal

Uneori, atunci când instalați suplimentul Sanctuary, apare un mesaj care apare ca eroare de informare a jurnalului. Drept urmare, nu puteți instala instalarea suplimentului Sanctuary pe sistemul dvs..

Soluția 1

O modalitate de a rezolva această problemă este să ștergeți toată memoria cache. Acest lucru poate fi realizat prin instalarea complementului Merlin. Are o caracteristică specială care vă șterge toată memoria cache la pornirea Kodi.

Soluția 2

O altă soluție la această problemă este să folosiți un VPN Kodi care vă va oferi acces la accesorii și conținut Kodi. Aceste informații sunt încercate și testate, de aceea trebuie să funcționeze și pentru dumneavoastră.

Pentru a înfășura lucrurile

După ce analizați suplimentul de la Sanctuary, este mai înțelept să luați în considerare suplimentul cuantic la o alternativă la Exodus, dar cu funcții extreme care chiar și suplimentul Exodus nu se potrivesc. Caracteristici precum TV live și secțiunea pentru copii sunt rare de găsit. În acest ghid am discutat despre cum să instalați sanctuarul pe Kodi și cum puteți descărca direct.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me