Cum se instalează Schism TV Build pe Kodi Leia, Krypton și Jarvis

Schism TV Build este un popular Kodi Build All-In-One și are un total de șapte Build-uri care pot fi comutate schimbând pielea.


Oferim o modalitate ușoară de instalare a Schism TV Build pe Kodi, unde puteți obține multe cele mai bune suplimente kodi într-un singur loc și puteți urma, de asemenea, aceste cele mai bune ghiduri pentru vrăjitori kodi pentru mai multe opțiuni.

Nu uitați, ar trebui să utilizați un VPN pentru Kodi pentru a debloca fluxurile de suplimente geore restricționate și pentru a vă proteja confidențialitatea online.

Iată noua metodă de instalare a Schism TV Build pe Kodi cu un ghid pas cu pas:

Avertizare! Ar trebui să utilizați un VPN Kodi pentru a rămâne anonim în timp ce utilizați Schism TV Build, deoarece vă va proteja confidențialitatea. Utilizați 85% reducere la PureVPN și transmite conținut nelimitat pe Schism TV Build.

Cum se instalează Schism TV pe Kodi Leia și Krypton

 1. Deschis Kodi > Mergi la Setări pe ecranul de pornire Kodi > Manager de fișiere.cum se instalează schism tv pe kodi
 2. Faceți dublu clic pe Adaugă sursa > Click pe Tip http://dimitrology.com/repo și faceți clic pe O.K > Introduceți numele sursei media Dimitrology și faceți clic pe O.K.cum se instalează schism tv build pe versiunea 17 de kodi kryption
 3. Intoarce-te la Kodi Ecranul de start > Add-on-uri > Click pe Pachetul de instalare pictogramă prezentă în colțul din stânga sus.cum se instalează schism tv addon pe codi jarvis versiunea 16
 4. Instalați din fișierul zip > Selectați Dimitrology > Selectați plugin.video.dimitv.zip.descărcați fișierul zip schism kodi
 5. Așteptați completarea permite > Acum vrăjitorul tău este gata instalare.schism build Dimitrology TV Repository
 6. Intoarce-te la Ecran de pornire Kodi > Add-on-uri > Componente de program > Click pe Dimitrologie TV > presa Instalați actualizarea > Va apărea o casetă pop care va solicita un cod, faceți clic O.K.schisma kodi cod de construire
 7. Puteți obține cod din www.dimitrology.com/getcode > La fiecare câteva ore este creat un cod nou > Introduceți cod în noua casetă care apare.configurare schism kodi
 8. Clic Instalați actualizarea din nou > Selectați Schism TV Toate în One Krypton Ed versiunea 0.6 > Clic da.Schism kodi addon
 9. Click pe Instalare completă > Du-te la o gustare până la ea Descarca Schism TV Build.schism kodi nu funcționează / erori / probleme
 10. După finalizarea instalării, este posibil să doriți să forțați Kodi și Power-off, dacă este necesar.
 11. Acum deschis Kodi > Mergi la Setări > Interfață Setări > Click pe Piele care este prezent pe bara stângă > Selectați oricare Piele schisma tu vrei > Clic da.www.schism-cod tv
 12. Bucurați-vă de cea mai recentă colecție de filme, emisiuni TV, conținut pentru copii și multe altele.

schismă dintr-o singură construcție

Cum se instalează Schisma pe Kodi Jarvis Versiunea 16

Instalarea Schism TV pe Kodi Jarvis Versiunea 16 urmează aceeași procedură ca cea implementată pe Kodi Krypton Versiunea 17. Cu toate acestea, datorită actualizării versiunii Kodi, există o ușoară schimbare în aspectul versiunii anterioare Kodi pe care trebuie să o luați în considerare înainte de instalare..

În Kodi Krypton, tasta „Setări” este reprezentată de o pictogramă mică plasată în centrul stânga. În Kodi Jarvis, tasta „Setări” este reprezentată de „Sistem” și nu are pictogramă. În afară de aceste mici modificări, etapele rămân aceleași.

Așadar, dacă trebuie să instalați Schism TV Build pe Kodi Jarvis Versiunea 16, va trebui să urmați aceiași pași descriși în ghidul pas cu pas de mai sus..

Schisma este o construcție excelentă, dar există mai multe build-uri de kodi care vă ajută să transmiteți un flux nelimitat de divertisment.

Schism TV Kodi Descărcare

 1. Descărcați fișierul zip de pe computer sau dispozitivul pe care îl utilizați > Du-te la Kodi Ecranul de start > Clic Add-on-uri > Apasă pe Pictograma casetei.
 2. Clic Instalați din fișierul zip > Răsfoiți sistemul și deschideți plugin.video.dimitv.zip.
 3. Așteptați suplimentul activat notificare > Acum vrăjitorul tău este gata instalare.
 4. Intoarce-te la Ecran de pornire Kodi > Add-on-uri > Componente de program > Click pe Dimitrologie TV > presa Instalați actualizarea > Va apărea o casetă pop care va solicita un cod, faceți clic O.K.
 5. Obține cod din www.dimitrology.com/getcode >Tip cod in cutie.
 6. Clic Instalați actualizarea > Clic Schism TV Toate în One Krypton Ed versiunea 0.6 > Clic da.
 7. Selectați Instalare completă > Așteptați până la descărcările Schism TV Build.
 8. Reporniți-vă Kodi.
 9. Deschis Kodi > Mergi la Setări > Interfață Setări > Click pe  > Alege-ți preferatul Piele schisma  > Clic da > Terminat > Asta e!

Schism TV Build New Code (cod Schism pentru Kodi)

Nu puteți accesa instalarea codului Schism TV Build, decât dacă introduceți un cod specific care poate fi disponibil aici. Codul TV Schism pentru Kodi se actualizează în fiecare oră din motive necunoscute, dar odată ce primiți un cod, îl puteți introduce în timpul procesului de instalare.

schisma cod curent cod tv build kodi

Dacă, din întâmplare, codul dvs. nu funcționează, reîmprospătați pagina în care vă va afișa noul cod și introduceți unde este necesar.

Construire aniversară Schism TV

Schism TV Anniversary Build a fost o altă construcție pentru Kodi care a devenit populară la începuturile sale. A fost o versiune mai ușoară, cu dimensiunea de doar 170 MB, comparativ cu dimensiunea de 264 MB a Schism TV Build. Deoarece proiectul Schism TV este mutat la Dimitrologie, acest Build nu mai funcționează.

Hope Dimitrology aduce înapoi Schism TV Anniversary Build suficient de curând pentru fanii disperați. Până atunci, puteți instala cu ușurință Schism TV Build pe Kodi.

Schism TV Kodi Build nu funcționează / erori / probleme

Nu s-a putut conecta la depozit

Această eroare apare atunci când legătura sursă a depozitului este redusă sau dacă există o eroare de conectare la rețea.

Fix

Pentru a remedia această eroare, verificați întotdeauna link-ul sursă dacă este accesibil sau nu. În al doilea rând, utilizați întotdeauna un depozit fiabil pentru descărcarea și instalarea oricărui supliment.

Instalarea dependenței nu a reușit

Instalarea eșuată a erorii Dependenței apare atunci când depozitul pe care îl utilizați pentru instalare este închis sau a devenit caduc.

Fix

Această eroare poate fi rezolvată cu ușurință folosind un depozit actualizat care conține toate versiunile de adăugare actualizate.

Pentru a adăuga lucruri

Schism TV Build este o alegere populară în rândul noilor utilizatori Kodi care nu sunt obișnuiți să descarce multe suplimente populare. Schism TV Build combină aceste suplimente într-un singur loc în care utilizatorii Kodi pot transmite filme, emisiuni TV, conținut pentru copii și alte conținuturi de divertisment All-In-One. Cu toate acestea, trebuie să rămâneți siguri că codul Schism TV Build se schimbă după fiecare oră. Acest cod este necesar pentru instalarea Schism TV Build pe Kodi.

Sper să vă placă fiecare!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map