Vă recomandăm să consultați ghidul nostru extins de codi și de ce Kodi VPN este necesar pentru toate fluxurile dvs..

Showbox Kodi Repository

Showbox este un add-on Kodi care oferă streaming gratuit de Netflix și alte emisiuni TV de pe dispozitiv. O experiență excelentă pentru a viziona emisiuni TV cu videoclipuri de calitate HD, care vă pot atrage cu ușurință pentru a vă extinde orele de divertisment. Showbox poate fi instalat din SuperRepo Repository, care conține aproape fiecare canal care a existat vreodată în Kodi și este printre cele mai bune depozite kodi din 2018. Showbox se numără printre unele suplimente care funcționează și pe Xbox One Kodi..
În acest ghid, oferim un proces pas cu pas despre cum se instalează Showbox pe Kodi. Așa că rămâi la curent!

Cum se instalează Showbox Kodi pe versiunea Krypton 17 sau o versiune superioară

 1. Deschis Kodi din sistemul tău > Click pe „Setări“ pictogramă situată în partea de sus > Mergi la Manager de fișiere > Apoi faceți dublu clic Adăugați-sursă.cum se instalează showbox pe kodi
 2. Pe ecran apare o casetă, așa că faceți clic pe spațiul în care scrie ‘Nici unul’ > Acum tastați tasta URL- http://srp.nu/ > Clic O.K > Introduceți numele sursei media „Super Repo” > Clic O.K astfel încât să salveze sursa de informații.cum se instalează showbox pe codi krypton versiunea 17
 3. Acum revino la Meniu principal Kodi lovind „Backspace“ tasta de pe tastatura de mai multe ori > Selectați Add-on pe care îl puteți găsi în fila din stânga > Click pe Instalator de pachete pictogramă (colțul din stânga sus).showbox pentru configurarea kodi
 4. Trebuie să selectați Instalați din fișierul zip > Super Repo > De acolo, faceți clic pe Krypton > Repozitorii > Superrepo > superrepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Acum așteptați până la instalarea depozitului. showbox url fișier zip
 5. Click pe Instalați din Repositoriu > Depozite SuperRepo [Krypton] [v7] > Click pe Depozite suplimentare > Acum selectați SuperRepo All [Krypton] [v7] > Instalare > Așteptați până când instalarea și activarea complementului este activată.showbox pe setările kodi
 6. Acum revino la Instalați din Repositoriu opțiune > Veți vedea un alt depozit numit SuperRepo All [Krypton] [v7] > Componente video > Localizați și faceți clic pe Showbox > Clic Instalare.flux de showbox pe kodi
 7. Așteptați activarea suplimentului.showbox configurare video pe kodi
 8. Intoarce-te la Meniu principal Kodi > Click pe Add-on-uri > Componente video > Showbox > Urmăriți emisiunile TV Netflix și multe altele, așa se bucura!

showbox pe kodi

Cum se instalează Showbox Kodi pe versiunea Jarvis 16 sau mai jos

 1. Deschideți Kodi > Sistem > Manager de fișiere > Faceți dublu clic pe Adăugare sursă > Faceți clic pe Nici unul > Tastați adresa URL http://srp.nu/ > Faceți clic pe Terminat > Numele de tip „Super Repo” > Faceți clic pe Terminat > Faceți clic pe OK.
 2. Accesați ecranul de pornire Kodi > Sistem > Add-on-uri > Instalați din fișierul zip > Super Repo > Jarvis > Repozitorii > Superrepo > superrepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Așteptați instalarea.
 3. Faceți clic pe Install from Repository > Depozite SuperRepo> SuperRepo Toate > Instalare > Așteptați instalarea.
 4. Accesați din nou la Instalare din Repositoriu > SuperRepo Toate > Componente video > Showbox > Instalare.
 5. Accesați ecranul de pornire Kodi > Videoclipuri > Add-on-uri > Showbox > se bucura!

Cum se instalează ShowBox Kodi pe casetele Android

Instalați Kodi pe Android Box urmând ghidul nostru.

După ce ați instalat Kodi, procedura de instalare a ShowBox pe casetele Android va fi aceeași ca cea elaborată mai sus pentru Krypton V17.

Cum se instalează Showbox pe Kodi Fire Stick

Pentru instalarea Showbox pe Fire Stick, trebuie să aveți Kodi Krypton Versiunea 17 instalată mai întâi pe Fire Stick. După instalarea Kodi, trebuie să urmați pașii de mai jos:

 1. Deschideți Stick TV TV > Mergi la Setari > Dispozitiv > Opțiuni pentru dezvoltatori > Activați Debugging ADB > Activați aplicațiile din surse necunoscute.
 2. Acum mergeți la Fire Stick Home > Deschideți Kodi > și urmați pașii evidențiați pentru Showbox pe Kodi Krypton.

Showbox Descărcare Kodi

Pentru a instala direct Showbox pe Kodi, puteți descărca fișierul zip de pe linkul de aici.

showbox descărcare kodi zip url

După ce descărcați fișierul pe sistemul dvs., puteți urma pașii evidențiați mai jos:

 1. Deschideți Kodi > Add-on-uri > Pictograma Instalator pachet > Instalați din fișierul zip > Navigați în fișierul descărcat de pe sistemul dvs. > Faceți clic pe OK > Așteptați instalarea suplimentului.
 2. Acum continuați de la pasul 5 așa cum este prevăzut în ghidul pentru Showbox pe Kodi Krypton.

Showbox Kodi nu funcționează / erori / probleme

Utilizatorii s-au plâns că Showbox Kodi nu funcționează, pe fiecare forum pe care îl pot. Alții sunt doar în căutarea unui depozit de lucru pentru instalarea Showbox Kodi.

Soluţie

Acest supliment nu mai este disponibil cu niciun depozit, deoarece pare să se fi închis. Cu toate acestea, în prezent Showbox Arize este disponibil cu repoziția Jesus Box TV. Puteți merge înainte și încercați.

Showbox Kodi Playback Eșuat (Verificare informații despre jurnal) Eroare

Această eroare persistă atunci când există o problemă cu furnizorii.

Soluţie

Pentru soluționarea acestei probleme, este necesară o nouă instalare. O altă metodă de soluționare a acestei probleme este prin ștergerea bazei de date Kodi.

Showbox Kodi Recenzii

Utilizatorii au criticat deja Showbox și consideră că ShowBox există mai multe suplimente:

showbox reddit recenzie

Pe de altă parte, veți găsi utilizatori ca aceștia, care ne păcălește conținutul și problemele legale:

showbox twitter review

După toate acestea, iată câteva complimente:

showbox pe twitter

Showbox Kodi vs Showbox Arize Kodi

Showbox este de fapt o aplicație care transmite fluxuri și descarcă filme de la torrente. Este un supliment terț Kodi, ceea ce înseamnă că fluxurile pe care le furnizează sunt ilegale. Similar cu natura sa, Showbox Arize este, de asemenea, un supliment terț Kodi care oferă fluxuri online de cea mai bună calitate. Are o varietate de conținut disponibil pentru utilizatori.

O altă diferență vizibilă este că ShowBox nu mai este disponibil prin niciun depozit. Întrucât, ShowBox Arize este disponibil prin repoziția Jesus Box TV.

Cuvinte finale

Showbox este alegerea finală pentru utilizatorii Kodi să urmărească cu ușurință emisiile populare Netflix și alte emisiuni TV. Este un add-on preferat pentru a-ți trece timpul și a fi actualizat la toate cele mai recente emisiuni TV care apar în întreaga lume. În acest ghid, am oferit un tutorial pentru instalarea Showbox pe Kodi. Deci, Bucurați-vă cât durează!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me