Cum se instalează Specto Fork pe Kodi – 6 pași Ghid de bază

Specto Kodi a prins viață când Geneza a fost doborâtă de oamenii legii. Specto Fork a fost unul dintre suplimentele Kodi care a fost lansat de echipa de dezvoltatori numită Mrknow. Este un add-on video care oferă filme și emisiuni TV. Are o interfață similară cu Exodus și oferă, de asemenea, subtitrări automate pentru videoclipuri.


În acest ghid, am oferit instrucțiuni detaliate despre cum se instalează Specto Fork pe Kodi. Așa că urmați pașii evidențiați mai jos:

Cum se instalează Specto Fork pe Kodi Krypton Versiunea 17 sau superioară

 1. Primul pas solicitat de utilizatorii Kodi este lansarea Kodi pe sistemul lor > Apoi faceți clic pe Pictograma Setări localizați în partea de sus lângă pictograma de alimentare > Aici veți vedea diferite opțiuni, selectați Manager de fișiere > Aceasta se va deschide în pagina link-ului depozitului, se adaugă un depozit făcând dublu clic pe Adaugă sursa.cum se instalează spectro fork pe kodi
 2. O casetă va apărea în fața ecranului, așa că faceți clic pe locul unde se spune ‘Nici unul’ > Vă va cere să introduceți tasta URL- a depozitului kodivpn.co/repo/kodil.zip și faceți clic pe O.K > În partea de jos trebuie să tastați numele depozitului, deci tastați „Kodil“ și faceți clic pe O.K astfel încât cutia să dispară.cum se instalează spectro fork pe versiunea 17 de kodi krypton
 3. Pentru a instala depozitul, trebuie să vă întoarceți la Meniu principal Kodi > Click pe Add-on-uri fila > Acum faceți clic pe pictograma casetei din colțul din stânga sus, cunoscut și sub numele de Instalator de pachete icoană.furcă specto pe kodi
 4. Selectați opțiunea Instalați din fișierul zip > Trebuie să găsiți o opțiune „Kodil“ și faceți clic pe ea > Veți găsi două fișiere zip, faceți clic pe Kodil.zip > Acesta va instala depozitul.adăugați specta furculiță pe kodi
 5. Faceți clic pe opțiune Instalați din Repositoriu > Apoi Depozitul Kdil > Adaugă videoclipuripe > Specto Fork > Click pe Instalare.instalare kodi forchetă specto
 6. Mergi la Meniu principal Kodi > Selectați Fila suplimente > Click pe Componente video > Specto Fork > Deci bucura-te!

setări kodi forchetă specto

Cum se instalează Specto Fork pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau mai jos

 1. Pentru a instala Specto Fork, mai întâi trebuie să deschideți Kodi pe sistemul dvs. > Apoi clic în fila Sistem situat în meniul principal > Apoi Manager de fișiere > Dublu click Adaugă sursa > Clic ‘Nici unul’ > Tastați URL kodivpn.co/repo/kodil.zip > Clic Terminat > Nume de tip „Kodil” > Faceți clic pe Terminat > Clic O.K.
 2. Ecran de pornire Kodi > Sistem > Clic la suplimente > Acum clic pe Instalare din fișierul zip > Kodil > Kodil.zip > Așteptați instalarea > Instalați din Repositoriu > Depozitul Kdil > Componente video > Căutare pentru Specto Fork dintr-o listă foarte lungă de suplimente > Apoi faceți clic pe Instalare > Adăugarea va dura timp pentru instalare.
 3. Pentru a viziona filme și emisiuni TV din acest supliment, reveniți la ecranul de pornire Kodi > Videoclipuri > Add-on-uri > Specto Fork!

Specto furca nu funcționează

Pot exista diverse motive care împiedică Specto Fork să lucreze la Kodi. Am enumerat 3 dintre cele mai frecvente erori cu care se confruntă utilizatorii Specto Fork, aici sunt:

Specto Kodi Nu există flux disponibil

Când navigați pentru a viziona filmul, faceți clic pe diferitele linkuri sau surse care apar pentru recomandarea dvs. De fiecare dată când faceți clic pe aceste linkuri, vi se spune că fluxul nu este disponibil. Această eroare poate înnebuni utilizatorii Kodi, deoarece trebuie să repete tot pasul din nou doar pentru a găsi că nu există un flux disponibil.

Soluţie

Pentru a remedia această problemă, trebuie să deschideți Kodi > Accesați accesorii > Componente video > Faceți clic dreapta pe Specto Fork și accesați Setări. O casetă va apărea în fața ecranului și aici vedeți multe file situate în partea stângă a casetei.

Accesați secțiunea Filme unde veți găsi lista surselor sau site-urilor web. Acestea sunt site-urile web de unde Specto Fork îți aduce filme. Poti Opriți site-urile web ale căror legături sunt rupte.

Specto a eșuat la instalarea unei dependențe

Spectrul poate fi găsit în multe depozite. Cu toate acestea, nu toate depozitele actualizează suplimentar regulat. Dacă orice depozit conține o versiune mai veche de supliment, atunci nu va fi instalat, de aceea va da „Eroare la instalarea unei erori de dependență”.

Soluţie

Pentru a remedia această eroare, trebuie să instalați Specto Fork din Kdil Repository care actualizează în mod regulat suplimentul pe depozitul său.

Instalarea spectrului furcii a eșuat

Această eroare este determinată din mai multe motive, inclusiv eșecul internetului și închiderea depozitului. Dacă ați instalat anterior un depozit care este în prezent închis, este posibil să vedeți suplimentele listate în secțiunea suplimentară. Cu toate acestea, atunci când continuați pentru instalare, aceasta solicită eroarea „Instalare eșuată”.

Soluţie

Verificați conexiunea la internet înainte de a continua către instalarea Specto Fork, în caz contrar, instalarea nu va reuși. O altă tehnică care rezolvă problema este verificarea depozitului care funcționează în prezent și care nu a fost închis.

Specto vs Exod

Specto Fork a fost lansat inițial pentru a concura cu Exodus și suplimente similare pentru kodi care ofereau filme și emisiuni TV gratuite. Cu toate acestea, Exodus a devenit un add-on popular tot timpul datorită echipei sale rezistente de dezvoltatori care au actualizat Exodus în mod constant și s-au asigurat că este mai ușor pentru utilizatorii Kodi să navigheze pe suplimentul său.

Pe de altă parte, deși Specto Fork a avut succes în diferite ocazii, dar nu le-a oferit utilizatorilor săi aceeași valoare ca Exodus. Nu a reușit să înlăture link-urile proaste, nu a oferit actualizări frecvente, în timp ce, niciodată nu s-a remarcat într-adevăr ca un concurent puternic împotriva Exod.

Cu toate acestea, Specto Fork va avea un râs final, deoarece Exodus își va atinge sfârșitul în viitorul apropiat, după ce Pavel va prelua. Acum, utilizatorii Kodi pot instala Covenant în loc de Exodus.

Pentru a înfășura lucrurile

Specto Fork nu a avut niciodată o rulare consistentă ca un add-on, dar atunci când este online, nu există un supliment mai bun care să se potrivească caracteristicilor sale. Este similar cu suplimentul Genesis și Covenant, dar are unele probleme cu depozitele kodi care îl elimină. Cu toate acestea, complementul funcționează bine în ultima perioadă și urmărește o navigare lină. În acest ghid am oferit instrucțiuni despre cum se instalează Specto Fork pe Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map