Actualizați: Depozitul care conține Spinz TV este în acest moment în scădere, prin urmare, suplimentul nu va funcționa cu URL-ul dat.

Spinz TV este soluția unică pentru toate nevoile de streaming de media. Indiferent dacă este vorba despre sport, filme, emisiuni TV sau canale media, cu Spinz TV puteți obține toate aceste funcții și multe altele sub un singur acoperiș. În această postare, vă vom arăta cum să instalați Spinz TV pe Kodi și să vă bucurați de toate aceste funcții uimitoare. Nu uitați să consultați cel mai bun ghid al nostru pentru vrăjitori kodi.

Ce este SpinzTV?

SpinzTV este o televiziune pe Internet Protocol (IPTV) care folosește protocolul Internet logic (IP) pentru a transmite diverse surse media care include emisiuni TV, filme, sport și alte programe de divertisment. Acest lucru este considerat ilegal în unele geografii, prin urmare, este recomandat să folosiți cel mai bun VPN pentru Kodi. Ori de câte ori vă simțiți plictisiți sau nu aveți nimic de făcut, cu Spinz TV puteți transmite media la alegere și puteți omora plictiseala într-o clipă.

Cum se instalează Spinz TV Build pe Kodi Krypton Versiunea 17

Mai jos pașii descriși vă vor ajuta să descărcați Spinz TV pe ultima versiune Kodi Krypton versiunea 17:

 1. Descărcați și lansați Kodi.cum se instalează spinz tv
 2. Mergeți la dvs. Ecranul de start> faceți clic pe rundă Setări buton >Manager de fișiere> Faceți dublu clic pe Adaugă sursa.cum se instalează spinz tv build pe codi krypton versiunea 17
 3. Introduceți linkul http://repo.stvmc.net/în caseta în care apare ‘Nici unul’ >Introduceți numele programului „Spinz“ sau orice alt nume pe placul dvs. și faceți clic O.K.Spinz TV sursa media
 4. Du-te înapoi la al tău Ecranul de start prin apăsarea ‘Esc’ butonul de pe tastatura ta >Add-on-uri>faceți clic pe butonul pictogramă în formă de cutie în vârf.browser spinz tv kodi addon
 5. Clic Instalați din fișierul zip >SpinzTV > Repository.SpinzTV-0.0.1.zip.spinz tv repository file zip
 6. Așteptați finalizarea instalării.
 7. Selectați Instalați din depozit >Spinz TV > Componente de program >Spinz TV Wizard > Instalare.spinz tv wizard
 8. Mergi la Add-on-uri> Componente de program >Spinz TV Wizard > și alegeți printre diverse construiește.spinz tv wizard build
 9. Instalare oricare dintre construcțiile care vă plac și bucurați-vă!

Cum se instalează Spinz TV Build pe Kodi Jarvis Versiunea 16

Instalarea Spinz TV Build pe Kodi Jarvis versiunea 16 este similară cu descărcarea pe versiunea 17 a Krypton în loc de faptul că există o ușoară modificare a aspectului, dar un proces similar pentru a continua.

După instalarea asistentului Spinz TV, veți întâlni Spinz TV Builds pentru Jarvis, așa cum este ilustrat în imaginea de mai jos:

cum se instalează spinz tv kodi jarvis versiunea 16

Cum se instalează suplimentele Spinz TV pe Kodi Krypton Versiunea 17

Pentru descărcarea suplimentului Spinz TV, primii 6 pași la descărcarea Spinz TV Build vor rămâne aceiași. După ce ați instalat depozitul, urmați restul pașilor descriși mai jos:

 1. Selectați Instalați din depozit >Spinz TV > Completarea programelor >Spinz TV Pro > Instalare.cum se instalează suplimente TV Spinz pe Kodi Krypton Versiunea 17
 2. Când faceți clic pe butonul Spinz TV pro, va necesita un ID Facebook și parolă.spinz tv pro login
 3. Când faceți clic pe butonul Lista fluxurilor puteți vizualiza o varietate de canale pentru streaming media.

spinz tv pro videoclipuri

Cum se instalează suplimentele Spinz TV pe Kodi Jarvis Versiunea 16

Instalarea suplimentului Spinz TV pe versiunea 16 a lui Kodi Jarvis va rămâne aceeași ca la descărcarea pe versiunea 17, dar se poate observa o modificare a aspectului software.

Este recomandat să instalați cea mai recentă versiune a lui Kodi, adică Kodi Krypton versiunea 17 pe sistemul dvs. pentru a evita apariția unor probleme și erori frecvente.

Spinz TV nu funcționează – Cum să remediați

Majoritatea problemelor care pot apărea la instalarea Spinz TV se datorează versiunilor anterioare ale Kodi. Noua versiune a lui Kodi, adică versiunea 17 a lui Kodi Krypton va rezolva majoritatea problemelor.

Unii utilizatori pot avea probleme la descărcarea Spinz TV din depozit. Această problemă poate fi rezolvată activând „Sursa necunoscută”. Aceasta poate fi remediată revenind la ecranul de pornire> Add-on-uri> Setări > Activați sursa necunoscută.

Cum se instalează Hardnox Build pe Kodi Krypton Versiunea 17

Când descărcați Hard Nox build pe Kodi Krypton versiunea 17, trebuie să urmați 8 pași exact așa cum a fost nevoie pentru a descărca Spinz TV build (menționat mai sus). Apoi, tot ce trebuie să faceți este din lista diferitelor versiuni Krypton, selectați Spinz TV Hard Nox. Acest lucru ar trebui să activeze Hard Nox pe Kodi.

Cum se instalează Hardnox Build pe Kodi Krypton Versiunea 17

Cel mai bun Expert Spinz TV pentru Kodi

Când instalați Spinz TV Wizard pe Kodi, veți găsi lista diverselor versiuni pentru instalare. Pentru a numi câteva dintre cele mai bune construcții de vrăjitori Spinz TV, aici sunt cele mai bune alegeri ale noastre:

 1. Spinz TV Premium Lite
 2. Spinz TV Envy Krypton
 3. Spinz TV Hard Nox

Acestea sunt cele mai puternice versiuni pentru Kodi și, prin urmare, puteți transmite o varietate de canale media și pachet de divertisment toate sub un singur acoperiș.

Pentru a-l înfășura

Instalarea Spinz TV va face un amestec perfect pentru versiunea dvs. 17 Kodi Krypton, unde puteți transmite mii de canale media, filme și divertisment sportiv într-un singur pachet. A fost furnizat un ghid pentru instalarea Spinz TV pe versiunile 16 și 17 ale lui Kodi, care urmează pași similari, dar cu un aspect diferit. Spinz TV pe Kodi este cea mai bună alegere pentru persoanele care doresc toate aromele filmelor, sporturilor și emisiilor TV într-o singură schemă.

Lasă un comentariu dacă vrei să pui întrebări.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me