F4MTester Kodi este un addon Kodi care a servit ca rol principal al multor suplimente de streaming live TV, deoarece oferă serviciul de protocol de decodare. Este de fapt un add-on care oferă servicii utilizatorilor Kodi rulând în fundal ca serviciu de asistență pentru alte suplimente Kodi..

Un lucru pe care fiecare utilizator ar trebui să știe că deținerea unui serviciu VPN este necesar atunci când utilizați suplimente Live TV sau serviciile aferente acestora. Aceste servicii se perfecționează mai bine atunci când nu ajung să se confrunte cu geo-restricții și ar putea accesa diverse puncte de acces, ceea ce este aproape imposibil fără VPN pentru Kodi.

S-ar putea să-l fi văzut instalat automat pe Kodi pentru că acceptă accesorii TV live. Cu toate acestea, dacă doriți să vă faceți streaming, urmați ghidul nostru pentru a vedea cum se instalează F4MTester Kodi addon.

Fișier de depozitare F4MTester Zip

Adăugarea F4MTester a fost disponibilă recent cu depozite majore precum Noobs and Nerds și Smash Repo. Dar de când au coborât, utilizatorii au fost lăsați încrucișați, deoarece nu aveau nicio sursă pentru a descărca acest supliment.

Din fericire, acest add-on este disponibil acum prin Kodi Israel, de asemenea Kodil Repository, și funcționează bine. Am elaborat procedura completă de instalare a suplimentului din acest ghid.

Cum se instalează F4MTester Kodi Addon în versiunile Leia și Krypton

 1. Deschideți Kodi > Apasă pe Pictograma roții > Deschis Manager de fișiere > Faceți dublu clic pe Adaugă sursa.Cum se instalează F4MTester Kodi
 2. Acum, va apărea o casetă de dialog, faceți clic pe locul unde se spune pe bara de adrese > Introduceți acest URL lvtvv.com/repo/ și faceți clic pe O.K > Denumiți această sursă Kodil Repo > Clic O.K > Clic O.K din nou pentru a închide caseta de dialog.cum se instalează f4m tester kodi addon pe versiunea 17.6 sau mai mică
 3. Intoarce-te Ecranul de start > Click pe Add-on-uri fila.cum se instalează f4mtester kodi addon pe jarvis versiunea 16 sau mai mare
 4. Acum faceți clic pe butonul Pictograma casetei > Clic Instalați din fișierul zip.f4mtester kodi descărcare URL fișier zip
 5. Derulați și selectați Kodil Repo > Click pe Kodil.zip > Așteptați notificarea.cum se adaugă f4m tester kodi
 6. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Selectați Depozitul Kodi Israel (Depozitul Kodil).F4mtester setare kodi
 7. Deschis Componente video > Derulați și selectați F4MTester > Clic Instalare > Așteptați notificarea.

Cum se instalează suplimentul K4 F4MTester pe Jarvis versiunea 16 sau superioară

 1. Deschideți Kodi Jarvis V16.
 2. Clic Sistem > Deschis Manager de fișiere.
 3. Faceți dublu clic pe Adaugă sursa > Faceți clic pe „Nici unul’ > intra in URL- lvtvv.com/repo/ > Clic Terminat.
 4. Denumiți sursa URL- la fel de Kodil Repo > Clic Terminat > Clic O.K.
 5. Intoarce-te Kodi Acasă > Click pe Sistem > Click pe Add-on-uri.
 6. Clic Instalați din fișierul zip > Click pe Kodil Repo > Selectați Kodil.zip.
 7. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Selectați Depozitul Kodi Israel (Kodil).
 8. Deschis Componente video.
 9. Selectați F4MTester din listă > Clic Instalare > Așteptați notificarea.

Descărcare F4MTester Kodi Addon

 1. Descărcați Fișier Zip pe dispozitiv > Deschis Kodi > Mergi la Add-on-uri meniul.
 2. Acum faceți clic pe butonul Pictograma casetei > Clic Instalați din fișierul zip.
 3. Căutați și deschideți fișier zip descărcat (Kodil.zip) > Așteptați notificarea.
 4. Click pe Instalați din Repositoriu > Deschis Depozitul Kodi Israel (Depozitul Kodil).
 5. Deschis Componente video > Selectați F4MTester > Lovit Instalare > Așteptați notificarea.

Erori F4MTester Kodi / Nu funcționează / Probleme

F4MTester Nu a reușit să instaleze o dependență

Instalarea eșecului de dependență a eșuat apare atunci când încercați să instalați un add-on dintr-un depozit învechit sau dacă lipsesc unele fișiere în depozit.

Fix

Utilizați întotdeauna un depozit actualizat pentru instalarea suplimentelor. Încercați să verificați dacă depozitul funcționează și este accesibil înainte de a continua procedura de instalare. Depozitul pe care l-am menționat în blogul nostru este un depozit actualizat și are toate suplimentele funcționale.

Instalarea F4MTester a eșuat 2018

Motivul principal pentru care utilizatorii se confruntă cu această eroare este din cauza închiderii unor depozite majore recent care conține acest supliment. Utilizatorii încearcă să instaleze acest ad-on prin acele depozite și fișiere zip, ceea ce duce la o defecțiune la instalare.

Fix

Utilizatorii Kodi ar trebui să se asigure întotdeauna că utilizează depozite fiabile și funcționale pentru instalarea suplimentelor. Problema cu aceste depozite terțiale suplimentare este că acestea continuă să închidă, astfel încât utilizatorii ar trebui să fie atenți la acesta.

Alternative F4MTester Kodi

Nu există astfel de alternative ale acestui add-on în comunitate, motiv pentru care acest supliment are toată atenția utilizatorilor.

Cuvinte finale

F4MTester este un supliment unic care oferă asistență suplimentelor de streaming de pe backend pentru a face experiența de streaming a utilizatorilor fără probleme. Un astfel de supliment este rar de văzut și foarte apreciabil!

Kodi este într-adevăr un loc al minunilor! Cu toate acestea, asigurați-vă că nu vă îndepărtați prea mult de aceste minuni fără a face aranjamente de confidențialitate adecvate. Asigurați-vă că utilizați un serviciu VPN de încredere și bine utilizat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me