Players Klub este un add-on IPTV care conține sute de canale din SUA, videoclipuri la cerere, sporturi live și TV retro. Nu a trecut mult timp de când acest add-on Kodi a atins lumea Kodi cu cele mai recente caracteristici ale sale.

Pentru ca suplimentul să funcționeze în Kodi, este necesar un nume de utilizator și o parolă, care au fost acum modificate de câteva ori. Mai mult, este un serviciu IPTV și veți avea nevoie de un VPN pentru Kodi care vă poate ajuta să ocoliți restricțiile geografice și să vă criptați traficul pentru streaming de calitate.

O parte impresionantă a acestui add-on este descrierea sa de cât a durat spectacolul. Acest addon a fost mutat la versiunea premium / plătită, dar puteți găsi încă multe completări gratuite pentru kodi aici.

Avertizare! Ar trebui să utilizați un VPN pentru a rămâne anonim în timp ce utilizați Players Klub, deoarece vă va proteja confidențialitatea. Utilizați 85% reducere la PureVPN și transmite conținut nelimitat pe Players Klub.

Pentru a vizualiza canalele din SUA și unele canale canadiene, trebuie să știți cum să instalați Players Klub pe Kodi. Pentru a vă învăța asta, am enumerat pașii pentru Kodi Leia, Krypton și Jarvis. Așadar, citiți mai departe!

Cum se instalează Klub Players pe Kodi Tutorial – Timpul estimat video: 2 minute

Cum se instalează Players Klub pe Kodi Leia și Krypton

 1. Lansați Kodi > Faceți clic pe pictograma roată din partea de sus, care este de asemenea denumită pictograma Setări > Acum selectați opțiunea Manager fișiere la sfârșit > Derulați în jos și faceți dublu clic pe Adăugare sursă.cum se instalează jucătorii klub pe kodi
 2. Făcând dublu clic pe Adăugare sursă, vi se va oferi o casetă în care trebuie să faceți clic pe „Niciunul” > Făcând clic pe Nici o opțiune va apărea care va solicita o adresă URL a depozitului, deci tastați http://theplayersklub.us/playersklub/ > Acum, în partea de jos a casetei, trebuie să faceți dreapta dreptului depozitului, așa că tastați „Players Klub” > Faceți clic pe OK până când caseta dispare.cum se instalează jucătorii klub pe kodi krypton versiunea 17
 3. Pentru a trece la următorul pas, trebuie să vă întoarceți la Meniul principal Kodi > Faceți clic pe fila Componente suplimentare > apoi faceți clic pe pictograma Box numită Package Installer.jucătorii klub pe kodi
 4. După ce ați făcut clic pe pictograma Instalator de pachete, trebuie să selectați opțiunea Instalare din fișierul zip > Această opțiune va deschide o altă casetă în care trebuie să selectați jucători Klub > Apoi faceți clic pe repository.playersklub-1.0.zip.jucători klub kodi fișier zip instalare instalare
 5. Așteptați instalarea depozitului. După ce este terminat, acesta va afișa un semn „Adăugare instalată” în partea dreaptă sus a ecranului..setările jucătorilor klub kodi
 6. Acum faceți clic pe opțiunea Instalare din depozit > Căutați și faceți clic pe Players Klub Repository > Componente video > Apoi faceți clic pe Players Klub > Instalare.jucători klub pe kodi
 7. Așteptați instalarea suplimentului.jucătorii klub xbmc configurație pe kodi
 8. După terminarea instalării, reveniți la Meniul principal Kodi > Faceți clic pe Add-on-uri > Componente video > Jucători Klub > se bucura!

jucători klub kodi ghid

Cum se instalează Players Klub pe Kodi Jarvis Versiunea 16

 1. Deschideți Kodi Jarvis pe sistemul dvs. > Faceți clic pe opțiunea Sistem > Apoi faceți clic pe File Manager > Apoi faceți dublu clic pe Adăugare sursă.
 2. Veți vedea o casetă să apară în fața dvs., faceți clic pe „Niciunul” > Tastați acest URL http://theplayersklub.us/playersklub/ și faceți clic pe Terminat > Acum tastați numele depozitului „Players Klub” și faceți clic pe Terminat > Acum faceți clic pe OK.
 3. Odată ce cutia dispare, mergeți înapoi la ecranul de pornire Kodi și faceți clic pe System > Add-on-uri > Instalați din fișierul zip > Jucători Klub > Apoi faceți clic pe repository.playersklub-1.0.zip
 4. Acum selectați opțiunea Instalare din depozit > Găsiți și faceți clic pe depozitul Players Klub > Componente video > Jucători Klub > Instalare > se bucura!

Jucători Klub Parola

Nu cu mult timp în urmă, Players Klub a fost o versiune gratuită care a fost disponibilă pentru utilizatorii Kodi. A furnizat un nume de utilizator și o parolă pentru utilizatorii săi liberi, care se vor schimba frecvent. Totuși, acest lucru nu mai este posibil. Utilizatorii Kodi trebuie să obțină un cont premium pentru a debloca canalele.

Jucători Klub IPTV

Jucătorii Klub oferă o varietate de canale IPTV americane, inclusiv unele dintre canalele canadiene. Iată câteva dintre listele de canale pe care le oferă funcțiile de completare:

 1. ESPN
 2. Descoperi
 3. Canal de istorie
 4. MSNBC
 5. A&E

Jucători Klub Premium

Contul Players Klub Premium oferă peste 500 de canale americane începând din SUA$ de 5. Nu este rău să plătiți 5 USD pentru a urmări unele dintre cele mai bune canale IPTV din SUA.

Un alt beneficiu pe care îl veți obține cu o versiune premium este calitatea video. Chiar dacă Players Klub nu promite să ofere calitate HD, dar este totuși mai fin.

The Wrap Up

Jucătorii Klub este un add-on premium care oferă peste 500 de canale IPTV americane, inclusiv sporturi live. Nu cu mult timp în urmă, Players Klub a fost o versiune gratuită Kodi care a devenit un serviciu premium datorită popularității sale.

Acesta a crescut numărul de canale IPTV în versiunea sa premium cu o calitate video mai bună, începând de la 5 USD. Însă există o alternativă la Players Klub, care este Neptune Rising Kodi addon, care de departe este unul dintre cele mai bune add-uri pentru kodi. În acest ghid, am oferit pași detaliate despre cum se instalează Players Klub pe Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me