Cum se instalează UltraSurf VPN pentru Kodi

UltraSurf VPN nu este un furnizor VPN atât de popular, dar este cu siguranță o opțiune rezonabilă în timp ce alegeți un VPN pentru Kodi. Deși nu îl putem clasifica drept cel mai bun VPN pentru Kodi, totuși UltraSurf este un VPN rezonabil pentru Kodi. Este un VPN gratuit, ceea ce înseamnă că nu este nevoie de abonament pentru a utiliza acest serviciu.


Urmați acest ghid pentru a afla mai multe despre VPN UltraSurf și compatibilitatea acestuia cu dispozitivele Kodi și FireStick.

Cum se instalează UltraSurf VPN pentru Kodi

UltraSurf VPN avea un add-on Kodi în versiune beta, care poate fi instalat direct pe Kodi, la fel ca suplimentul PureVPN Kodi. Acesta a fost disponibil în Depozitul Kobra, dar cum a fost închis recent, nu există urme de completare UltraSurf Kodi în niciun alt depozit, deocamdată..

Prin urmare, cel mai bun mod de a utiliza acest serviciu este prin instalarea clientului desktop pentru Windows și apoi rularea Kodi. Puteți descărca UltraSurf Windows Client și îl puteți instala pe sistemul dvs. Pentru a afla mai multe despre el, puteți urma modul nostru de instalare a unui VPN pe ghidul Kodi.

După ce l-ați instalat, pur și simplu înregistrați-vă. Apoi conectați-vă și conectați-vă la orice server securizat dorit. După ce v-ați conectat la serverul securizat, deschideți Kodi și începeți să transmiteți streaming cu orice supliment Kodi. Unul dintre cele mai importante avantaje de a deține un VPN este că vă puteți bucura de streaming cu ajutorul suplimentelor IPTV Kodi, deoarece sunt geo-restricționate.

Cum se instalează UltraSurf VPN pentru FireStick

FireStick devine prima alegere a observatorilor cu chefuri din întreaga lume datorită accesibilităților și caracteristicilor sale. Având o varietate mare de aplicații, permite utilizatorilor să difuzeze aproape orice ar dori să urmărească. Cu toate acestea, știind faptul că mulți oameni adoră streaming-ul gratuit, Kodi pe FireStick a devenit o tendință.

A avea un VPN pe FireStick este foarte important, chiar dacă nu utilizați Kodi, deoarece multe dintre aplicații și conținutul disponibil peste acestea este geo-restricționat. Mulți utilizatori se confruntă cu probleme în timp ce transmite filme preferate, emisiuni TV etc., deoarece fie sunt restricționate geo, fie sunt blocate de ISP-ul lor.

Prin urmare, dacă doriți să vă bucurați de experiență de streaming online gratuit, atunci urmați acești pași pentru a instala UltraSurf VPN pe FireStick:

 1. Porniți FireStick-ul > Faceți clic pe opțiunea de căutare din meniul principal.
 2. Tip Downloader și faceți clic pe căutare.
 3. Din rezultatul căutării, faceți clic pe aplicația Downloader și faceți clic pe obține.
 4. După ce ați instalat aplicația Downloader pe FireStick, deschideți aplicația.
 5. Acum introduceți această adresă URL în bara de căutare a aplicației: https: // bitly / 2lSyySP > Clic Merge.
 6. Când descărcarea se finalizează, faceți clic pe Următor →.
 7. Faceți clic pe instalare când apare caseta de dialog și așteptați instalarea aplicației.
 8. După instalarea aplicației, faceți clic pe Deschis.
 9. Când aplicația se deschide, veți vedea un buton de comutare care apare în față. Faceți clic pe el pentru a vă conecta la un server securizat.

Acest proces de instalare va dura cu greu 5 minute și veți fi gata pentru streaming în siguranță. Cu toate acestea, dacă doriți să transmiteți conținut gratuit pe FireStick, atunci va trebui să instalați Kodi pe FireStick mai întâi.

UltraSurf VPN este sigur?

Aceasta este preocuparea principală a fiecărui utilizator deoarece motivul pentru care oamenii optează pentru un VPN este acela de a-și proteja confidențialitatea. Aproape fiecare furnizor VPN susține că este cel mai bun și mai sigur furnizor de servicii, dar în ultima perioadă, mulți dintre furnizori nu au reușit să fie fideli afirmațiilor lor. Scurgerile DNS și mascarea IP eșuată sunt lucruri comune observate de furnizorii VPN gratuite.

Protocoalele lor de securitate nu sunt atât de puternice încât pot oferi securitate completă precum furnizorii VPN premium. Acesta este motivul pentru care mulți utilizatori au probleme de încredere legate de furnizorii VPN gratuite. UltraSurf VPN fiind unul dintre furnizorii de servicii gratuite, a fost pus la îndoială de mulți oameni pe mai multe forumuri. În ceea ce privește opinia mea, dacă utilizați UltraSurf în scop de streaming, atunci este sigur să folosiți un serviciu ca oricare altul.

Recenzii VPN UltraSurf

UltraSurf VPN este în jurul industriei de ceva timp și utilizatorii care sunt familiarizați cu industria VPN știu despre aceasta. Pentru a vă oferi o imagine mai bună despre ceea ce cred alții despre asta, am inclus câteva fire Reddit:

Comentariu din discuție Comentariul N3w0ne din discuție "Care este cel mai bun portabil, vpn gratuit cu servere europene.".

Acest utilizator a oferit un feedback pozitiv cu privire la VPN UltraSurf. Cu toate acestea, unul dintre cele mai importante lucruri de remarcat este că el a menționat și el că l-a folosit pentru a debloca YouTube. Acest lucru înseamnă că dacă utilizați UltraSurf VPN doar pentru a evita restricțiile, atunci este o opțiune bună.

Comentariu din discuție Comentariul redditmaid din discuție "Nu pot folosi ultrasurf în loc să folosesc un VPN?".

Acest utilizator s-a adresat în mod clar că UltraSurf VPN nu poate fi utilizat pentru altceva decât pentru deblocarea site-ului. Motivul pentru care a menționat este legitim că protocolul de securitate oferit de UltraSurf VPN este discutabil, la fel și practicile lor. Apoi, din nou, acesta este cazul tuturor celorlalte servicii VPN gratuite.

Concluzie

Încheind această recenzie, aș spune că UltraSurf VPN este un serviciu rezonabil pentru streamer-urile online. Motivul este acela că deblochează aproape fiecare site restricționat și faptul că experiența UltraSurf Kodi este satisfăcătoare. Cu toate acestea, nu le-aș recomanda utilizatorilor să opteze pentru acest VPN dacă caută confidențialitate de top.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map