Cum se instalează USTVNow Kodi Addon în 5 pași simpli

ustvnow-Kodi


USTVNow Kodi este un add-on online unic Kodi care permite utilizatorilor să urmărească canalele lor americane preferate.

Urmați ghidul nostru pentru a vedea cum se instalează USTVNow Kodi addon pe diverse versiuni și dispozitive Kodi. Cu toate acestea, înainte de a începe instalarea suplimentului, trebuie să vă anunțați că este un supliment Kodi cu restricții geo-restricționate, iar un VPN pentru Kodi va trebui să îl deblocheze în afara SUA. Dacă încă mai aveți confuzii de ce aveți nevoie de un VPN pentru Kodi, atunci urmați acest ghid VPN pentru Kodi.

Depozitul USTVNow Kodi

USTVNow este un addon oficial Kodi și este disponibil prin intermediul depozitului oficial Kodi Add-ons.

Cum se instalează USTVNow Kodi Addon pe versiunile Kodi Leia și Krypton

1. Deschideți Kodi > Apasă pe Angrenaj icoană > Clic Fişier Administrator.
USTVNow-instalare-1

2. Din al tău Acasă ecran, faceți clic pe butonul Adăugasuplimente fila.
USTVNow-instalare-2

3. Acum faceți clic pe butonul Pictograma casetei > Clic Instalați din Repositoriu.
USTVNow-instalare-3

4. Selectați Kodi Adăugape Repertoriu > Deschis Video adăugasuplimente.
USTVNow-instalare-4

5. Selectați USTVnow > Clic Instalare.
USTVNow-instalare-5

Cum se instalează USTVNow Kodi Addon pe Jarvis Versiunea 16 sau superioară

 1. Deschideți Kodi.
 2. Clic SISTEM > Fişier Administrator.
 3. Clic Adaugă sursa.
 4. Clic Nici unul > Tastați acest lucru URL- http://fusion.tvaddons.co/ și selectați Terminat.
 5. Introduceți un nume pentru această sursă media, „fuziune’ & Selectați O.K.
 6. Întoarcere pentru dumneavoastră Acasă Ecran > Selectați SISTEM > Selectați AdăugaOns.
 7. Clic Instalare din fișierul zip > Selectați fuziune > Clic Kodi-operațiuni repo > Selectați Engleză > Clic repository.xbmchub-x.x.x.zip > Așteptați notificarea.
 8. Clic Instalați din depozit > Selectați TVADDONS.ag Repositoriu suplimentar > Clic Componente video.
 9. Clic USTVnow Plus > Clic Instalare > Așteptați notificarea activată prin adăugare.

Cum se instalează USTVNow Kodi Addon pe Fire Stick

 1. Instalare Kodi pe Stick de foc folosind Ghidul nostru.
 2. Mergi la Dezvoltator Opțiuni > Activați Debugging ADB și Aplicații din Surse necunoscute
 3. Lansa Kodi pe Foc Băț

Încercați să utilizați un VPN pentru Kodi gratuit pe dispozitivul dvs. Firestick pentru a debloca fluxurile acestui addon.

Acum Urmați Descărcarea USTVNow Kodi

Dacă intenționați să descărcați suplimentul USTVNow Kodi dintr-un depozit terț, atunci puteți urma această metodă:

 1. Descarca USTVNow Kodi fișier suplimentar Zip
 2. Selectați Add-on-uri Browser > Selectați Instalați din fișierul zip > Navigați în fișierul zip descărcat > Selectați Kodi-operațiuni repo > Selectați Engleză > Selectați repository.xbmchub-x.x.x.zip > Așteptați notificarea activată prin adăugare.
 3. Selectați Instalați din Repositoriu > Selectați Repositoriu suplimentar TVADDONS.CO > Selectați Componente video > Selectați USTVnow Plus > Selectați Instalare.

USTVNow Kodi nu funcționează / erori / probleme

Când vine vorba de cele mai populare suplimente, utilizatorii ajung să facă față unor probleme. Dacă utilizați sau intenționați să utilizați suplimentul USTVNow Kodi, atunci puteți întâmpina una dintre aceste probleme.

USTVNow a eșuat la instalarea dependenței

Această eroare a fost văzută la nivel mondial când depozitul a fost închis recent. Această eroare apare întotdeauna din două motive principale, legătura sursă ruptă sau actualizarea depozitului.

Fix

Linkul de depozitare corect și actualizat este menționat în ghidul de instalare de mai sus, îl puteți utiliza și nu va trebui să faceți probleme.

Eroare de conectare USTVNow

Această eroare apare cu suplimente care necesită o autentificare și o parolă. În ceea ce privește USTVNow Kodi 17.4, USTVNow 17.5 și USTVNow 17.6, toate aceste trei au necesitat o autentificare, motiv pentru care se produce această eroare în timpul utilizării lor.

Fix

Dacă apare această eroare, atunci încercați să vă autentificați cu un alt cont, înregistrându-vă din nou. Complementul va funcționa perfect.

Recenzii USTVNow Kodi

Utilizatorii din întreaga lume s-au confruntat cu probleme cu USTVNow din cauza închiderii sale. Firele Reddit au început să se umple de întrebări cu privire la USTVNow Kodi. Mulți utilizatori au început să se întrebe dacă funcționează sau nu, uitați-vă:

Card

Acest utilizator are o concepție greșită cu privire la suplimentul USTVNow Kodia, deoarece puteți vedea că consideră că pentru al utiliza, trebuie să vă înscrieți din nou. Acest lucru este greșit, deoarece suplimentul USTVNow Kodi este un supliment oficial Kodi și funcționează perfect cu contul pe care îl utilizați pentru serviciul său online.

Card

Acest utilizator pare a fi un adevărat iubitor al acestui add-on, judecând după modul în care a descris serviciile oferite de acesta.

Iată unul dintre cele mai sarcastice tweet care laudă USTVNow Kodi:

S-a agățat și acum soția este agățată! Urmărirea #Jeopardy pe #kodi fost #xbmc prin intermediul suplimentului #ustvnow ….

– Gâscă gri (@PatrickGuice) 8 ianuarie 2015

USTVNow Cont gratuit

USTVNow poate fi utilizat doar cu conectare la cont. Înregistrarea contului este gratuită, dar vă limitează doar la șapte canale. Dacă doriți să aveți acces complet la 29 de canale, atunci va trebui să plătiți pentru taxele de abonament.

USTVNow Register / Account / Login

Vă puteți crea contul gratuit prin pagina de înscriere. Înregistrarea este complet gratuită și funcționează bine timp de cel puțin 45 de zile. După ce v-ați creat contul online, veți putea transmite canalele preferate.

Alternative alternative gratuite TVTV

 1. Legământ
 2. Exod
 3. Bennu
 4. Specto Fork

Gânduri finale

USTVNow este un supliment uimitor de streaming online care permite utilizatorilor să acceseze toate canalele americane de top. Dar problemele de abonament și alte probleme cu utilizatorii sunt ceva pe care utilizatorii îl urăsc. Cu toate acestea, am oferit câteva corecții în ghidul nostru legat de aceste probleme. Sperăm că utilizatorii vor plăcea acest supliment. Ca întotdeauna, stai în siguranță și inteligent, folosește un VPN Kodi!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map