Cum se instalează Velocity pe Kodi – 7 pași Ghid ușor

Când vine vorba de vizionarea de filme și emisiuni TV online, nu poți niciodată subestima un add-on numit Velocity. Caracteristicile sale uimitoare vă vor permite să căutați filme și emisiuni TV din mai multe addon-uri kodi în funcție de genuri, an de lansare și popularitate. Conținutul actualizat vă va lăsa uluit. În acest ghid, discutăm despre modul de instalare a Velocity cu cel mai bun VPN pentru Kodi.


Cum se instalează Velocity pe Kodi Krypton Versiunea 17 sau superioară

 1. start Kodi pe tine sistem > Mergi la Setări icoană care se află în vârf > Selectați Fişier Administrator > Faceți dublu clic pe AdăugaSursă.cum se instalează viteza pe kodi
 2. Aici veți vedea că apare o casetă pe ecran, așa că faceți clic pe ‘Nici unul’ > Introduceți o adresă URL http://kdil.co/repo/ > Clic O.K > Introduceți numele sursei media „Kodil Repo” > Clic O.K.cum se instalează viteza pe kodi krypton versiunea 17 sau mai mare
 3. Loveste „Backspace“ tasta (de mai multe ori) de pe tastatură până când sunteți adus Meniu principal Kodi > Click pe Add-on-uri > Selectați Instalator de pachete icoană.viteza la setarea kodi
 4. Acum selectați Instalare din Zip Fişier > Localizați și faceți clic pe Kodil Repo > Kodil.zip > așteptați instalarea depozitului.viteza de descărcare a fișierului zip
 5. Selectați Instalare din Repertoriu > Kodil Repertoriu > Componente video > Derulați în jos și faceți clic pe Viteză > Acumviteza la setările kodi
 6. Când este instalat suplimentul, reveniți la Meniu principal Kodi > Click pe Add-on-uri > Componente video > Viteză > se bucura!

Cum se instalează Velocity pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau mai jos

 1. Lansa Kodi > Click pe Sistem > Apoi Fişier Administrator > Dublu click Adaugă sursa.
 2. Click pe ‘Nici unul’ > Tastați URL- http://kdil.co/repo/ > Clic Terminat > Introduceți numele „Kodil Repo ” > Clic Terminat > Clic O.K.
 3. Mergi la Kodi Ecranul de start > Sistem > Adăugasuplimente > Instalare din Zip Fişier > Kodil Repo > zip
 4. Acum selectați Instalați din Repositoriu > Depozitul Kodil > Componente video > Acum căutați Viteză > Click pe Instalare > și bucurați-vă!

Top 10 emisiuni și filme TV cu viteză pe Kodi

Avantajele instalării suplimentului Velocity pe Kodi vă vor permite să transmiteți cele mai recente filme și emisiuni TV printre care unele dintre ele au fost enumerate mai jos:

 1. Urzeala tronurilor
 2. Fargo
 3. Detectiv adevarat
 4. Casa Cartilor de joc
 5. Narcos
 6. Femeia Minune
 7. Okja
 8. Ghost in Shell
 9. Cercul
 10. Logan

Erori de viteză Kodi

Instalarea Kodi Velocity a eșuat

Actualizare: Instalarea de la superrepo prompt de eroare „Instalare eșuată” acum.

Complementul Velocity Kodi a fost introdus pentru prima dată în depozitul Fusion TVAddons. Cu toate acestea, din cauza încălcării drepturilor de autor, depozitul Fusion a trebuit să se închidă. Drept urmare, Velocity a fost transferat la BlazeTamer Repository. Din păcate, după câteva zile, o represiune majoră a dus la dispariția multor suplimente și depozite kodi, inclusiv BlazeTamer. Prin urmare, instalarea Velocity din aceste depozite nu va funcționa.

Soluţie

Trebuie să urmați ghidul de instalare prezentat mai sus pentru Kodi Krypton și Kodi Jarvis. Adăugarea de viteză a fost modificată la Kodil.

Recenzii Velocity Kodi

Un utilizator de Twitter ia în considerare utilizarea suplimentului Velocity Kodi ca o alternativă la Exodus. La actualizare, este posibil să nu funcționeze alte componente Kodi care sunt considerate un aspect negativ..

Dacă cineva are probleme de exod în kodi împreună cu poate săruri și spectru … furculiță, viteza merge puternic. Exodul se va actualiza. Încercați ltr

– zac broderick (@ Zpb1985) 8 decembrie 2016

Un alt utilizator de Twitter părea iritat de eroarea de verificare a jurnalului, cu care se confruntă mulți alți utilizatori Kodi ori de câte ori încearcă să instaleze Velocity pe Kodi. Acest utilizator a instalat IPVanish Kodi pe openelec, dar s-a confruntat cu această eroare. Această problemă tinde să persiste, dar utilizatorii Kodi încearcă multe modalități de a rezolva problema. Ei încearcă să instaleze Kodi VPN sau orice alte suplimente care pot să nu funcționeze de fiecare dată.

@TheBlazetamer orice idei despre motivul pentru care primesc erori de logare cu viteza, doar nu se încarcă, am instalat ipvanish pe Im pe openlec kodi 15.2 ��

– Sarah Donoghue (@ sarah_d73) 18 decembrie 2016

Un utilizator Reddit a menționat că suplimentul Velocity este unul dintre premierele cu mai multe surse TV și filme. Într-o oarecare măsură, această afirmație ar putea fi adevărată, deoarece este de fapt un add-on foarte vechi. Cu toate acestea, cu siguranță trebuie să fim de acord, deoarece deține cele mai populare colecții.

Împachetându-l

Complexul Velocity Kodi vă permite să transmiteți filme și emisiuni TV la cerere, fără a rupe transpirația. Instalarea suplimentului de viteză vă va permite să petreceți timp de divertisment de calitate cu familia. În acest ghid am discutat detalii pas cu pas despre cum se instalează Velocity pe Kodi. De asemenea, am discutat despre erorile Kodi cu care vă confruntați la instalarea Velocity, oferindu-vă, de asemenea, recenzii ale utilizatorilor aleatori.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map