Ce este Vortex pe Kodi

Vortex este noul add-on sport și muzică dezvoltat de cei doi giganti ai industriei tehnologice, adică Rock Crusher și Dreamweaver. Acest supliment acoperă multe evenimente sportive speciale, inclusiv fotbal, UFC, sporturi auto și multe altele.

Rock Crusher și Dreamweaver nu fac niciodată compromisuri în ceea ce privește calitatea, așa că vă puteți aștepta nimic mai puțin decât perfect de la cei doi. În acest ghid, discutăm despre cum se instalează Vortex pe Kodi. Pentru a instala acest supliment, urmați pașii evidențiați mai jos pentru Krypton și Jarvis.

Cum se instalează Vortex pe Kodi 17
Cum se instalează Vortex pe Kodi 16
Descărcați Vortex Repo
Vortex Kodi nu funcționează / erori / probleme
Recenzii Kodi Vortex

Avertizare! Ar trebui să utilizați un VPN pentru a rămâne anonim în timp ce utilizați Vortex, deoarece vă va proteja confidențialitatea. Utilizați 85% reducere la PureVPN și transmite conținut nelimitat pe Vortex.

Cum se instalează Vortex pe Kodi Krypton Versiunea 17 sau superioară

 1. Deschis Kodi Krypton 17 pe sistemul tău > Apăsați pe Pictograma Setări (o pictogramă în formă de angrenaj) situată în partea de sus > Acum selectați Manager de fișiere opțiune.cum se instalează vortex pe kodi
 2. Aici vedeți o listă de surse de depozitare, derulați în jos și Dublu click pe Adaugă sursa > Va apărea o casetă unde trebuie să faceți clic ‘Nici unul’ > Apoi tastați tasta Adresa URL a depozitului http://www.rockodi.com/ și faceți clic pe O.K > Introduceți acum numele sursei media „Rock“ și faceți clic pe O.K > Clic O.K din nou.cum se instalează vortex pe kodi krypton versiunea 17 sau mai mare
 3. Pentru a continua cu al treilea pas, mergeți la Meniu principal Kodi > Click pe Add-on-uri > Acum atingeți Instalator de pachete pictogramă (o pictogramă în formă de cutie) colțul din stânga sus.adăugați vortex pe kodi
 4. Click pe Instalați din fișierul zip > Va apărea o casetă în care trebuie să derulați în jos și să faceți clic pe „Rock“ > repository.Rockcrusher-1.6.zip > Pentru a instala depozitul va fi nevoie de ceva timp.descărcați fișierul zip vortex kodi
 5. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Repositoriu rockcrusher > Componente video > Găsiți și faceți clic pe vârtej din listă > Acum faceți clic pe Instalare > Așteptați-l să instaleze suplimentul.vortex pe setarea kodi
 6. Pentru a vizualiza suplimentul, reveniți la Meniu principal Kodi > Click pe Add-on-uri fila > Acum faceți clic pe Componente video > Dacă priviți în partea dreaptă a ecranului, veți vedea o listă de complimente kodi, derulați în jos pentru a găsi vârtej și faceți clic pe ea. Începeți să utilizați suplimentul Vortex.

vortex pe setările kodi

Cum se instalează Vortex pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau mai jos

 1. Deschis Kodi Jarvis 16 pe sistemul tău > Click pe sisteme opțiune situată în partea de jos a ecranului > Acum selectați Manager de fișiere.
 2. Faceți dublu clic pe Adăugare sursă pe care îl puteți găsi la sfârșitul listei > O casetă pop-up apare acum, faceți clic pe „Niciunul” > Tastați adresa URL http://www.rockodi.com și faceți clic pe Terminat > Tastați numele „Rock” și faceți clic pe Terminat > Acum faceți clic pe OK.
 3. Intoarce-te la Ecran de pornire Kodi > Selectați sisteme opțiune din nou > Apoi faceți clic pe Add-on-uri > Instalați din fișierul zip > Selectați „Rock” din listă > Click pe repository.Rockcrusher-1.6.zip > Acum așteptați să se instaleze.
 4. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Repositoriu rockcrusher > Click pe Componente video > vârtej > Instalare > Așteptați-l să instaleze suplimentul.

Descărcați Vortex Repo

Completația Vortex se găsește în depozitul Rock Crusher. De asemenea, puteți descărca acest depozit direct pe sistemul dvs., care șterge o parte din pașii evidențiați mai sus. Faceți clic aici pentru a descărca Depozitul Vortex și urmați pașii de mai jos:

 1. După ce descărcați fișierul zip și îl salvați în sistemul dvs., deschideți Kodi > Faceți clic pe Add-on-uri > Pictograma Instalator pachet.
 2. Instalați din fișierul zip > Navigați în fișierul zip pe care l-ați descărcat. După ce navigați în fișier, este nevoie de câteva minute pentru instalare.
 3. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Rockcrusher Repo > Componente video > vârtej > Instalare > se bucura!

Vortex Kodi nu funcționează / erori / probleme

Vortex a fost disponibil anterior în Stream Add-ons Repository. Cu toate acestea, acum are propriul său depozit Rockcrusher unde puteți instala Vortex cu ușurință. Trecerea de la suplimente Stream la un supliment Vortex separat a dus la suplimentarea pentru a cauza unele probleme. Acest blog acoperă cel mai recent ghid pentru instalarea Vortex care funcționează perfect.

Complementul Vortex nu funcționează

Vorte lucra bine până la schimbarea depozitului. Acum că are un nou depozit separat, acesta funcționează bine pe Kodi.

Recenzii Kodi Vortex

Vortex vă permite să vizionați multe evenimente sportive, inclusiv curse de sporturi în direct online. Mulți utilizatori Kodi activează suplimentul Vortex pe Kodi pentru vizionarea sporturilor online fără abonament.

Vă mulțumim lui @ rockcrusher01 pentru minunata # formula1 acoperire #racing pe #vortex. Cea mai bună acoperire de curse pe Kodi.

– Nick Anghel (@nickanghel) 13 mai 2017

Utilizatorii Kodi percep, de asemenea, Vortex ca un add-on de top datorită streamingului HD. Cel mai important, toată difuzarea sa funcționează excelent, fără a încărca conținutul media.

@ rockcrusher01 #VORTEX are cel mai bun (eventual NUMAI care lucrează în HD / Eng) flux de premii Grammy în KODI. Recuzii și TY pic.twitter.com/5nQwksR0id

– Nick Anghel (@nickanghel) 13 februarie 2017

Pentru a adăuga lucruri

Vortex, un nou nume în lumea Kodi a preluat categoria de sporturi și muzică. Este produsul celor două nume populare din Kodi World Rock Crusher și Dreamweaver. Acopera numeroase evenimente sportive, inclusiv evenimente UFC PPV, care este dificil de vizualizat online gratuit. În acest ghid, discutăm despre cum să instalați Vortex pe Kodi și să urmăriți sporturi în direct. Vezi ghidul nostru Kodi vpn.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me