Kodi este în industrie de mult timp și este popular în rândul observatorilor de tip binge, deoarece are caracteristici de înaltă calitate și conținut de înaltă calitate. În plus, varietatea de conținut disponibilă pe Kodi nu vă va lăsa să vă gândiți la altceva. Este o oprire pentru divertisment, știri, sport, muzică și multe altele.

Una dintre cele mai mari preocupări în această epocă digitală este securitatea cibernetică, iar streamerele online sunt printre cele mai mari victime ale acesteia. Utilizatorii Kodi transmit conținut prin intermediul suplimentelor sale, care sunt fie suplimentele oficiale, fie cele neoficiale (terțe). Complementele oficiale Kodi oferă fluxuri autorizate de proprietarii și distribuitorii de conținut și nu sunt implicați în nicio piraterie. Componentele terțe sunt utilizate mai mult decât cele oficiale și multe dintre ele furnizează fluxuri piratate, ceea ce le marchează ilegal de utilizat.

Autoritățile și mulți hackeri profită de vulnerabilitatea streamer-urilor online și îi spionează în timp ce transmit streaming online fără niciun indiciu. Spyware-urile și malware-ul sunt o problemă comună cu care se confruntă milioane de internauți din întreaga lume. În special, atunci când utilizați o platformă open-source precum Kodi, protejarea vieții private este foarte recomandată.

Utilizatorii inteligenți își protejează confidențialitatea și prezența online prin VPN, deoarece criptează traficul și vă asigură conexiunea. Cu toate acestea, nu orice VPN poate fi utilizat pentru streaming online, deoarece nu orice furnizor VPN are servere de mare viteză. V-aș recomanda să alegeți dintre cel mai bun VPN pentru Kodi pentru a vă proteja confidențialitatea de la autorități și pentru a vă bucura de transmiterea continuă.

2 Moduri de a utiliza un VPN pe Kodi

Există 2 moduri diferite de a utiliza un VPN pe Kodi pentru a debloca fluxurile și a menține confidențialitatea. Puteți instala VPN direct pe Kodi, dacă furnizorul are un supliment Kodi dedicat. În caz contrar, va trebui să instalați un VPN pe dispozitivul dvs. și apoi să rulați Kodi peste el. Ambele metode sunt încercate și testate și nu există nicio problemă în niciuna dintre ele.

Haideți să aruncăm o privire la modul de instalare a VPN pe Kodi folosind ambele metode:

1. Cum se instalează un VPN pe dispozitiv pentru a fi utilizat pe Kodi

Unul dintre cele mai eficiente moduri de a utiliza un VPN pe Kodi este instalându-l pe dispozitivul dvs. apoi rulând Kodi printr-o conexiune sigură. Utilizarea unui VPN ca acesta nu vă va interfera în timpul streamingului și veți putea debloca fluxurile fără nicio problemă. Această metodă se aplică practic furnizorilor VPN care nu au un addon Kodi dedicat.

Urmați acești pași simpli pentru a instala VPN pe dispozitiv:

  1. Accesați site-ul oficial al furnizorului și înregistrați-vă pentru serviciul ales alegând un pachet care vi se potrivește cel mai mult.
  2. Descarcă acum clientul / aplicația respectivă pe dispozitivul și sistemul de operare. De exemplu, dacă utilizați Windows, descărcați un client desktop Windows.
  3. După descărcare, instalați clientul pe dispozitivul dvs. După terminarea instalării, conectați-vă la serviciu utilizând datele de acreditare furnizate la momentul înregistrării.
  4. Acum conectați-vă la un server securizat din lista de servere.
  5. După conectarea la server, deschideți Kodi pe dispozitiv.
  6. Creați flux cu orice supliment pe care doriți să-l utilizați, fără nici o teamă de restricții.

2. Cum se instalează VPN pe Kodi – Instalare directă

PureVPN este singurul VPN cel mai bun pentru Kodi cu un add-on Kodi dedicat, ceea ce facilitează utilizatorilor să-și asigure confidențialitatea în timp ce transmit. Și acest ghid de instalare folosește depozitele furnizate de PureVPN dedicate pentru Kodi. Toți utilizatorii care au făcut upgrade la Kodi Leia 18, urmează această procedură pentru a instala VPN pe cea mai recentă versiune a Kodi.

 1. Descărcați fișierul Zip din depozitul PureVPN.Cum se instalează VPN pe Kodi Krypton 17.6
 2. Deschis Kodi > Click pe Add-on-uri fila.instalați vpn pe kodi jarvis
 3. Faceți clic pe butonul Box-icon din colțul din stânga sus > Clic Instalați din fișierul zip opțiune.cum se instalează vpn pentru streaming de kodi
 4. Va apărea o casetă de dialog, parcurgeți locația fișierului zip descărcat și deschideți-l > complementul va fi instalat și va apărea o notificare.cum se adaugă vpn pe kodi
 5. Intoarce-te la Meniul principal Kodi > Click pe Add-on-uri fila> Mergi la Completarea programelor > Selectați PureVPN> Clic Setări suplimentare > Va apărea o casetă de dialog cu opțiuni.purevpn pentru configurarea kodi
 6. Treceți cursorul peste opțiunea de configurare VPN și introduceți Detalii de autentificare PureVPN > Faceți clic pe OK > Acum conectați-vă la serverul dorit din listă.

streaming sigur cu vpn pentru kodi

Cum se instalează VPN pe Kodi Leia 17.6

Dacă utilizați Kodi Krypton versiunea 17.6, urmați acești pași:

 1. Deschideți Kodi > Click pe Add-on-uri fila > Clic Descarca opțiune din listă.
 2. Selectați Componente de program > Parcurgeți lista în jos și faceți clic pe Web Viewer > Clic Instalare > Așteptați să apară notificarea.
 3. După aceea, reveniți la Meniul principal Kodi > Clic Add-on-uri > Mergi la Componente de program > Selectați Web Viewer.
 4. Complexul se va deschide și veți vedea o interfață a unui browser web > Introduceți acest link „https://www.kodivpn.co/repo/purevpn.zip” în secțiunea bara de adrese și Clic O.K > Va apărea o casetă care vă cere permisiunea de a descărca fișierul zip > Clic da.
 5. Introduceți destinația de unde doriți să descărcați fișierul zip > Clic O.K > Descărcarea va începe și veți fi anunțat la finalizarea descărcării > Clic O.K din nou Închide vizualizator web.
 6. Intoarce-te Meniul principal Kodi > Click pe Add-on-uri > Apasă pe Cutie > Clic Instalați din fișierul zip > deschideți dosarul de destinație al fișierului zip descărcat > Clic service.purevpn.monitor.1.2.5.zip > Așteptați instalarea suplimentului.
 7. Intoarce-te la Meniul principal Kodi > Click pe Add-on-uri fila> Clic Componente de program > Deschis Monitor PureVPN OpenVPN.
 8. Click pe Setări suplimentare > Introduceți Nume de utilizator și Parolă pentru a vă autentifica în contul dvs. PureVPN.
 9. Alege o regiunea țării de unde doriți să vă conectați la internet > Clic O.K.

Cum se instalează Kodi VPN pe router

Unul dintre cele mai bune moduri de securizare a rețelei dvs. este prin instalarea VPN pe Router. În acest fel, nu numai că vă puteți reda în siguranță cu Kodi, dar vă puteți bucura, de asemenea, de o rețea wireless sigură. Această configurație este utilă și atunci când utilizatorii încearcă să utilizeze Kodi pe Fire TV Stick cu un VPN pe Firestick Urmați acești pași pentru a instala VPN pe router:

 1. Conectați-vă la panoul de control al routerului dvs. de tomate
 2. Din panoul din stânga, accesați „De bază“ > Faceți clic pe „Reţea
 3. Selectați conexiunea „Tip”Din meniul derulant
 4. Introduceți Credențiale cont VPN furnizate de furnizorul dvs. de servicii VPN.
 5. Bifează marcajul ‘Utilizați DCHP‘ și ‘Utilizați Gateway implicit în rețeaua de la distanță
 6. Sub Gateway PPTP, introduceți adresa serverului la care doriți să vă conectați
 7. Paraseste ‘Mască de rețea‘ și ‘OpțiuniCâmpul singur, cu excepția cazului în care furnizorul dvs. VPN a fost instruit
 8. Pentru „Mod de conectare” selectați „Ține în viață”Din meniul derulant
 9. Verifica daca MTU este setat ca implicit
 10. De asemenea, asigurați-vă că Setări LAN sau wireless sunt setate ca implicite
 11. Acum derulați în jos la pagină și atingeți „salvaȘi asta este, ați terminat
 12. Puteți verifica starea conexiunii accesând stare > Jurnale > Ultimele 25 de rânduri

Cum se instalează un VPN gratuit pe Kodi

Nu recomand VPN gratuit pentru Kodi nimănui, deoarece nu sunt la fel de fiabile precum furnizorii VPN plătiti. Se presupune că VPN-urile vă oferă securitate și vă acoperă vulnerabilitatea, ceea ce cred că nu poate fi făcut de furnizorii VPN gratuite. Utilizatorii VPN gratuite s-au confruntat cu probleme grave, cum ar fi păstrarea jurnalului și scurgerile DNS. Aceste probleme serioase nu sunt așteptate de la un furnizor VPN bun și de încredere.

Cu toate acestea, dacă sunteți încă reticent să cheltuiți un singur ban pentru o VPN, puteți încerca TunnelBear pentru Kodi. Este unul dintre cei mai buni furnizori VPN gratuit pentru servere Kodi în mai mult de 22 de țări și toate oferă descărcare și încărcare de mare viteză. TunnelBear folosește protocolul de criptare AES pe 256 biți și are o politică strictă fără jurnaluri.

Puteți utiliza TunnelBear pe cinci dispozitive simultan, dar un dezavantaj al utilizării TunnelBear este că are o limită de date de 500 MB pe zi. TunnelBear nu are un add-on Kodi dedicat, dar îl puteți folosi instalându-l direct pe sistemul dvs..

Concluzie

S-ar putea să vă întrebați de ce pun accentul atât pe utilizarea unui VPN Kodi, în ciuda faptului că Kodi este un serviciu de streaming legal. Motivul care stă la baza accentului meu pe utilizarea unui VPN pentru Kodi este faptul că streamingul online cu Kodi prin intermediul suplimentelor sale terțe, dar puteți risca și nimeni nu vrea să facă față acestei călduri. În al doilea rând, problemele de securitate cibernetică cresc din zi în zi și este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să-mi pară rău.

Al doilea meu accent este pus pe alegerea unui serviciu VPN plătit și nu pe un furnizor VPN gratuit, deoarece nimic bun nu vine gratuit. Furnizorii VPN gratuite nu vă protejează, ci vă lasă mai degrabă vulnerabil și cine știe dacă vă păstrează jurnalele. Așadar, fiți inteligent în alegerea unui furnizor VPN, deoarece confidențialitatea online va fi în joc.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me